173

кукувица

преди 2 седмици

мозъка на Бай Дрън е замръзнал от доста време - не знам кой му дърпа конците, ама поне да сложат някой който има мозък - знае че е в този свят, а не тоя дето вечно се чуди къде се намира, с кой се ръкува и какво прави, въпреки случалката в ухото, където му казват "направи две крачки напред", обърни се наляво - не другото ляво" и т.н.

172

Джо Бидона

преди 2 седмици

Ку-ку, ку-ку! Кукуригуууу!

171

Олимпий Панов

преди 2 седмици

Sub zero на стари години! Фриизва яко!Белия дом така наричаха кенефите преди!

170

Бат Дън

преди 2 седмици

Това дето го пишат по ме..../5 мин. замръзване/... диите е ефтин фалшификат.Аз така да..../3 мин блокиране /... вам знак на специалните служби че ми е пълен памперса. Дори Путин ня... / 5 мин. пауза/... *** такава съвършенна комуникация с неговите охранители. Ако не разберат сигнала ми от пъ.../ 6мин. замръзване/... рвия път започвам да ходя приклекнал щото ми натежава оттзад и се оглеждам за тоалетна... /2 мин. гледане в една точка/... и това вече не е специален знак а нужда. ГОЛЯМА НУЖДА....

169

Анонимен

преди 2 седмици

По скоро спира на пауза..

168

Бай Дрън

преди 2 седмици

А Беля Дом ще опросергае ли, че Байдън носи памперс? Искам да си събуе наполеонките, да видим.

167

шаолин

преди 2 седмици

Не замръзва, а медитира и повтаря Оммпутин, Оммпутин - това е древна техника за превъзмогване на страха от силен враг :)

166

Анонимен

преди 2 седмици

Единият замръзва когато му говорят другият ще замръзне когато му прочетат присъдата.

165

Британски учЕн

преди 2 седмици

Байдън не замртзва, той се вцепенява.

164

Русия

преди 2 седмици

Тоест атлантическата медия мисирка пропагандира на гусударя си Посолството опорната точка, чи ний сми слепи.

163

Анонимен

преди 2 седмици

Всички евроатлантици са като тоя

162

Анонимен

преди 2 седмици

Байдън разпали всички войни след 1990-та. Аз не знаех, но той сам се похвали. И особено се похвали с бомбардировките над Сърбия. Има го изказването-Аз се разпоредих да се бомбардират мостове, градове и всичко. Сам го каза. Това старче директно пътува към ада.

161

ритник в задника ти

преди 2 седмици

А на онези, които са го видяли в реалността, че ходи като птипарирано зомби, и на тяк ли са им монтирали фалшиви клипове в мозъците? Байдън дори не осъзнава, че е президент на Америка. Точно заради това е "избран" за тази върховна позиция, защото не е с всичкия си, накъдето го дръпнат и бутнат натам отива и това говори. След изпълнения демоничен план, заради който той е поставен на този пост, дори да бъде осъден, на никого няма да му пука за изкукал старец. Той не знае на кой свят е.

160

Анонимен

преди 2 седмици

Възраста е относително нещо. Байдън е на 81 години, а Тръмп е на 78 години. Странно е за мен, това да се изтъква като предимство! Путин не е много по-млад! Странни хора!

159

Анонимен

преди 2 седмици

Ако Тръмп беше преди не на 60 години щях да разбера опозицията в САЩ, но Тръмп е на 78 години. Това е рязлика ит 3 години у в тази възраст няма особена разлика!

158

Анонимен

преди 2 седмици

Байдън си е ОК. Проблема е при Путин че хем е възрастен хем има и хормонални проблеми с растежа, тестостерона и т.н. Косата му капе, има циpeи по лицето.. нормално е да не го канят никъде на международни срещи. Циpeй-вируса може да се предаде дори при ръкостискане. После ти излизат цирeи по цялото тяло ако недай боже прехванеш. И не се лекува с нищо. От имунната то система зависи дали ще се изчистиш.

157

Потопенков

преди 2 седмици

Този ферментирал старец имаше уникалната възможност да влезе в историята като човека погубил проскубаната руска мечка с безкомпромисно снабдяване на храбрите весеушници, но реши да го направи по трудния начин. Както и да е , мечката ще бъде въдворена на синджир и ще играе по сборовете като тези дето ги водеха манrалите на времето.

156

Бай Дрън

преди 2 седмици

Абе ти виждал ли си 80 годишен мъж? Петко Бучаров бе по-добре на 95 от тоя и то няколко месеца преди да почине. И а много 80 годишни мъже, които са с акъла на 30 годишни, но Байдън е зле. Не е от възрастта, вероятно е болен.

155

Байдън

преди 2 седмици

Остарява естествено и има много хубава стойка за 80-годишен. Путин е на 72, а вече си бие ботокс по лицето и си прави пластични операции и е прегърбен!

154

д-р Хрус

преди 2 седмици

Така е като не си пие гинко Билобата.