34

иван

преди 1 седмица

Хайде Румъния - Украйна - 16часа по ТРТ 1. Да изгледаме един чист европейски мач без афровсякакви.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Привет на Всички Знайни и Незнайни Зелени и Сини... Неуморни.. Трудолюбиви.. Словесни.. Мъдри...ПреМъдри.. ФоРумейци... Стари и Млади... Хорото се върти както Колелото... Само че Човешко... Пияно и Заляно... но Човешко... Момите с китка Роза на Ухото... Момците с пояси червени... С кривнати Калпаци са Нашите Юнаци... Тропотът се Чува от Векове... Земята се Тресе... БъЛъГъ+АРИИАните ... ХОРо ИграЯт.... За да има Род и Велик Български Народ!

32

селянин

преди 1 седмица

и тия неке да ги биде давайте следващите избори не се мотайте

31

Анонимен

преди 1 седмица

Приемете Поздрави Сърдечни от Свободната Енергия на Мислите - За да има Род и Божествен Български Народ!

30

.

преди 1 седмица

да пази господ от "загрижеността" на подлеца-лицемер водолаZът мистър кеш !!!!!

29

Анонимен

преди 1 седмица

Болг беше брат Бремов и завоюва Тракия, Македония, Далмация, даже до Бяло море и до Рим. И той беше подобен на своя баща - голям мъчител, заповяда на народа да се нарича на неговото име болгари, и от това време илирийците се наричат болгари, а не както някой мислят, че от река Волга иде името болгари. Спиридон Иеросхимонах, 1792 г. "История во кратце о болгарском народе славенском"

28

Реалист

преди 1 седмица

Ще работят...а дано,ама на дали.Вместо за народа ще "работят" на гърба на народа.

27

Анонимен

преди 1 седмица

И Колад пожела да бъде Бог и му се покланят като Бог, а не като Крал. И роди два сина: името на първия бе Болг или Бог, и когато се роди първият му син Болг, заповяда на народа си по цялата негова земя да тържествува, сиреч да празнува в месец декември, 24 ден - и да ядат и да пият и да пеят песни - сиреч "Болг се роди, Коладе, тази вечер, Коладе", и прочие повтарящи многократно и споменаващи името Колад. Даже и до днес има такъв празник у Българите, ако и да се покръстиха.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Народът е разделен от една ос - европейци и евразийци! Едните дърпат към Европа, другите към Азия. Резултатът е батак!

25

Боби

преди 1 седмица

Че кога сме имали работещ парламент в полза на всички? Те работят, но за техните интереси и интересите на техните хора и големия бизнес, който да задуши малкия бизнес. На страната на големите арендатори са, а малките да фалират заради новите закони за окрупняване на земята. Не очаквайте светло бъдеще, освен ако сами не си го направите като започнете даинвестирате по малко и част от заплатата ви да работи за вас вместо срещу вас. Цял живот осигуровки и бачкане и накаря добре са само инвестиращите

24

Анонимен

преди 1 седмица

Никога повече армейски и полицейски фуражки в българската политика!Никога!

23

Я па Тоя

преди 1 седмица

До Анонимен Равносметката за 7 години в президентството на "бащата на нацията" - едно превъртане на лост, няколко коремни преси, няколко лицеви опори, една тотално разбита държава и един напълно разделен народ.

22

Бай Дрън

преди 1 седмица

По-леко с виното, коледаре :) След 7 месеца, след 7.

21

Анонимен

преди 1 седмица

Болг се роди Коладе, тази вечер Коладе!

20

Анонимен

преди 1 седмица

Застигналъ ми, мале, Личен -ден Коледовъ -ден, Слезалъ ми Коледа Бога. Слезалъ ми фафъ гора-та. Та ми седналъ пудъ даро-ту.

19

Бай Дрън

преди 1 седмица

Радев партия няма да направи, защото го чака участта на полковника. Толкова кирливи ризи ще излязат наяве, че случката с полковника ще ни се стори като добър турски сериал.

18

Анонимен

преди 1 седмица

След Бладилий дойде трети крал на име Колад в годината от сътворението на Света 4745/763 преди Хр/

17

Бай Дрън

преди 1 седмица

Е той Радев си работи за ЕС и НАТО. Какво е направил против ЕС и НАТО? И какво е направил в полза на Русия? Дайте ми едно действие на Радев, което да е облагодетелствало русия и дайте ми друго действие на Радев, което да е навредило на ЕС и НАТО :) Няма такива.

16

Анонимен

преди 1 седмица

Като е против боко защо си избра Главоча за премиер?

15

Анонимен

преди 1 седмица

не може да сравняваме истински генерал и боен пилот (Радев) с бодигарда на Тато с плоското чело.