217

Анонимен

преди 1 седмица

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ ВЕЛИЧИЕ ЩЕ ИМА ДВОИНО ПОВЕЧЕ ПОДРЪЖНИЦИ , НО ЗАСЕГА МАФИЯТА ДЕИСТВА ЧРЕЗ НАТИСК И НАРОДА ВИЖДА ТОВА, НИМА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ БОКО ШИШИ КИРО НИНОВА СА ВОДА НЕНАПИТА ДА ГОВОРИМ И ЗА КЕША НА ПП ДБ

216

Анонимен

преди 1 седмица

Горкият величав Ивелин как ли е станал собственик на пионерски лагер поставено лице е този две думи не може да каже

215

Анонимен

преди 1 седмица

Ах вие ..Простихе на Генрал Годжи ... ПРостихте на Киро, на Асен и на Денков ...

214

Анонимен

преди 1 седмица

До Велко - Парите на СлавитУ свършиха. А и пусто му его - Не посмя, да си намери заместни и наследнци. Ей сега, можеше да има 1-2 "супер чалга звезди". Бай Азис пее за 200 000 евро на нова година. Как е?

213

Анонимен

преди 1 седмица

От статията разбрах, че фирмите имали дълг към НАП от 306 000 лева, ама едно е дълг, друго е "укриване на данъци" и после казвмае, че има запор, но не описваме причина.

212

Велко

преди 1 седмица

Правителство ще има ГЕРБ ДПС ИТН.Какъвто и театър да се играе ИТН знаят,че при нови избори няма да влязат във парламента...така,че ще тичат да подкрепят новото правителство....още утре ще ги видите как ще гласуват за прецедател на парламента.

211

Анонимен

преди 1 седмица

До Не знам - АХ, типичната "софИЕнска" омраза, към всеки, имал нещстието, да не се роди шопска баронеса.

210

Не знам

преди 1 седмица

Малко им е на безличие... още заслужават ивелин гоорноряховския нагъл суджук

209

Анонимен

преди 1 седмица

НИКОЛАЙ МАРКОВ ПРЕПОДАВАТЕЛ В СОРОСОИДЕНН ВУЗ

208

Анонимен

преди 1 седмица

в МОМЕНТА ПРЕПИРАТ ПАРТИЯТА НА ПОСОЛСТВОТО вЕЛИЧИЕ. КАТО СЕ НАЛОЖИ ЛИДЕРСКА СРЕЩА И КОАЛИЦИЯ. ИНАЧЧЕ СПЕЦОФФ ПЛАТИ ЛИ СИ СОБСТВЕНИТЕ ДЪЛГОВЕ...

207

Анонимен

преди 1 седмица

"Щом президента на Байерн Ули Хьонес вкараха за укриване, ти нямаше да излизаш." - Ами ти сериозно ли вярваш, че с това приключва всичко, ами просот не е изплащане на стари грехове, към други хора :) Ах че сте ...

206

Анонимен

преди 1 седмица

Помните ли, как Каскета влезе в Нексо? Преди това изтарашиха Тад Груп и се накрадоха на данни. Ама с Нексо НЕ СЕ ПОЛУЧИ и сега държавата ни държи много, ама много мазни неустойки. В момента какво имаме? "Запор". Да, но трябва да има т.нар. "правно основание". Акос е окаже, че няма ... започва да смърди много лошо.

205

Анонимен

преди 1 седмица

Запорирали 13 имота, защото "имат дългове към НАП за над 306 хил. лв." към НАП? Пичове, да ме прощавате, но всяка втора фирма забавя плащанията си, ЗАЩОТО е по-изгодно, тези пари да останат 1 година и да генерират, а псолед да се дадът с лихвата, отколкото да се платят на момента.

204

8888889999999

преди 1 седмица

Лорер, Рашков и другите коруоционери от властта заедно със спонсорите на ПП и ДБ и олигарсите зад тях кога ще ги подгони НАП ? Изядоха им мнозинството и взеха от ГЕРБ и ДПС 7 депутати Величие заради това е атаката ! А културиста сега е с други господари !

203

Галя от EmbassyTO

преди 1 седмица

Голяма история са " безличие". С първото гласуване ще се види кой плаща

202

пияница мистик

преди 1 седмица

От българският народ по-пp0cт няма. Абсолютен факт! Години наред комунистическата пропаганда, пенсионерите и платените *** квичaxa как Цветан Цветанов имал 6 имота. Не се спряха. Сега този с 13 имота, Дамаджанов с 21 имота от които 1 замък, агент Гоце с цял балнеосанаториум и хотел, Нинова с хотел за 20 милиона евро в Халкидики....ама нали не са от ГЕРБ, няма проблем откъде са им парите. Нали така ве, дрогаре? :)))))))

201

Биг Брадър

преди 1 седмица

Та викате НАП запорирало само 13 имота на тоя убавец.А иначе на негово име колко имота общо се водят? Той този пионерският лагер е приватизиран за без пари(откраднат) с две думи от някой,който го е прехвърлил на Ивелин защото през годините не се е разработил като туристически обект.Зад тоя образ се промъкват някакви сенки на някакви таласъми,но скоро и тях фенерът ще ги удари.България е малка страна,есичко се знае.Дори само за две седмици се разбра кой е Нутариуса.Беше човек на Скритата Държава.

200

Анонимен

преди 1 седмица

Там един служител на НАП на име Румен Спецов нямаше ли задължения към НАП за 1 млн. лева?

199

Анонимен

преди 1 седмица

Щом НАП го атакуват ще пусна за него на другите избори.

198

Hhh

преди 1 седмица

Тоя кат копейката се пъне ама не стои целия народ след него... що за наглост са и двамата и какво си мислят че ще вземат цялата власт ли... няма как няма толкова балъци