431

Анонимен

преди 1 седмица

Циркаджия неможач!

430

Анонимен

преди 1 седмица

Тиквата е съгласувал Рая Газарян със Арменския поп :)))

429

Преспективата

преди 1 седмица

Избори, докато Възраждане не вземе 51% от 10% гласували...

428

Анонимен

преди 1 седмица

България ще стане президентска република. Народа се умори от политически финтове и безнаказано грабене.

427

Анонимен

преди 1 седмица

Рая е красавица. Иска да заложи още една негова гарга за да може да се измъкне от тази ситуация. Хитрец е той...

426

акуд

преди 1 седмица

единствено ХУБАВО което видях през 35 годишния преход е това което се случи на последните избори. ниската активност, а НАЙ - хубавото ще е на следващите избори НЯМА НИКО ГЛАСУВАЩИ, нито хора желаещи да са застъпници. АЗ не искам да виждам припаднали възрасти хора , само и само бойко и дилян да си настъкмът бройките. нека на следващите избори оставим траверсите да си навият на фунийка 300 лв + 25 те за безгрешно написаните избирателни списъци :)

425

Марангозов

преди 1 седмица

Какво предлагаш, бе, тууулуп ? Я бегай в затвора ! Кои са тия побъркани българи , които все още гласуват за тоя тлъст пожарникар ?

424

Анонимен

преди 1 седмица

Абе добре става .Връща мандата , президента го дава на Пеевски , става на секундата война в държавата , просто хората не само ще излязат , но ще излязат да линчуват . Няма друга толкова крадена държава в света , някой трябва да върне парите .

423

student

преди 1 седмица

за герб гласувах, но в момента Б.Б. се държи като сприхав и сърдит чичак! Всъщност наистина не мога да схвана какво иска? Сърди се като децата, сега набутва Рая напук, щото е ясно че няма да я изберат...

422

Мда

преди 1 седмица

Никак не ми е приятно да го гледам13 г мизерия и замразени заплатиДобре , че шарлатаните поне вдигнаха , малко заплатите на хората

421

ПроСоТо

преди 1 седмица

омръзна ми да повтарям,но отново:...-Боко НЯМА нито интерес,нито желание,нито възможност да "управлява" отново !!...Времето му изтече..Сега интереса му е да няма сериозно управление,за да не се разнищят престъпленията му..Оформи се като най-обикновен провокатор..И ще остане такъв докато изтече окончателно в канала..Другите "величия"-СЪЩО !

420

До 427

преди 1 седмица

Ами защото я харесва повече от Теменужка и Деница.Пък и сигурно и е показал зайчарника и нещо друго?

419

Анонимен

преди 1 седмица

Много критикувате но не схващате поантата тоест посланието. Защо точно тая рая назарян предлага. Нещо да ви прави впечатление *** ?!

418

Анонимен

преди 1 седмица

Да кани отново ПП,за да ги доунищожи е нагло,брутално и цинично!Приключил си Боцко,не го ли съзнаваш?

417

ЯСНОТА

преди 1 седмица

Прокуратурата да се задейства.Излезе на светло коя е Мата Хари.Никой не го разпита за това,което каза по повод снимките и на Д. Туск тогава. ББ не предлага току-така човек за толкова висок пост.Защо не иска с ДПС-не сме чули каквито и да са мотиви.Защо тази сега е кандидат-пак няма мотиви.Има един разсърден дебелак (социолозите подведоха,че може да спечели поне 80 депутати),който иска само да го хвалят и никога не признава поражение.Егати страната щом се е оставила в такива ръце.

416

Борисов днес:

преди 1 седмица

"Най-стабилното,което би било,което ние наричаме евроатлантическо мнозинство ,е между първите три партии."Но Днес не публикуват тази покана на Борисов.

415

Деса

преди 1 седмица

Борко се гъбарkа с народа.

414

НЕНОРМАЛНА РАБОТА

преди 1 седмица

"Няма да ви забравя билбордовете,няма да допусна да станат реалност".И не само след тази тирада с/уПП+ДБ този продължава да иска от тях подкрепа.Трябва да нямаш пипе,за да я искаш.Цялата д-ва е заложник на капризите на една застаряла мутра.Вчера каките казаха как имало съвпадения с ДПС,днес ББ излиза и казва,че към дн.дата няма да прави правителство.Българи,излезте и гласувайте с/у ГЕРБ и ДПС,ако уважавате себе си. Не може животът ни да мине под гнета на мафията.

413

Анонимен

преди 1 седмица

по добре не предлагай нищо

412

Като негодувате

преди 1 седмица

срещу Банкянския, защо не ходите на избори? Шубелии?! Страх да не ги види някой? Народ от пъзльовци или будали, да се оставят да ги управляват такива като Баце или ония другите от ПП ДБ?