63

Анонимен

преди 1 седмица

Щатът Канзас добре, а България кога? Или ще продължават с локумите за антиваксарите, дето не разбирали от прекрасните измислени бъркочи, наречени ваксини?

62

Анонимен

преди 1 седмица

До Запознат ------------ абе, кл00ун, ефективната и безопасна "ваксина" пандемрикс беше спряна от употреба заради 1 на 16 000 случая на нарколепсия! Разбираш ли???? 1 на 16 000! Модерна-та експериментална генна терапия причинява сърдечни увреждания при 1 на всеки 32! И това е доказано с кръвни изследвания за топонин! И въпреки това, в разни бананови републики все още ти я рекламират като "безопасна и ефективна". И това е страничен ефект, който почти веднага се проявява! Тепърва следват дългосроч

61

Анонимен

преди 1 седмица

Хората имат здравни експерти биолози и фармацевти и химици и завеждат дела, защото знаят какво се случва, само че постфактум защото политиците иначе не рарзрешават , а тук някакъв платен от същите тези лобита на политиците се обяснява като експерт по всичко байганьовската че всичко било наред и да си траем.

60

Анонимен

преди 1 седмица

Първите опити с информационна РНК се правят в Масачусетският технологичен университет. Общо взето там се разработват софтуерни продукти и чипове, но не и медицински продукти :)

59

Запознат

преди 1 седмица

До До 55Да не сте от 80% на проф. Иво Христов? Всеки лекарствен препарат или ваксина винаги е странични ефекти, поинтересувайте се, не всичко ви го дават по телевизията. Никога един препарат не може да се тества на цялото население и за всички възможни алергии, винаги има изключения, никога, нищо в природата не е на 100%. Има закони които регламентират обхвата на тестовете, периода на изпитания и всичко това трябва да се документира под формата на листовка която се продава заедно с препарата.

58

Анонимен

преди 1 седмица

Ееее браво бе пл0скУземци, що така надрънкахте 20 минуса на мене и колегите които уважават човешкия живот и са за маски и ваксини. Пфууу!

57

гост

преди 1 седмица

До Теория на СлучайностЕ и какво като са такива, ако са такива? Теб какво те притеснява, не разбирам?

56

До 55

преди 1 седмица

Припознат, доколкото си спомням ония старите ваксини действуват по един и.същ напин и оплаквания не е имало.

55

Запознат

преди 1 седмица

Професор Иво Христов го каза... 80% от хората си мислят, че лекарствата и ваксините действат на 100% от хората по идентичен начин, ли липсата на образование ги кара да мислят, че науката и природата работят при всички по един и същ начин. 80% от хората които той нарече *** си мислят, че щом едно лекарство или ваксина има страничен ефект то не трябва да се ползва, трябва да се жертват милиони човешки животи за да не се рискува живота на 0.0001% от тестовата група.

54

Анонимен

преди 1 седмица

Щсъа Канзас санаши хора - антиваксъри. Нали така?

53

Анонимен

преди 1 седмица

до Ваксъра долу: Нищо не успяха да направят ваксините. Хубаво, че вирусът мутира и отслабна сам след като го изкарахме по 2-3 пъти.

52

deadman walking

преди 1 седмица

До Анонимен "Абе както се казва в една поговорка - "Кервана си върви, антиваксърите си лаят"" ------------------------- кой керван бе? На внезапно починалите ли? Или на тия с турбо-рака? Ааа сетих се - на тия с автоимунните хихи

51

Муахаха

преди 1 седмица

Виктория Нюланд, Мис "Еф Ю дъ И Ю" била ЮдеюСемит, ама каква да е - то други в позиции на Пари и Власт - няма!

50

Никога НЕ Забравайте

преди 1 седмица

кИкИ подписа и Бебета в България да е Позволено да се Ваксинират с тази ЮдеюСемитска Отрова за Геноцид над Бялата Раса!

49

Зелев сертификат

преди 1 седмица

Бооц! А тук кога ще има дело за геноцид срещу собственото си население???

48

Теория на Случайност

преди 1 седмица

Алберт Бурла (Шеф на Пфайзер) - ЮдеюСемит, Виктория Нюланд - ЮдеюСемит, Антъни Блинкън - ЮдеюСемит, Президент на Украйна - Володимир Зеленски - ЮдеюСемит! Премиер на Украйна - Денис Шмигал - ЮдеюСемит!! Военен Министър на Украйна - Алексий Резников - ЮдеюСемит!!! Светът, както и Братският Украински Славянски и Християнски Народ е ПоРобен, но е така Приспан с омраза срещу Истинските си Братя и Сестри, че май дори не го осъзнава - същата работа като Македонците!

47

Анонимен

преди 1 седмица

Абе както се казва в една поговорка - "Кервана си върви, антиваксърите си лаят" или в друга "Антиваксър който лае не хапе, но създава предпоставка да му сложиш намордник - демек МАСКА"

46

Галин Костов

преди 1 седмица

По едно време международният еврейски спекулант Алберт Бурла, GEO на Пфайзер, печелеше по 1000 долара на секунда. Сладки времена бяха за него и себеподобните му. Нищо чудно нова пЛандемийка да сътворят след като свърши войната. Ами то сладка работа било!

45

Галя от EmbassyTO

преди 1 седмица

Боже, каква изненада. Кой да предположи. Все пак имаше избор - или факсинка, или губиш работа ?

44

Златена

преди 1 седмица

Благодаря на създателите на тези ваксини че направиха всичко възможно да ги предоставят на хората. Не са идеални вече, но свършиха СТРАХОТНА работа. А антиваксърите нека си вият.