194

Щоста

преди 1 седмица

До БЕЗ ВОЙНАТАА теб кой те е чувал?

193

БЕЗ ВОЙНАТА

преди 1 седмица

ЗЕЛЕНСКИ Е НИКОЙ > елем. Уотсън

192

Ох, бабачко!

преди 1 седмица

Хахаха! Русия никой не я бръсне за слива вече...

191

Уткофанова

преди 1 седмица

Зеленски: "Дякумо за 50 мльярдв вро, товаришу Путн."

190

Анонимен

преди 1 седмица

"Руският президент де факто поиска капитулацията на Украйна преди каквито и да било мирни преговори." - поредната чиста лъжа. Путин публично обяви условията за преговори онзи ден: Отетегляне на Украйна от 4те области гласували да влязат в РФ и обещание Украйна да не влиза в НАТО. Така Украйна даже ще си запази Харков и Одеса. Зеленски е този който ще докара Украйна до пълна капитолация защо го е страх, че след войната ще го съдят.

189

надява се бързо

преди 1 седмица

за 7 дни украинците запалиха 10 коли на зелените ТЦК главорези на Зеленски ,а тенденцията се засилва...

188

Анонимен

преди 1 седмица

В ООН има два пъти повече държави. Тази среща показва слабостта на либералната фалшива демокрация. Зеленски е един неуравновесен клоун.

187

Jump around

преди 1 седмица

Добре де, на тия срещи нали нарочно не канят Русия, а си се събират всички пудели там?Да решат еднолично - Мир, и нека мир да е. Другите решения все еднолично ги взимат - коя държава колко да даде - иска или не?Ама на теория и практика е едно, а в реалността - друго.

186

Анонимен

преди 1 седмица

Събраха се ще хапнат ще пийнат за здравето на Украйна и после койт от дет е дошъл до следващият банкет.

185

Анонимен

преди 1 седмица

Зеленски го интересува да си прибира паричките. Той говореше за мир още преди да стане президент но освен да проси помощи и оръжия друго не прави.

184

идентичен случай!

преди 1 седмица

До 82-ОМБР: Сега Русия не присъства тук. Защо? Защото, както през 39-45 ще трябва сама да си проправи път назапад за подписването на мира!

183

Анонимен

преди 1 седмица

В Словакия тръгна делото срещу бившия военен министър за прехвърлянето на МИГ-29 в Украйна. Тук кога ще почнем делата срещу Такарев, Заков, Борисов, Петков за разпиляното въоръжение и пари за нацисткия режим?

182

Анонимен

преди 1 седмица

Украинците ще трябва с кръв да отвоюват земята си от Русия. Така както всички останали народи по земята са си отвоювали държавите.

181

Анонимен

преди 2 седмици

Правилата определя Победителя ! А тези клоуни дори не са ги поканили ! Значи до последния украинец !

180

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски до миналото лято се надяваше да си върне всички територии, какво пак се обърка бе пич? Не успях да разбера, върна ли териториите вече и искаш мир? Заемите помогнаха ли? Госпожа Зеленска ли ще ги връща или хората дето ги загроби? Кой ще ти връща заеми за безумието, май стана васал за 100г напред, а?

179

Да не се надява.

преди 2 седмици

Путин обясни какво ще стане. Освен това ще вземе и Одеса.

178

евро 2024 почна

преди 2 седмици

тоя зеления кой ще го гледа вече?

177

Анонимен

преди 2 седмици

Не знам защо не казват, че изхода ще се реши на бойното поле? Само преди 1-2г Борел, Столтенберг, Лай нен, и Шолц се кълняха в най-милото си, че няма да има преговори с РФ, защото всичко щяло да се реши на бойното поле. Какво стана сега, кое ги отклони от първоначалните им намерения да воюват да последния украинец? Това са нелепи политици, те не могат да предвидят за след 6 месеца, а искаме да ни видят и да правят зелени сделки за 2050г - големи надежди от ниско ниво са европейските "лидери"

176

Анонимен

преди 2 седмици

Когато един ден неизбежно се стигне до преговори за мир, то ще бъдат без Зеле и Украйна. Мир с *** като тоя е невъзможен. Разра от политика, колкото слон от порцеланови чаши.

175

82-ОМБР

преди 2 седмици

Путин отива при Пригожин преди цирка който сътвори да е свършил!