243

Анонимен

преди 2 седмици

Така се говори ако искаш да имаш и в бъдеще политическа кариера. Разбрахме и че имало още излишно оръжие за даване, че руснаците като си нямат работа обстрелват другарите си в АЕЦ.

242

Анонимен

преди 2 седмици

Главчев първо да мисли за България, а след това как да помага на фашистка украйна.

241

Тоя

преди 2 седмици

.......... /сам ще се цензурирам, но ме разбрахте/ да не би да твърди, че руснаците сами си обстрелват ЗАЕЦ. Защото те не са толкова луди. Безглавия да беше посъветвал зеленото нещо да не стреля по централи.

240

Анонимен

преди 2 седмици

Диверсификация означава няколко различни източника на доставки. Ние само говорим празни приказки, досега бяхме зависими от Русия, сега сме зависими от Америка и за газ и за ядрено гориво и за оръжие.

239

До 247

преди 2 седмици

До Анонимен Гл.упа.кът си ти! Знаеш ли, даваш ли си сметка какви ще са последиците за България при гръмване на атомна електроцентрала в Украйна!? Не, защото нямаш ум, а си безмозъчен апарат на пропагандата!!

238

До Мин-председателя!

преди 2 седмици

Най-важно е службите за сигурност да се задействат да блокират всички сайтове, свързани с пропутинска пропаганда; със милионите и начина на организация на Величие и Исторически парк, които са направо секта, под управлението на КГБ! Ситуацията излиза извън контрол и е крайно време за крути мерки! Всяка проява на слабост ще доведе до връщане на социализма, но в Оруелския вариант!

237

Обективен

преди 2 седмици

Брей ,Лешояда и от атомна енергетика разбирал......марионетката на Боко.

236

Анонимен

преди 2 седмици

Украинска мутра е тоя Главок.

235

Анонимен

преди 2 седмици

Главанака се държи като министър-председател на Украйна а не на България. Щели да защитят ядрената безопасност на Украйна? Абе, главанак, първо виж ядрената безопасност на България, после се натискай на посолството с плонжовете си в Украйна.

234

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя наркоман ли е? 2 ракети само - АЕЦ Козлодуй и при румънците АЕЦ Черна вода и цяла Европа я няма...

233

Анонимен

преди 2 седмици

Докога некадърници и неграмотници ще срамят България по света и Европа....??????

232

АМА ТОЯ Е ЛУД!!!!

преди 2 седмици

Тоя явно е луд. Ама как си подхожда фамилията, а? ГЛАВЧЕВ. С тоя голяма глава това ли успя да измисли? Каква ти ядрена безопасност бълнува тоя? Ние имаме ЕДИН медицински хеликоптер. И все едно Исус посрещаха. То не бяха демонстрации, пъчене, снимки, интервюта. За един медицински хеликоптер... Тоя има ли идея какво значи ядрена безопасност? Един ТОПОЛ-М да ни удари само и ни няма на картата. С какво ще фо спре, Главчо??? Ще се надупиш да поемеш цяла ракета с 9 ядрени бойни глави отзад ли? Психо..

231

Анонимен

преди 2 седмици

Защитавай си я нас не ни занимавай взимай пушката и заминавай ,жалък плазмодии

230

Хмм...

преди 2 седмици

Вироглавчев, ама и ти почна като Тагаренко- повече говориш за Украйна, отколкото за България! Не е ли по- добре ти като премиер, макар и посочен от Борисов да защитаваш нашата безопасност на първо място. От къде се пръкнахте такива национални предатели бре вироглавчев? В какво се кълнете всички вие бре? Да се ръководите от интересите на България и на Украйна?

229

Ъ?

преди 2 седмици

Европа и света. Що на второ място?

228

Анонимен

преди 2 седмици

Руските медии го обявиха щом не щете мир по плана на путин ще вземем и одеса

227

Анонимна

преди 2 седмици

АЕЦ Белене щяло да бъде в земетръсна зона и не може да се строи това не беше ли една от опорките, а Мерсин намиращ се в Южна Турция не е ли.

226

СТРАНДЖАТА

преди 2 седмици

БЪЛГАРИЯ ЗАЩИТНИК НА ЯДРЕНАТА СВЕТОВНА БЕЗОПАСНОСТ! Е, те тва е! Парите по коя европрограма се отпускат? Не зная, но сигурно са много, трябва да са...

225

Анонимен

преди 2 седмици

Русия все повече задава тон в международните организации, както и Китай. Въпреки заплахите и натиска на целият запад и на САЩ, не успяха да откажат Китай от подкрепата към Русия. А провала на швейцарската оперетка е първият акорд на музиката която ще звучи в новия свят.

224

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимна 235 - хайде бегай у анадола. Там ще те "уважат" подобаващо!