22

Евразин Алахакбаров

преди 1 седмица

До До Евразин Алахакбар200 мегатона, то чайвето бате кат не мож да чите и ни вдявъ. хайде полегни преди да си изплескал, туфлек

21

Евразин Алахакбаров

преди 1 седмица

До До До ? ясна е, татарче. ес дава варшава, букурещ и берлин, рф дава москва, питер и владик. ес се справя с щетите благодарение на развита инфраструктура и специалисти, рф отива в каменната ера по провинция, отрицателен отбор и боярищник.

20

До Евразин Алахакбар

преди 1 седмица

види се НЕ знаеш каква е разликата дори м/у бомбътъ хвърлена над хирошима и 1-2-5 МТ бомбъ тротилов еквивалент! Ама още едно нещо дет НЕ знаиш! :)))))))))))))

19

Домбил Бомбасов

преди 1 седмица

До До ?няма на въоръжение вече такива бойни глави. имало е бомби едно време, когато макарти е правел планове да се бомбардира москвабад с ядрено оръжие. стандартната бойна глава е 300 килотона

18

До До ?

преди 1 седмица

Това е пределно ясно! Почнат ли да летят ядрените ракети работата е пределно ясна!!!!

17

Анонимен

преди 1 седмица

Твърдението, че Баренцово море е поделено между териториалните води на Норвегия и Русия е лъжовно. Норвегия държи малка част в северозападния край.

16

Анонимен

преди 1 седмица

А подводницата Масква, колко ракети пусна?

15

До ?

преди 1 седмица

Веднага ти отговарям какво ще стане ако подводница изстреля 1-2 мегатонна ракета - отговорът ще е такъв, че в следващите 200-300 години Земята няма да е място, където хората ще могат да живеят. Да се пердашиш с мегатонни глави е мислене от 1950-60-те, което разумните хора в последните 50-60 години се опитваха да ограничат. Но някои самозабравили се диктатори и днес си мислят, че след тях - потоп.

14

До Евразин Алахакбар

преди 1 седмица

значи да разбирам, че си от бря "знаещите" и *** барем "можещите" и знаеш отговора на въпросъ дет тъ питам ил и тва НЕ знаеш? :)))))))))))))))))))))))))

13

Евразин Алахакбаров

преди 1 седмица

До ?оцели боквара татарино вулгаристански

12

Анонимен

преди 1 седмица

Напомнете ми, моля ви, какво стана с Курск? Разрбра ли се как потъна?

11

потерь нету нихоя

преди 1 седмица

ГСМ на момент пожара на лодке не было. После того, как пожар перекинулся на балластный отсек, руководство приняло решение о частичном затоплении АПЛ в сухом доке из-за невозможности потушить пожар. Лодка при этом не была выведена из строя между прочным и лгким корпусами, где и произошло возгорание.

10

?

преди 1 седмица

Значи аз да зема да попитам, стреляш с ракета с атомна бойна глава по 1-2-5 МТ тротилов еквивалент и НЕ уцелваш с 1-2 километра целта! И КАКВО ОТ ТОВА!!!??? Ще има ли някаква горе долу разлика!!! дали не си я оцелил целта с 200-300 метра или с 1-2 километра!?

9

потерь нету нихоя

преди 1 седмица

7 апреля 2015 года лодка находилась в доке, когда около 14:00 в результате сварочных работ загорелся резиновый уплотнитель между лгким и прочным корпусом в районе 9-го отсека, возникло сильное задымление. Площадь пожара составила около 20 м². В тот момент на АПЛ находилось 13 человек экипажа, все они были эвакуированы. Боекомплект с лодки был выгружен ещ осенью 2013 года при постановке в сухой док, а ядерное топливо выгрузили летом 2014 года, до начала ремонта.

8

Христо Христов

преди 1 седмица

САМО ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ТЪПОТЕРОРУСКАТА КРАДЕ ЗЕМЯ ОТ ЧУЖДА ДЪРЖАВА В НАРУШЕНИЕ НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМАЧКАНА! А ТОВА, ЧЕ ОТКРИТО ЗАПЛАШВА СВЕТА СЪС ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ

7

Анонимен

преди 1 седмица

а нормалните хора търсят пробив в науката, медицината ,технологиите и опазването на планетата

6

IQ 3.14

преди 1 седмица

едната мегамашина са я строили от 1990 до 2010, другата е пусната на вода 1992. имайки предвид че живота на една подводница е около 30 години по обективни причини... добро е учението, само да има кой да извади екипажите като стане фал

5

Анонимен

преди 1 седмица

А какво става с украинското контранастъпление? Влязоха ли вече в Крим? Кажете ве, кравари у форума??? Що мълчите?

4

Анонимен

преди 1 седмица

Чудесно е, че могат да атакуват света.Пожелавам да си изградят и спасителна техника -помним Курск, макар че, живота на хората никога не е бил ценен в Русия.Както Жуков казваше "Не надо жалеть солдать, баби родят новие"

3

Анонимен

преди 1 седмица

Опичайте си акъла, кравари и евроджендери!