23

Анонимен

преди 2 седмици

Грешките на Нинова били много, може и така да е, а нещо за грешките на Станишев, за грешките на Първанов който създаде АБВ и започна разцеплението на БСП. А за грешките на местните лидери на БСП и бивши кметове на БСП които използваха партията за да си направят волтаици, да си купят ВЕЦ - ве и пр. които забогатя набързо и избегаха от БСП по терлъчки и се наредиха на държавна работа при ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 2 седмици

Е нищо, сега ще си хортува с Вреслава :)

21

Анонимен

преди 2 седмици

Продажбата на оръжие на Украйна.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова е женския Костов.Много е мразена.Тая жена я разбрах, когато видях Божанков, едно костовистко мафиотче в БСП.

19

Анонимен

преди 2 седмици

целта на нинова беше ликвидиране на БСП, дори престанаха да издигат кандидати за кметове, а нинова призоваваше да гласуват за кандидатите на ДБ, успехът в началото се дължи на надеждата, че след Миков не може да дойде по-лош от него, но всъщност стана точно така, дойде ликвидатор

18

Бивш съветник в БСП

преди 2 седмици

Нинова получаваше много лоши съвети!

17

Пak ви kaзвaм

преди 2 седмици

Xapecвa ви или не, нa koнrpeca нa БCП-тo, Hинoвa nak шe я избepaт зa вoжg...

16

Другари ! БРАВО

преди 2 седмици

Партията е оплетена със службогонци и предатели - няма да има промяна ако хората които сега ръководят структурите продължат да го правят ! Изцяло сменете ръководствата ! Младежите сега са двигателя на промяната ! Път на младежта !

15

Анонимен

преди 2 седмици

Най-точно казано, БСП се изчерпи като идеология. Името и идва от "социално", разпределение на блага в обществото. Политически е враг на капитализма. Фалшиво учение, превзело половин Европа след войната. Като всяка лъжа, рухнало набързо. Затова и партиите с такова верую се провалят, както и лидерите им. БСП ще пада още.

14

Другари ! БРАВО

преди 2 седмици

МЛАДЕЖИТЕ - ТАМ Е ИСТИНАТА ! БРАВО НА МЛАДЕЖИТЕ ! ОТ ТАМ ТРЪГВА ПРОМЯНАТА ! НЕКА СЕГА МЕ ПОСЛУШАТ И ДА ЗАПОЧНАТ ТОВА КОЕТО ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ ПРАВЕХА ! ! ! ! ! ! ЛИЦЕТО ОТ КНИГАТА СЕГА Е ПЪТЯ ! SIM BA ! ! ! ! ! !

13

В България няма

преди 2 седмици

Леви партии има само про руски , про турски и чисто български хайдути!

12

Анонимен

преди 2 седмици

Тази когато е яла кюфтета като ПР не е ревала.

11

Другари ! БРАВО

преди 2 седмици

Другари ! Сега е време за ПРОМЯНА а не време за ПОДМЯНА ! Нека всички РЪКОВОДСТВА на партията в страната и в чужбина които ПОДКРЕПЯХА Нинова , както и тези другари на РЪКОВОДНИ длъжности които я подкрепяха , а така също и тези които казваха, че тя е най-добрия избор за момента и няма по -правилен вариант - ДА ПОДАДАТ ОСТАВКА !!! ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТ ! Не сте по-големи от партията ! Не сте незаменими ! Партията има нужда от възход ! ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ И УЧАСТВАЙТЕ ПАК В ИЗБОРА ! БРАВО НА МЛАДЕЖИТЕ!

10

от Бузлуджа

преди 2 седмици

е като грешките на нинова са много що не я изгонихте бе а подскачахте като пиленца около нея чакайки да ви нахрани ??? тая партия винаги е била съставена от интересчии слепи за реалността интересуващи ги само личното благосъстояние !

9

без упойка

преди 2 седмици

Всъщност БСП приключи като партия идеологически след Жан при Гоце Първанов.Той просто продаде партията на НАТО и ЕС и осребри 100г история на партията.Днес БСП е партия черупка без организма на масите, която тя защитаваше от богаташите.Но драмата е че днес БСП е партията на богататите олигарси, каква трагедия в историята.То затова и комунизма повече не им и трябва.А това е вече комедия, която Радев разиграва в името на бизнеса - все бесепарски.

8

Анонимен

преди 2 седмици

при 7% продължава да вреди на БСП, вкарва в парламента костовиста Калоян Методиев вместо млада жена, която е член на БСП, това не са грешки, това е целенасочена дейност по унищожаване на БСП и тази пиарка през цялото време и е помагала

7

От 23-та стая

преди 2 седмици

Нинова е поставена там от нейните господари, които са гущерообразни, но с човешки външен вид и са свръхбогати и са концентрирали огромна власт у себе си и се събират всяка сряда в един небостъргач в Лондон за да обсъждат как да унищожат българщината и традиционните ценности и така да отслабят човечеството и да доминират чрез своите слуги от Израел, за да унищожи БСП и така да унищожат традициите, православието и българщината и да заличат историята, а младите да взимат наркотици.

6

Анонимен

преди 2 седмици

Много им е голяма партийната централа на тази партия джудже, да го направят нещо по-полезно, примерно нов немски магазин както е модерно сега, 5 пъти по-ниски заплати и двойни цени вътре!

5

Анонимен

преди 2 седмици

Киро и любовницата ли пусна - безплатно е все пак !

4

Хората не могат

преди 2 седмици

Да забравят тройната коалиция , влезеш ли в открита коалиция с ДПС си политически ***!