27

Cry baby

преди 2 седмици

Нападение над Тайван е отиграно поне 1500 пъти. Хеликоптерите с най ключовите чип ядра и живят виш инженерен технически персонал на TSMC при сигнал излитат до 3 мин и 57сек. Автобусите с другите инженери до 6 мин ги няма. Всички скенери под фундамента са с по 100кг експлозив т.е ще бъдат взривени а секундата ,а Америка остава единственият монополист на технологии в света.

26

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 седмици

СИ ЗНАЕ ПРЕКРАСНО , ЧЕ РУСКИЯ НОМЕР С "УКРАЙНА" У ТАЙВАН ---МОЖЕ ДА МУ СТРУВА МНОООООГО СКЪПО .......САЩ ШЕ ГО ИЗПЪРЖАТ , БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ МНОГО....!

25

СМЕХ...

преди 2 седмици

Значи Тайван застрашава Пекин , чрез вноса на американски оръжия....ха,ха,хаааааааааа..Е...ТЕ ТАЯ ГЛУПОСТ И У ДЕТСКАТА ГРАДИНА НЕМА ДА МИНЕ....!!!!!!!!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 2 седмици

САЩ подтикват всички войни по света. Печелят от въоръжаване и разпалват войните.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Навреметто кой ви накара да нападнете Тибет и ВИЕ му се хванахте на въдицата

22

смеехххх

преди 2 седмици

Ами никой ви кара насила да воюват освен ако не си търсите претекст Той и късия падна в капана щото е много умен

21

Анонимен

преди 2 седмици

Другаря Си и той запя путиновите песни.

20

Анонимен

преди 2 седмици

8 годишните, спрете се малко. За 8 години "тежка бомбардировка" в Донбас има няколко пострадали сгради. При това руската армия е била там още от тогава, лично путин го призна.В същото време, "освободени от нацистиет" места, като Мариупол, Бахмут, Авдеевка и много други - в тях две тухли не останаха една върху друга. Това е освобождението на "могучая". Като всичката им работа - 130 милиона народ една кола не могат да произведат, но иначе са най-велики във всичко пародийните робчета :D

19

Анонимен

преди 2 седмици

Такъв им е метода: намират някакви националисти, обучават ги и въоръжават и те започват да правят мизерии. Когато стане война обвиняват другия в нападение, после помощи, санкции и т.н. Вече този номер се изтърка и се надявам светът да не се хване втори път на една и съща въдица.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Аз лично не съм чувал Китай да е воювал с някого последните 50 години , за САЩ се сещам поне 10 тина войни .

17

Анонимен

преди 2 седмици

До Елементарно Уотсън 16 - И къв го ядат руснаците? Лапнаха близо 1/5 от държава поддържана военно от цялото Нато и половината свят.

16

Анонимен

преди 2 седмици

До Пешо 5 - Сащ са виновни за много повече от изброеното от теб. Те си обявиха че ЦРУ е свалило или е опитало да свали правителства в 43 държави. Така че да, те са виновни за много неща.

15

Елементарно Уотсън

преди 2 седмици

Също както изнасилвачите казват - Тя се облича провокативно и за това я изнасилих. Комунистите по същия начин големи бабаити го раздават но като видяха какъв го ядат руснаците им мина мерака да анексират Тайван :)

14

Анонимен

преди 2 седмици

Не може да бъде! Това е нечувано и невиждано!

13

Анонимен

преди 2 седмици

Американците не се ли усещат, че ги ползват за бухалка и водят за носа като работен слон.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Англосакския номер от столетия колониализъм е Разделяй и владей. Затова и останалия свят не им вярва.

11

До 9

преди 2 седмици

И Република Китай домбят мирните комунисти в Пекин, нали? НАЛИ!?

10

Анонимен

преди 2 седмици

Сарещу Украйна. С тази разлимата истина. Така беше и с Русия с тази разлика, че тикат украта срещу Русия още от 1991. Но ако почне война между Китай и Тайван, западът наистина е свършен.

9

така е

преди 2 седмици

По същият начин САЩ принудиха Русия да нападне Украйна. Укрофашистите бомбиха всеки ден хората в Донбас, вкл със самолети. Правеха го, защото САЩ им беше позволил, бяха обещали, че ще съсипят Русия за месец ако нападение Украйна. Затова и укрите бяха въодушевени, мислеха си, че със САЩ зад гърба могат да убиват безнаказано. Сметките май излязоха криви. Да видим как ще се развият нещата с Тайван.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Леле, колко много е научил Си Цзипин от Путин. Путин използва същата риторика - не, бе, ние не искаме война в Украйна, *** виж, САЩ ни накараха. Айде стига простотии, просто си търсите повод.