235

Анонимен

преди 2 седмици

У нас политици няма. Има политикани и то посредствени!

234

Анонимен

преди 2 седмици

истината е, че няма добри политици, които да са конкуренция на еднокнижника. Просто Киро, като говори за корупция, Лорер и Хасан ли има предвид. Първо да си види ко4ината. Гласувах за тях просто, защото не мога да гласувам за еднокнижник, дори дадох преференция на 10-я, заради любимо число.

233

Borisov illegitimate

преди 2 седмици

Деведеет процента от България мрази ГЕРБ !

232

нн

преди 2 седмици

Борисов паск изпростя. Какви преговори с тия каки? За какво? Защо се криеш под полите им бе г-н Борисов. Правилно партиите да не се отзовават, че то си е простотия от където и да го погледнеш. Конституцията казва партиите излъчват правителство, всичко друго е невалидно.

231

позор!

преди 2 седмици

Фандупкова е позор!

230

Левски

преди 2 седмици

Народе ???

229

Анонимен

преди 2 седмици

ХОЙКОО УДАРИ ЛИ ДЪНОТО ,БЕ ? А,УДАРИХ ГО ,СЕГА ПРОДЪЛЖАВАМ ДА КОПАЯ ОЩЕ НАДОЛУ !!

228

Анонимен

преди 2 седмици

229, 230 Е, каквото и да си говорим, няма по-нагли лъжци от ПП,ДБ. Счупиха световни рекорди.

227

Анонимен

преди 2 седмици

До Българин От тази предана, но неможеща да води разговори, камо ли да мисли и съобразява бързо ТеменуГа Петкова полза няма.Не е задължително екипът да бъде изцяло дамски, както го мисли ББ: може да участва един от Биков, Д.Добрев, Т.Дончев. Те са умни, опитни, съобразителни и дипломатични. Преди Б.Б. разчиташе на изцяло мъжки състави, сега отиде в другата крайност. Това му действие наподобява много максимата Разделяй и владей!.

226

Анонимен

преди 2 седмици

231 Износени са на баба ти шушоните. На България й трябват опитни политици, държавници, които да поправят хаоса, в който я забъркаха ПП,ДБ. А не лаладжии, или празноглави метателни и тарикати. ПП,ДБ донесоха стагнация пропуснати милиарди от европейските фондове, отдалечиха ни от Шенген, спряха строежа и ремонта на пътищата...Няма време, да се навакса всичко това.

225

Анонимен

преди 2 седмици

Напълно заслужено, ГЕРБ имат повече от 10% преднина пред втората партия.

224

ПУчиващ

преди 2 седмици

Стига сметчици ! Изкарваме си лятото и на есен , бодри, бодри ще си спретнем нови избори, ако може без машини, без *** политици и с повече акъл !

223

Инсайд

преди 2 седмици

Стратегията на Борисоф е следната: сам се крие зад жени _> после да лъже и маже и да се оправдава, пред ЕС да вика вижте какъв съм евротолераст, Теменужка го играе интелигентната, Сачева плаши като баба Меца, а Рая на колене гола свири на гъдулка когато тряба и на който тряба. Голям стратег е Дебелия Евроатлантист...

222

Анонимен

преди 2 седмици

Премиер Росен Желязков е удар в десетката, но за председател на НС вече доста износената от дългите години кметство Йорданка Фандъкова?? Не би ли било по-добре да оставят за председател сегашната временна председателка Кирова или ВОЛЕВАТА, но умееща да си сдържа езика Рая Назарян; може и Т.Дончев.

221

Българин

преди 2 седмици

Ако за всяка лъжа на Хойко му излизаше цирей на устата, досега вече щеше да му се е разпадналата устата...

220

Анонимен

преди 2 седмици

Статично, емпирично познание не съществува, трябва да познаваме израстването на всички системи. Това означава, че трябва да сме отворени за нова информация, дори ако тя заплашва текущата ни ситема от вярвания и следователно, идентичността ни. За жалост днешното общество не осъзнава това и установените институции паразитират разтежа, защищавайки остарелите социални структури.

219

Анонимен

преди 2 седмици

Правилно каза под-полоковникът генерал.....с тия пастърми няма да преговарям!

218

Ко...Нееее

преди 2 седмици

Борисов и Пеевски - двамата Символи на Корупцията щели да управляват България?!

217

Анонимен

преди 2 седмици

Съвременния човек, човекът от бялата раса, като отиде в другия свят, нищо не помни. Човекът от новата шеста раса, когато идва на Земята всичко ще помни. Този общ ход на процеса, въобще, не може да бъде ускорен, защото има много хора, които са закъснели в своето развитие. Закъснелите ще останат за друга вълна. Едни ще скачат на последния параход, останалите ще чакат за другия параход!

216

ПроСоТо

преди 2 седмици

обаче тая Сачевица мяза на краварка,тръгнала да дои кравите..То верно че да облечеш бидон свестно си е трудна работа,ама тя ептян се е разпуснала..Джуджето "Теменужка" също е трагична..Единствено арменчето прилича на жена,ама пусто..гербераска бе!