95

До 86

преди 1 седмица

Русия никога не е продавала Евтино природни ресурси на Европа....това е заблуда на другарите.

94

Анонимен

преди 1 седмица

Путин - педя човек, лакът нищо.

93

Анонимен

преди 1 седмица

Джуджето в Северна Корея е като у дома си.

92

Ша проси

преди 1 седмица

Оръжия от Ким....

91

адолф

преди 1 седмица

До Боби За това че върви бавно съм съгласен.Ама да казваш че вървяло методично не съм.Преди две години лозунгът беше Киев за 3 дни, къде изчезна тая методика?

90

От

преди 1 седмица

До БобиПраво казваш, но това Путин нищо не печели. Той също не инвестира в ключови нови технологии.Китсй и Индия нали на някой трябва да я продават тази стока.

89

тцтцтц

преди 1 седмица

До Боби Те така хубаво се стиковаха че някой от страните които си посочил спряха банковите си разплащания с руски банки.А други страни от така наречения БРИКС отказаха да ползват рублата като средство за разплащане помежду си.Ама ти си смятай проценти, не ми пречиш.

88

Анонимен

преди 1 седмица

До Боби "Германия и Европа като цяло получаваше евтините Руски ресурси." Европа плащаше най-много за руските ресурси, тъй че тия руски опашати лъжи си ги запази за Телеграм чатовете.

87

Шрек

преди 1 седмица

Я! Боби!

86

Боби

преди 1 седмица

До От Преди Германия и Европа като цяло получаваше евтините Руски ресурси. И бяха КОНКУРЕНТНО СПОСОБНИ ЕВРОПЕЙЦИТЕ - ФАКТ. Сега евтините ресурси отиват в Индия и Китай които както се казва само това чакат - да стане още по-конкурентна тяхната продукция. Супер значимите дори култови БАСФ затвори заводите си в Германия нали? Мерцедес също бяга нали.

85

Анонимен

преди 1 седмица

Да напълни джобовете със снаряди, или там ще си остане?

84

От

преди 1 седмица

Аре стига с тоз Китай и Индия. Пука им на тях за Путин. Китаеца си търси пазари, че китайците пестят за пенсии и не харчат. Като пазар Европа е по-важна за него. Просто си играе картите. Той и Орбан голем авер с Путин и все бойкотира санкциите, но само докато не му спрат парите на него.

83

Тутмаников

преди 1 седмица

Путев се бори за онеправданите, вместо да продава скъпо на оядените европейци, продава със големи скидки на братята от третия свят. Е, сред путинските пенсиджъри това ще доведе до по-големи опашки и схватки за просрочка пред пяторъчката, обаче те се оправят все някак си, докато бедните африкански братя и просрочка нямат.

82

Боби

преди 1 седмица

До Анонимен "Как върви руският наступ към Вовчанск?" БАВНО И МЕТОДИЧНО. Откриват се къде са укрепленията и бункерите на ВСУ. След това се ОФАБВАТ... със сила от 250 до 1500кг скоро и 3000кг. Чак след това се пристъпва към щурмуване на останалите често идеално маскиртани позиции. Които междувременно се унищожават от артлерия, дронове и ФАБове.

81

Да будет анархия!

преди 1 седмица

До 78 много сведения, много нещо. Голяма работа, като стане анархия. Пак по-силният ще победи.

80

Гумен Гадев

преди 1 седмица

Скоро ще посети и Ким Ир Сен.

79

Боби

преди 1 седмица

До тцтцтц Индия, Китай, Бразилия, Иран и други вкл Страните от БРИКС са реално 65-75% от наслението на Света. Съответно и икономическа мощ. Това малко ли е? Остави другото но въпросните страни стиковат с Русия дългосрочните си стратегии за да се отърват от влиянието на "Цивилизования" Свят...

78

Анонимен

преди 1 седмица

Как върви руският наступ към Вовчанск?

77

Анонимен

преди 1 седмица

Грабвайте мешките и бегом марш на фронта да спасявате бендеро-нацистите.

76

Боби

преди 1 седмица

До Гумен Гадев За твое сведение МУС(въпосния съд издал въпросната заповед) няма Юрисдикция над Русия. Също такак този съд не го признават следните страни САЩ, Китай, Франция, Великобритания, Израел и както се казва последния да затвори вратата. Само Балъци като България и Част от Африканските страни са подписали че попадат под Юрисдикцията на този съд. Нека опитат да нарушат ДИПЛОМАТИЧЕСКИЯ ИМУНИТЕД и тогава ще стане СТРАШНО, ЮРИДИЧЕСКИ СТРАШНО - АНАРХИЯ