82

Анонимен

преди 2 седмици

Що дири тоя провокатор там.

81

do 78

преди 2 седмици

а знаеш ли защо ядехте сирене, кашкавал, салами - на килограми? Просто е - защото имаше хора да работят на село БЕЗ ПАРИ! Бабите ми никога не са ходили на курорт! Единия ми дядо никога никъде не е ходил, цял живот на село са бачкали 24/7 - а са вземали стотинки. Баба ми ревеше щото викаше че е работила над 45г и взема минимална пенсия а комшийката й нищо не е работила и взема съшите пари! И кво стана? Средата на 80-те всички по селата се пенсионираха, няма кой да раобти - фалит на държавата!

80

Бозаджията

преди 2 седмици

Един истински журналист няма работа в окупирана от неговата страна територия, съпровождайки окупационна армия. Това автоматично го превръща в пропагандист. А за пропагандисти няма международен закон който да ги защитава, точно обратното. Извод: те са законна военна цел.същото но с обратен знак важи за журналисти от окупираната държава. Тоест те се ползват от международна защита.

79

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименКакво може да прави един журналист, според теб? Това не е първия , десетки журналисти убиха нацистките бандити от Киевската хунта, само от Русия , над тридесет журналисти са убити от тях!

78

Анонимен

преди 2 седмици

Как ще заключиш врата при соца, то нямаше и врати! Не се крадеше,защото в жилищата нямаше нищо,освен легла и руски телевизор Рубин 75 кила, който не може да се изнесе.Аз години не съм ял шпек,само кучешка радост Камчия от която течеше някаква лепкава слуз!Първо имаше режим на тока 2 часа няма -2 часа има, след това го промениха на 2 часа няма-2 часа няма.....голяма идилия беше!

77

Анонимен

преди 2 седмици

В русия се е увеличило многократно търсенето на ладички, което не може да се задоволи от предлагането! ""Ръководителят на АвтоВАЗ - Максим Соколов, потвърди пред руски журналисти, че производството на китайски автомобили под марката Lada ще бъде организирано в бившия завод на Nissan в Санкт Петербург. Водят се преговори с водещи китайски производители.""

76

Анонимен

преди 2 седмици

А има ли информация какво е правил в Украйна? Легално ли е влязал там?

75

Анонимен

преди 2 седмици

Какво натискате минуси, кога са продавали на малък грамаж в опаковки през соца, както е сега? Щафети салами купувахме, килограми сирене и кашкавал и килограми зеленчуци, на грамаж не сме купували, даже изглеждаше смешно, когато за първи път го видяхме.

74

Анонимен

преди 2 седмици

Който е живял през соца знае, че даже вратите не си заключвахме или ако ги заключим, оставяхме ключа там до вратата, кражби нямаше, а ако случайно се случи, милиционерите хващаха крадеца. Нощем всички се разхождаха без страх, че някой може да ги нападне или окраде, милицията беше на топ ниво, макар че и те понякога допускаха грешки, но всичко не може да е идеално.

73

Анонимен

преди 2 седмици

За генерал примерно, пак ли ладичка? Мисля да им се полага Волга, макър и китайска!

72

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен"Не си чувал преди 30 години за кражби, защото не е имало гласност и чуваемост! А бандюги бол! Сиромах човек, жив дявол!" .......... хехе, чак пък "сиромах", че те следяха дали работят хората и то официално, с печат в паспорта, ако не работеха, им намираха работа, нямаше безработни и гладни през соца! Тогава хората купуваха саламите на щафети, сиренето с цели ламарини по няколко килограма и всичко на килограми, а не на грамаж, както сега и високи цени!

71

Анонимен

преди 2 седмици

Как върви руският наступ към Вовчанск?

70

Анонимен

преди 2 седмици

Да е жив и здрав! Господ дълъг живот и здраве да му дава!

69

Анонимен

преди 2 седмици

Най-яко при соца се крадеше в казармата, заради кражбите 1 година сме закусвални чай с копърка, гориво се крадеше на поразия,въобще нямаше топла вода,крадяха главно ***. Войската също крадеше каквото докопа,включително и безполезни неща,чорапи ,фланелки,ризи,***, ножове, патрони...просто да се краде.Не се наказваше,защото всички крадяха,принципа беше че държавното е ничие!

68

Анонимен

преди 2 седмици

Бог да го прости , да не е ходел там .

67

Анонимен

преди 2 седмици

Нали рашка не съблюдава международните правила , защо реве тогава .

66

Анонимен

преди 2 седмици

Ми ладичка!

65

Кражба

преди 2 седмици

До 66А така. Значи "едно време" не всичко е било по-розово, както разправя баба ми.

64

Анонимен

преди 2 седмици

Той е вдигнал камерата срещу някой украински брат, а украинският брат е помислил че е калашник, и му гръмнал тeнджерата. Предполагам руските камери са големи като базука!

63

Анонимен

преди 2 седмици

Не си чувал преди 30 години за кражби, защото не е имало гласност и чуваемост! А бандюги бол! Сиромах човек, жив дявол!