16

Анонимен

преди 1 седмица

Не е абсурд, а ще е феноменално когато се случи. Хахахахаха Може и Манолова да поканите да ви довърши.

15

Ббб

преди 1 седмица

Абсурд ама на.. Тя енай-близка до предната..

14

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Още преди години,когато видях очинв очи цирка на социалистическите милионери предложих на всеослушание идеята черните български социалисти да се върнат към корените на живота,създавайки Българска Селска Партия чиято членска маса да бъде само от селяни,защитаващи Производство и Благоденствие на Българското село. Чуха ме само комарите и бръмбарите. Все тая. Има по-добър начин за справяне с катастрофалната световна посредственост и това е анархията . Иначе ще трябва да търпим още си соцмилионери.

13

Алекс

преди 1 седмица

Днес абсурд,утре на колене пред Ваня.Такава е съдбата на придворните лакеи.

12

До Симов

преди 1 седмица

Абсурд е, когато начело на БСП застане синя активистка и само за 15 години успее да срине изборните резултати от 27% на едва 7%.А Григорова е синдикалист - значи направо готов ваш кадър.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Ама вие смятате ли, че Ваня Григорова след оплюването и обидите ,нанесени й от стрина Ниновица, ще се втурне в БСП, камо ли пък да става председател на партията? Помислете малко преди да говорите глупости! От вас сега всички ще бягат като от прокажени. Тепърва трябва да закърпвате продъненото дъно и да се чистите от хора като Гуци, Симов, Нинова, баба Ирена, Овчаров, който доведе Корни и поне още двадесетина нейни много близки

10

НяМа АбСурД

преди 1 седмица

Агента на Шорос Вяна - за това са я Готвили - Цял Живот - да Ви СъСиПе!

9

Анонимен

преди 1 седмица

Изгонването през последните 3 години на всеки дръзнал да е несъгласен с провежданата от К.Н. политика доведе до десетки изключени или напуснали партията. Последната изгонена след непрекъснат тормоз над нея: Весела Лечева.Това грешка ли е или терор? Приемането на Калоян М. за личен секретар на КН и включването му в ПГ на БСП в НС грешка ли е? Смяната на трима председатели на столичната партийна организация за 2 години и наказателните мерки към тая организация месец преди изборите грешка ли е?

8

.

преди 1 седмица

Олицетворение на м а д о както по фирма така и по съдържание .

7

Анонимен

преди 1 седмица

Без БСП, ПП и ДБ ще е по-добре, дойдоха натеглиха заеми като полуграмотен бързи кредити и ни занулиха, време е за разплата, сега си плащайте и моля с лихвите!

6

liprandi

преди 1 седмица

Щом увъртат и шикалкавят другарите и от 4 -ТИ ПЪТ ОСТАВКА НЯМА ДА СЕ ПРИЕМЕ НА др .Нинова култа към личността не може да падне в "бсп",ще се чака и последният червен избирател да се откаже и тогава не е сигурно,че Нинова ще си иде ,по примера на Цола .Д?

5

Анонимен

преди 1 седмица

Григорова е за корицата на плейбой бе, къде я слагата в умиращото бесипе хахах

4

Анонимен

преди 1 седмица

Че тя нали не е член на БСП, какво начело да застава?

3

Най нормалният

преди 1 седмица

Процес е на следващи избори да сге извън Парламента.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Абсурд е още да я има тая партия.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Що, тва етническа българска партия ли е?