6

Христо Христов

преди 1 седмица

До 6 "Ако бяха поне малко бели щяха да превърнат пустинята в рай, " - и като в Либия да дойдат "белите" хора и да унищожат направеното, нали?! ПП. Не се коси. В арабията има повече стартъпи на експати от тези в някои ЕС държави, където дюнераджийниците са основните нови начинания. Факти.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Арабите са просто едни жаагали родени върху пари. Ако бяха поне малко бели щяха да превърнат пустинята в рай, а те дават 1.4 млрд за ритни топковци. Мозъчен капацитет, какво да го правиш.

4

пияница мистик

преди 2 седмици

Вярно е това. В Латинска Америка са католици и се молят и вярват в дева Мария, а не в Христос. За тях майката е най-важния човек на света. Каквото тя каже, това става. И един като започне да прави пари и мъкне със себе си цялата рода до 9-то коляно. Към 50 човека, че и повече. И никой не работи, само акъли и съвети дават. Такива са латиносите :)))

3

Анонимен

преди 2 седмици

Когато човек има достатъчно и не е мега алчен, може да прави независими избори. Арабският свят не е място за живеене, но е ок за криене :) Колкото и пари да наливат арабите, никога няма да имат природата, университетите, свободата и отношенията, които ги има в другите държави.

2

до 1

преди 2 седмици

До DA,може и да свърши петрола,но са първи по производство на слънчева енергия.но ти не си разбрал,щото от толкова злоба не виждаш по-далеч от носа си,арабин и българин никога няма да има бедни,не знам на какво толкова завиждаш,при положение,че шейховете не могат и да сънуват вашия разкошен и безгрижен живот,но ей така да си излееш злъчтта,защото иначе няма да спиш спокоен

1

DA

преди 2 седмици

Тия чаршафи тотално са се оляли, бокс, футбол ,всичко искат да се играе там, но петрола ще свърши ...