78

rockstar

преди 15 години

abe pi4ove i p***i...daite da se zapriatame i da proizvejdame balgarski bebeta,4e sled 100 godini she sme okolo1,2 mil...Vsi4ki koito se 4uvstvat godni za tova da se stiagat i da se deistva 4aspo-skoro.Slushaite rock -pravete lubov(bebeta)...Samo taka shte se3 spasim ot turci i vsiakakvi drugi podobni

77

преди 15 години

радвам се че има много като вас и имам много приятели българи,ако тук във форума четейки си правех изводи за българина отдавна да бях разочарован и също знам че нормалните като вас са в пъти по вече от ненормалниците,на които всяко чуждо име им пречи.....аз ли съм виновен за калпавия живот на някои които вместо да направят нещо чакат на готово и знаят само да се оплакват

76

Sgt.Hale

преди 15 години

Ехххх как нема късмет странат да се беше скъсал този косъм....

75

стан

преди 15 години

покланям се пред Вас госпожо от пост 42. ето това е истината. много пъти съм писал срещу тези, които много добре описвате. техните коментари са априори. незнам дали разбират тази дума. чалгата е тяхната философия. щом чуят нечие име започва едно изливане на помия, въпреки това, което говори или пише даден човек. нищо конкретно не се казва. само псувни, закани и простотии. пази боже ако са млади. какво ли още ще видим в дните напред.

74

Виктор

преди 15 години

Напълно сте права мадам ! така си е на тези в форума.. все някои им е виновен.. Боли ме оная работа за бъдещето ви елементарници !

73

X

преди 15 години

Не знам каква е тази статистика, но в България най-много се множат ***, така оцеляват дори на сметището, дори когато средната продължителност на живота е под 40 години. Така че мога да се съглася, че има около милион *** и стотина хиляди помаци. Турци в България няма, има само турчеещи се ***, защото все пак е по престижно да си турчин, отколкото ***.Затова и лидера на ДПС е татаро-*** и не е никакъв турчин.

72

osman

преди 15 години

Oficialno v Bulgariya ima 350 hil. turci, okolo 150 hil pomaci i 180 hil. ***, i 5-6 avtobusa ot Turciya. Tova e celiya elektorat na Dogan, tolkova li e trudno da gi razdelyat i da nyamat neobhodimiya procent da vlyazat v parlamenta. No may oficialniya ne e kato realnoto v Bulgariya, zastoto kadeto se obarnesh vse ste vidite turci, pomaci i ***, zatova vi predlagam da si lyagate pri jenite si i pravete prirast na naciyata si. Nyama da mojete nito da gonite, nito da kolite turcite v Bulgaristan.

71

преди 15 години

За малко и него да го самоубият.

70

stoyanoffski

преди 15 години

Аз гласувам само за АТАКА!!!

69

ORELA

преди 15 години

Sprete poleta na sokola-TRQBVA DA GO RASNEM!!!

68

Tatarov

преди 15 години

VSICHKI ETNOSI V BG TRIABVA DA IMAT PRAVO PO KONSTITUCIA NA SOBSTVANI PARTII,KOITO DA GI PREDSTAVLIAVAT,KAKTO TURCI,TAKA I MAKEDONCI,*** I T.N. TRIABVA DA E JASNO KOI,KOI E. TAKA NIAMA DA SE LAJEM NEPREKASNATO

67

cCc

преди 15 години

cCc

66

електрожениста

преди 15 години

*** измишльотините !!!Тоя *** Доган сега освен писмото сега почна с типичните си лъжи!!Другия път дано го очистят!!!Да видите кво веселие ще падне !!!Тоя кърлеж краде и от държавата и от техните си фондове !!!Така че единственно правилно решение е да бъде ПРИСПАН

65

X

преди 15 години

Другарко, не се хвалим, че ни прогонихте децата, а вече страдението минава в друго състояние, ситуацията взе да ни писва. А колкото до еврофондовете, сигурно е плод на безумно образовани турци, онова, което можете да откриете на страницата на министерството на икономиката. Списък от два проекта (!) и то след година размисъл за подкрепа на стартиращи иновативни фирми - единият Генетична селекция чрез изкуствено осеменяване на овце с гамети (?!) на аграрен институт(!) и другия платформа за реклама и продажба на книги на българо-руска (!) фирма, създадена 1994 (!), като има изискване фирмата да е нова - на не повече от три години и да е българска. Интересно как разбирачите на овце оценяват проект в областта на изкуствения интелект? - вероятно като глупост, несъществена за турския малцинствен интерес.

64

преди 15 години

явно форумите служат за избиване на комплекси.....плюйте на воля

63

Анонимен

преди 15 години

Всички улики са ,че това е убийство ,а не самоубийство.В сараите на Доган убийство може да направи само самия Доган.Някои,като Осман Октай,които познават Доган добре, разказаха,че той лесно е изпадал в ярост или дрего неконтролируемо състояние при което може да извърши нежелани неща.Повече от ясно е,чи всичко е нагласено за прикриване на това злодеяние.Вежди Рашидов отбеляза ,че в сараите на Доган всяко кътче се следи от камери.Това "самоубийство" би следвало да е заснето от камери.По този въпрос се мълчи.Ще повярвам,че това е самоубийство само ако покажат запис като доказателство.

62

42

преди 15 години

Защо тези които не приемат мнението ми мислят че не познавам смесените райони? Познавам безумията на бизнеса на ДПС. Но нали това ви казвам -ние сме си виновни - това са НАШИ гори, НАШИ земи...и какво правим? Псуваме! Екозащитници- 100 човека протестиращи. А разликата между ДПС и другите партии е само в подготовката на кадри. ДПС инвестира в образованието на турците и ги връща в България с по няколко образования и езици. Разработи екипи за работа по еврофондове. Докато ние се хвалим че децата ни се изучават в чужбина и остават там. Ами тогава кой да управлява тук ??? Добре образовани турци, четящи тук как "ще ги колим"- и то забележете Хъш писал съТба.........За първи път в България расте поколение по - неграмотно от предците си. Като доказателство че не само чалгата ни нарежда до ***.

61

една овца като вас

преди 15 години

много точно си го написал братле,браво! но какво да правим като сме такива ние българите-търпеливи трайковци.да говорим и бистрим-ставаме ама да си дигнем и да направим нещо вкупом не ни бива.все трябва някой да ни поведе както овчар стадо.Бойко Борисов май ще бъде този овчар! Ами кажете ми друг от всички лигльовци дето ги слушаме и четем по медийте.Кой друг сте чули да казва като ББ- на тия престъпници лично ще им одера кожите и други закани.Да му дадем власта и да видим,може и да се получи ,че кой друг-аз не виждам.

60

дядо ви

преди 15 години

НА ДЯДО ВИ ДО ГУША МУ ДОЙДЕ А НЯМА И КАКВО ДА ГУБИ ВЕЧЕ. ОКАЗА СЕ ЧЕ НЕ СЪМ САМ, ВЪПРАКИ ЧЕ И САМ ВОЙНЪТ Е ВОЙН....... И ДВЕСТА ПАЗВАНТИ ДА ВИ ПАЗЯТ ВАШАТА СВЪРШИ, ТУЙ ВИ БЕШЕ. АМИН.

59

БАЙ ГАНЯ

преди 15 години

ДА МУ ИЗЛЕЗНАТ МЕЖДУ 1000 И 3000 ЦИРА НА ***. АМА ЕДИН ПО ЕДИН ДА ИЗЛИЗАТ :)))))))))))) *** ДОЛЕН.