29

Анонимен

преди 2 седмици

Аз да попитам Анисия! Ти Лично ли взе " интервю" от този Белоглавия,или Го Препечата от друга медия това?

28

Театър Крумова

преди 2 седмици

Водещата завоалирано между другото попита за Плана за възстановяване и устойчивост на ЕС (ПВУ) - хвала за което, голяма смелост. И Димитров набързо каза, че трябвало да се приемат още няколко закона, но парламентът не ги е приел още. Но, разбира се не каза, че става дума за законите за съдебната реформа, защото това е тайна. Можеше да си каже, че Пеевски не иска реформа, защото се страхува от съд. Но тогава да обясни откъде ще дойдат парите.

27

КОЙТО СЕ Е ГУШНАЛ

преди 2 седмици

С ДПС, Е ГУШНАЛ И БУКЕТА

26

До 30

преди 2 седмици

ДПС Е АНТИКОНСТИТУЦИОННА ПРЕСТЪПНА ШАЙКА С ПРЕДСЕДАТЕЛ БИВШ ЗАТВОРНИК ОБВИНЕН В ШПИОНАЖ И АТЕНТАТИ ! В тази шайка членуват НАЙ-ПОРОЧНИТЕ БЪЛГАРИ ЗА КОИТО БЪЛГАРИЯ Е МЕСТО ЗА РЕКЕТ И ПРАВЕНЕ НА ПАРИ ЧРЕЗ НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА И ПОДЛОСТ ОТ МАЗНИТЕ ТУРСКИ РУШВЕТЧИИ !

25

Анонимен

преди 2 седмици

Ама Кой ви каза,че ИТН,ще Престане на МутроКомунистическата партия ГЕРБ? Защо говорите глупости? -:)

24

Емигтант

преди 2 седмици

Полша е получила за двадесет години 161.6 МИЛИАРДА ЕВРО от ЕС но са биле правилно разпределени и използвани, министърът им на финансите е отчел пред народа си всички пари къде, кога и как са разпределени и разходвани....вие знаете ли в България колко са получени от ЕС ? Вероятно не знаете и не вероятно, а със СИГУРНОСТ !

23

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС е българска политическа партия. Представлява определено население български граждани. Няма причина да не бъде участник в управлението на държавата. Всякакви истерични заклинания против това са неадекватни! Действай Борисов, договаряй те се , няма лошо!

22

Емигрант

преди 2 седмици

Продължение от N25 - министърът на финансите на Полша - Анджей Домански е категоричен, че икономиката на Полша не е готова за приемане на еврото, тъй като по време на криза националната им валута поддържала икономическия растеж ! Интервюто е много обширно в западната преса, вероятно се знае и от българските политици но не им е изгодно да го публикуват медиите ! Вие сте държани НА ТЪМНО от медиите и затова сте бедни, защото нищо не знаете за цивилизацията !

21

Ббб

преди 2 седмици

И кво.. Та се изказва тоя..

20

Гледна точка

преди 2 седмици

А може би няма. ИТН са най-шантавата партия и точно защото всички ги бутат в тази комбинация, те на инат няма да се включат.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Непалци работят за 1200 лв това е унижение за българите

18

Емигрант

преди 2 седмици

На този паля4о изобщо не му е работа да прави прогнози или анализи за правителство,но с него или без него в България никога не е имало и няма да има профсъюзи на които основната задача е да защитават правата и стандартът на работниците,това не е политическа структура,че да разсъждава за правителство,но щом пък на суверенът не му пука какви ги вършат тези циркаджии може и така да си защитава заплатата!Този знае ли,че преди месец шестата икономика в ЕС/Полша/отказа да се присъедини към Еврозоната

17

Име

преди 2 седмици

Без лустрация, такъв резултат!

16

Анонимен

преди 2 седмици

Това ще е правителството на закопаването на БГ като член на ЕС.. Никой нормален няма да го подкрепи. Това няма да е истинско прозападно пр-во, а фейк! Всички знаят ИТН кого подкрепят, за останалите отдавна се знае, още преди войната.

15

Елементарно Уотсън

преди 2 седмици

Бойко и Пеевски ще се изперат взаимно. Ниско интелигентен народ лесно се управлява.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Главчев ще поостане даже да не се харесва на Радев, друго решение няма.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Все ми е едно стига на ПП да им излезе отзад. Продължаваме Промяната, Провалихме Промяната, Прекъснахме Промяната, Пропадна Промяната. Пълна Пародия

12

пилота23

преди 2 седмици

ИТН са ТУРЦИ

11

Кардинално

преди 2 седмици

Ще сбърка Борисов ако се хване с ДПС. Върти , сучи- в очите на българите ДПС са "турците". И всеки хванал се с тях става "ортак с турците". А след този етикет наказанието е неизбежно. Костов, НДСВ, тройната, главоломното пропадане за БСП след Орешарски. Това е. Да си смята

10

Анонимен

преди 2 седмици

Само без спец прокуратура и спец съд!! Иначе, долу!!