103

Анонимен

преди 1 седмица

Гражданска война? Между кои? Има омраза между Евроатлантици и Русофили, но аз не виждам такива в момента да са с мнозинство. Виждам мутри и турци. Каква гражданска война ще става?

102

Анонимен

преди 1 седмица

Шиши и Бoko мoжe ga ca вcяkakви, нo ca kъge kъge зa npegnoчитaнe в cpaвнeниe c Kupo Muнguлa, ГyrЛeнa, Acaн Oчитe, Лopep, Tarapeнko и Дeбeлaтa Hacтa...

101

Анонимен

преди 1 седмица

До Мдааа Не на гражданска, а на селско-гражданска. Ти за кои си?

100

Мдааа

преди 1 седмица

На гражданска война отива ...работата

99

Анонимен

преди 1 седмица

ГЕРП СДС ще се прецакат с ДПс още повече Лостов от СДС казваше че ДПС са проклятие и мафия преоблечена като оартия.

98

до 96

преди 1 седмица

Значи си ОК с престъпниците. Не подкрепяме читавите, подкрепяме крадците. Отмъщавме си на тия, които да сложат край на произвола и насърчаваме тия, които работят като мафия. Ами кютай си тогава.

97

Анонимен

преди 1 седмица

До Просто Възраждане вече имате конкурент по глупост. Една "величава" глупост.

96

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 93 Вече започна да омръзва опорката с Пеевски. Ми да го вкарват какво значение има. Нещата така или иначе си ги въртят.

95

Анонимен

преди 1 седмица

До Чудя се Ами да са гласували, бе кой им е виновен. Гласуваш, негласуваш, "не подкрепям никого" - в крайна сметка допринасяш за това, което стана. Няма по демократична система от тая. Или една диктатурка ще се отрази по-добре на нашите "умници". Няма да кандисат докато не се надоговедят.

94

Просто

преди 1 седмица

Оставка! На всички измислени и корумпирани партии. Само Възраждане може с отговорност да поеме кабинета.

93

Анонимен

преди 1 седмица

Гербаджиите изпуснаха питомното, за да гонят дивото. Вкарват Пеевски през парадния вход. Рано или късно ще им потърсят сметка.

92

Анонимен

преди 1 седмица

За ДПС е по-добре страната да е в хаос да прават пара, а и турските служби имат интерес от распада на бг. ГЕРП също са мутри, но целат печалбата на техни фирми. Така че само привидно ще се разберат но ще целат нови избори, ако почнат да губат пара или не е в полза на Турция.

91

Мда

преди 1 седмица

Най добрият шанс е нови избори висока избирателна активност и партия която да спечели поне -30% от гласовете за да има някаква легитимност да управлява в сглобки , разглобки или каквото там измислят

90

Шофера

преди 1 седмица

Кво ревете сега бе, да бяхте гласували за вашите си хора, а не да ходите за гъби. Сега какво ревете, че първия и втория искат да правят правителство, ама били избрани с 20-30%, а вие къде бяхте???? Май само обичаме да мрънкаме, а? Ах вие, калпазани жълтопаветни с тротинетки и жълти чорапки, ще сте първи на прайда, а на изборите хич ви няма. После кой мисра в гащите

89

Анонимен

преди 1 седмица

И как си мисли Малцинството ГЕРБ да клати България??-:)) Борисов верно ли не си дава сметка?.!

88

Анонимен

преди 1 седмица

САМО ЧЕ, МУТАФЧИЕВ, НА ГЕРБ ПЛЮС ДПС НЕ ИМ СТИГАТ ГЛАСОВЕ. ТРЯБВА И ТРЕТА ПАРТИЯ.

87

Чудя се

преди 1 седмица

За какьв кабинет се говори изобщоС -20% гласували в бьлгарияВсяка една партия има -3-4% от гласовете на избирателите статистическиКато избухнат масови протести срещу нов кабинет -герб/дпс какво правим - пак ли ще бият протестиращи под колоните и в бусовете на жандармерията

86

Анонимен

преди 1 седмица

Мутафчиев да не лъже,народът не им е възлагал да управляват! 70% от НАРОДА им заби як юмрук в сурата и им показа червен картон! С малобройните гласове,които взеха са нелегитимни и не могат да направят НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО,което да работи за благото и интересите на РОДИНАТА ни! А сатанинската сглобка,която се готвят да сътворят,отново ще работи срещу ДЪРЖАВАТА и НАРОДА ни! Да се разкарат,докато не са унищожили БЪЛГАРИЯ!!!

85

1280

преди 1 седмица

До До 1280А загубилите викаш не купуват и затова губят. Всички купуват

84

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Прегледах коментарите и останах с горчив вкус от неназовавянето на основната причина за съществуването на абсолютно нелогични малцинствени партии,"тържествуващи" с някакъв уникален несъответствуващ на произходът им български национализъм. Истинската причина е да п..а.р...а..з..и..т.и..р..а..т..Да получават субсидии о тях няколко десетки небългари да лъжат,ядат на корем и вършат интриги,така характерни за небългарският им манталитет. Пример е инСиди.С един процент цяла година ще г..ействува.