66

Реалист

преди 1 седмица

До плюете. А то някой с някого друг иска ли? Не виждаш ли, че така са се изпокарали всички, че всеки е срещу всеки. За казана да ти припомням ли?

65

Анонимен

преди 1 седмица

Не си в позиция да поставяш условия Копейкин и никога няма да бъдеш. Вече не вървиш, сектантите те разбиха.

64

Анонимен

преди 1 седмица

Май некой късопаметни забравиха какво направиха от Възраждане със пържата си субсидия, когато имаха над процент но не влезнаха в парламента. Други броят на Сидеров парите, ама Сидеров направи телевизия по която свободно се произнасяха менеия за безумните договори със златото в челопеч и американските бази, а не си къпи имот в гръцко и яхта.Хайде пак да поревете кой какви пари взема по закон!

63

Гражданин

преди 1 седмица

Тези пък не се ли усещат колко са смешни? Ама то наистина трябва да им дадат да управляват само три месеца и такива глу.пости и щуротии ще натворят, че после ще се крият от народа, дошъл със сопите.

62

Плюете

преди 1 седмица

По Киро и Копейкин,защото не искат коалиция с ГЕРБ.Но не плюете Баце,с който никой не иска коалиция,освен Шиши..

61

Анонимен

преди 1 седмица

Няма как ...като станеш с 55 %ми се обади

60

ха ха ха

преди 1 седмица

Депутат от Величие Етиен Леви пее в бандеровски пропаганден клип, има го в ютюб, кръстосвеат българското и украинското знаме.

59

Анонимен

преди 1 седмица

Чакат да излезе Гюнеш Али от затвора да го направят финансов министър

58

Анонимен

преди 1 седмица

Копейкин гепи 5 милиона субсидия като Болен Сайдеров... боли го фара за правителство :)))

57

Анонимен

преди 1 седмица

Седнали пред клавиатурите киряк Стфчовци да ни обясняват как Възраждане искали невъзможни неща. Невъзможните днес, в много скоро време ще се окажат не само възможни но и задължителни за оцеляването на държавата и нацията ни, доколкото такава е останала. И бавно и с вазелин едно по едно след тежки общественни трагедии, дори гербавия европаричен и олигархичен "елит" ще завива натам. Защото Възраждането е процес над който са дали сила и воля много пропроци на българската политическа съдба.

56

Анонимен

преди 1 седмица

да преведа от депутатски: Знаем, че няма достатъчно луди да гласуват за нас и нямаме шанс да вземем мандат, също така президента може и да подозира че всъщност сме доста зле, затова ще цоцаме субсидия и ще скачаме на популисткия влак като има нещо с мигрантите или някой паметник почне да се руши, за да гласуват за нас пенсиите и радикалните алкаши.

55

Анонимен

преди 1 седмица

АЗ НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ВЛИЗАТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩОМ НЕ ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ КАКВО ТЪРСИТЕ ТАМ

54

до 56

преди 1 седмица

По-лесно е да ти кажа за кое не е, защото такова нещо няма. Лицето му след изборите говори само - крейзитата му ги взе Двуличие. Сега осъзна, че наистина го чака гаража и тикток

53

ФАКТ

преди 1 седмица

С тия 604 000 гласа от Възраждане можеха само да свикат референдум но не и да го спечелят! За да е валиден трябват 1.6 млн гласа, Копейкин няма от къде да ги извади... Та да вземете да спрете с тия референдуми, че ставате смешни вече!

52

Анонимен

преди 1 седмица

Ваксиниран клоун с еврова сметка...

51

Cartman1912

преди 1 седмица

Иначе казано Възраждане официално обявява, че никога няма де се наеме да влезе във властта и да поеме някаква отговорност. По примера на Слави ще си седят на хранилка вечно в опозиция и ще лапат субсидии. През това време ще могат да си говорят каквито си искат небивалици, защото знаят, че няма да се налага да ги изпълняват. А избирателите им да продължават да ги подкрепят въпреки, че освен празни приказки нищо друго няма да получат от тази партия.

50

Анонимен

преди 1 седмица

КОПЕЙКА ОТТИЧАТЕ В КАНАЛА А АЗ МИСЛЯ ЧЕ СЕ СТАВА ДЕПУТАТ ЗА ДА РАБОТИШ ЗА РАЗВИВАЩА СЕ БЪЛГАРИЯ АМАН ОТ САБОТЬОРИ ВЪН НИЩОПРАВЕЩИ

49

Анонимен

преди 1 седмица

до 53 За кое е излъгал Костадинов ве, смеееееешен кравар? За кое?

48

Анонимен

преди 1 седмица

Копейкин поне е последователен.Рече и отсече.А Величавият искал среща на 4 очи с Бойко.Защо ли?Аааа,сещам се.И Славуца мълчи като п....Ни дума,ни вопъл,ни стон.Ще чегъртаме ли,или ще им дадем да ни изчегъртат?

47

Анонимен

преди 1 седмица

Коце, толкова лъжи, толкова спекулации, измами, реване с високоговорителя и тор пред НС, а сега един сектант с ниско чело ти взе радикалното ядро. Съжалявам десните гласоподаватели - от трън на смок.