70

позор!

преди 2 седмици

Двамата комунисти, и в червата на снимката - пРезидента на Решетников и червенокосото му "вице" са срам и позор за България! Най-големият срам и позор! Защото помилват престъпници, крадци на милиони и убийци, но забравят за Иванчева и това, че има малко дете! Ега ти студенокръвните чудовища! Ега ти българското пРезиденство"! Ега ти позора на тези двама безсърдечни двукопитни чудовища!

69

Анонимен

преди 2 седмици

Не съм запозната с ПП Величие, освен че там е Етиен Леви. ------ Който силно отрича излязлата информация, че е бил (и все още е) доносник на ДС.

68

Анонимен

преди 2 седмици

Радев, Йотова са вече спокойни ,няма напрежение защото ГЕРБ и ДПС си взимат цялата власт.Мая Манолова ,Ваня Григорова също са спокойни.Синдикати ,Зърнопроизводители също са спокойни. Славчо ще им пее Цвете мое. И най спокоен от всички е Путин защото в България отново всичко е под контрол.

67

Анонимен

преди 2 седмици

Как е възникнало Величие? Ивелин е гледал по нетфликс за Чарлс Мейсън и си е казал, че в България има достатъчно издухани *** да му се вържат за нещо подобно. Прочел е една книга за хипноза за начинаещи, поръчал е една торба езически колиета от алиекспрес и останалото го знаем.

66

ха ха ха

преди 2 седмици

Депутат от Величие пее в бандеровски пропаганден клип и кръстосва българското и украинското знаме.

65

до Бонго

преди 2 седмици

Моля те, ако не те кефи Радев мен ме кефи много. Доброволно се жертвам да ви избавя от него. Ще си го взема при мен, ще си ходим на планински походи, ще му готвя по кето план и ще си го епилирам аз.

64

Анонимна

преди 2 седмици

Не съм запозната с ПП Величие, освен че там е Етиен Леви.

63

Биджигей

преди 2 седмици

Здравейте биджигейове, хайде да поискаме от Васко 400 хиляди лева от парите на общината и да си направми гей парад в София?

62

Анонимен

преди 2 седмици

Охх. До 7ми клас ходих в училище с една, която сега живее в комуната на Величие. Бяха първо в мормонската църква във Варна. От там и намериха мъж и я ожениха за него. Родиха им се 3 малки сектантчета, сега явно нещата са ескалирали и са изтърсили всичките си пари на Ивелин. Тя работи в софт уни. И да, не е добре с главата. Яко промит мозък.

61

Анонимен

преди 2 седмици

Ще има ли пак ала-бала с президента или тоя път по-сериозно?

60

Анонимен

преди 2 седмици

В Софт уни работят млади ,нахъсани и много умни хора.Ако те са членовете на Величие ,не знам.

59

Службашите

преди 2 седмици

72 Търсиме те Бонго ше те пратиме в таен строг тъмничен затвор.

58

Анонимен

преди 2 седмици

Ако не искате Радев, аз ще го взема.

57

Рундьо да знаеш

преди 2 седмици

Че в момента се ра благодаря ти за прекрасните речи много ми помагат.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Сега Чекмеджето и Прасето ще опитат да го купят. Ще видим, дали ще се продаде. Впрочем и християнството също е възникнало като секта, но щом такъв вой се надава от тлъстите бандити, значи им бъркат яко в а..а.

55

TheGreatest

преди 2 седмици

Аз съм обучен ат американски права военни части за бой с БеГе русняшка из мет.

54

Българин

преди 2 седмици

Оставка!

53

Тенгри кан

преди 2 седмици

Пичове, аз не разбрах, кой разпусна старото НС;))) Преди официално се прекратяваше дейността му, председателчт на НС го обявяваше, имаше снимки пред сградата на НС, сега нищо;))) Радев назначава новото,а със старото, какво стана, аз не разбрах! Освен тва, че се саморазпусна заради изборите;))) А, вие, разбрахте ли?;)))

52

Анонимен

преди 2 седмици

Карбовски и репортера от БТВ са изпили по литър светена вода след епизодите за Величие.

51

Да се купи Пейтриът

преди 2 седмици

За София а останалите да се оправят.