122

Анонимен

преди 2 седмици

До Тоя секрет Гьосуратлък му се вика и е необходима съставка в трупането на лични облаги за сметка на обществото и от общественото .

121

Тоя секрет

преди 2 седмици

Определено е с мозъчен оток. Не е нормално толкова хора де те ненавиждат и да те плюят и въпреки всичко да продължаваш да се навираш на хората в очите!

120

Анонимен_777

преди 2 седмици

Като видя статия за плевньо и бърже идвам да чета коментарите, знам че няма другаде такова съсипФане просто..Обич народна..щедро се лее ли лее..сипФат му като за последно !!!

119

Анонимен

преди 2 седмици

Държавата няма нужда от "спасители", лузъри, променкаджии, популисти, "горди българи", от типа Йоло Денев, а от държавници с опит. Няма време.

118

Га га га

преди 2 седмици

Кви са тия глупости, програмно, експертно, некоалиция, дрън дрън. В закона си пише еднолично или коалиционно. Стига сте хвърляли прах в очите.

117

Анонимен

преди 2 седмици

МОИТЕ УВАЖЕНИЯ ПЛЕВНЬО НО ЗА НИШО НЕ СТАВАШ

116

Анонимен_777

преди 2 седмици

Абе КОИ те пита брее..лакей жаLък..?! Еййй...грозен, неуспешен мЪпет, разплаква децата ама от 'посолтФото' пак му дават трибуна..?! Че и самочувстФие демострира, като пудел на буржоазия..Ти го плЮеш, той си мисли че вали и миЖи...

115

Анонимен

преди 2 седмици

Чехъл протъркан , правителството в ситуация на 32 % гласували може де бъде единствено нелегитимно , друга опция няма . Смотаняците политици не можете да съберете 50 % гласуване , отвратихте и отблъснахте хората от собствената им държавност , сега ми спрягате разни измишльотини на правителства .

114

Анонимен

преди 2 седмици

Тия нефелници си съциняват разни правителства , програмно , експертно , за да си покрият срамотиите .

113

Деса Банова:

преди 2 седмици

Плювню,бегай бърже да миеш чиниите,да изхвърлиш 6оклука и да пуснеш пералнята!!! После да ми докладваш кои домашни задължения от списъка си свършил и чак тогава ще реша дали да се показваш по телевизията!!! А сега бегом марш да ми донесеш пантофите!

112

Анонимен

преди 2 седмици

ГЕРБ може да състави правителство, дори с премиер Бойко Борисов, той знае как. Подкрепям!! Няма време за губене, на държавата й трябват умели държавници, с опит.

111

Мелиораторът Розен

преди 2 седмици

Да му застопорят една крива лопата палешник в аналниягъзозадник и я попритегнак със скоби да мое да оди на 4и - тоьо къфто е упорит мое да прекопа водния канал от Калафат до Атина през Ниш и София и така да реализира един огромен о добре замисле плавателен канал след Железни врата по Нищшава и Искаро през Снаданското корито на Струма до Бялото Атинско море, майнъ филибето. Мелиоратор на годината жгу проЪзгласят

110

Анонимен

преди 2 седмици

С глава зарастваща на една страна явно Зрител на еротични програми за животни гледащ кеде какво насилствено влиза при оплождане в КравефермиПрасеферми и кокошкарници където тоя петел даже от постоянно кудкодякане с кокошките не мое да кукурига в 3 сутринта а само сеизсираизаквщо чаааак в 9 одрисняреноСмърдящ се събуждаосранслайна

109

Анонимен

преди 2 седмици

Плевнелиев е най-слабият президент, който България е имала. Още помним как Борисов го сочеше, че и магаре да посочи, щом е от ГЕРБ ще го изберат. Този човек е голословен и не знам защо още му дават думата.

108

избори до дупка

преди 2 седмици

Това е лошо, този уникален г...к е доказал, че нищо не разбира.Чакаше ротация, а имаше избори.То ми прави впечатление, че същите дето правеха ротацията сега правят кабинет на малцинството и тн.

107

!!!

преди 2 седмици

А аз виждам само един вариант - с лопатата но челото на това недо р азумение!

106

Анонимен

преди 2 седмици

Ей, много надалеч вижда този човек - от едното кръстовище, до другото!

105

Анонимен

преди 2 седмици

Немаше нужда да се показва и да си повтаря омръзналите ни опорки. Боко пак го е пратил, както Путин праща Медведев да каже някоя болна мисъл, която не отива на Путин и Боко. Пак Пудели и Гербери да се обединят, да захвърлят пачките и снимките, щото идвал Радев. Латернаджията има запис в малкия мозък, инсталиран от Боко.

104

СИНОПТИЧКИН

преди 2 седмици

Поставен за преЦедент, най слабият, най смешният... добре е, че често ни го показвате за да ни развесели в тия трудни времена...

103

на хранилката

преди 2 седмици

коя ли чужда агентура спонсорира тоя оборен коч да си плаща да го публикуват и да му слушаме мизерните нискоинтелигентни брътвежи