38

Анонимен

преди 2 седмици

Никакъв мир, бой до последното укри! Да изчезне тая измислена нация от картата!

37

Анонимен

преди 2 седмици

Всеки мир днес за Украйна е по-добър от утрешния.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Губи си времето на държавни разноски.

35

Гошо

преди 2 седмици

Каква рамка какви пет лева... Путин каза. От тук на татък правете изводи. Дано ракията да е достатъчно защото приказките ще изсушат гърлата на ястребите.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Хаха пуделите щели да решават нещо си, че и деменцията нЕма да го има да ги потупа одобрително и да им даде гранули.

33

ароматния пръч

преди 2 седмици

Ха,ха,ха.Оти се срамите да напишете,че август миналата година се проведе подобна среща в Саудитска Арабия за създаване на коалиция по мирния план на Киев?Ми как сега няма да е първата след като предишния домакин Саудитска Арабия няма да участва в нея?Не всички сме дементи!Ха,ха,ха!

32

ПЕНИОНИРАНИЯ ГЕНЕРАЛ

преди 2 седмици

ПРЕМИЕРА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА, А ПРЕЗИДЕНТА ЧЕТЕ НОВОГОДИШНОТО ТРАУРНО СЛОВО!

31

898

преди 2 седмици

Суриката ша си разкъса парЦалите.Всеки новоизлюпен ходи по някакви срещи ,подписва документи после следващия, народа с вас ша са занимава.Тоя и той кой знай колко ша му набиват главоча за укропитеците ,докато не клекне.

30

тоямайка си ли търси

преди 2 седмици

в швейцария срам за бълтарите

29

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Тая среща в Швейцария е само и просто един от многото съветски вицове. Няма никаква причина да бъдат уважавани украинците,защото украинци бяха по-голямата част от гнусните съветски лидери. Разлика никаква между руснаци от Москва и руснаци от Киев. Освен това България бе узурпирана от украинските военни части на СССР и същите грабеха и изнасилваха навред в България. Да се защити Путин е същото като да се защити Зеленски и да се защити Зеленски е същото като да се защити Путин. Една монета.

28

Да

преди 2 седмици

След вчерашното предложение за мир на Путин,подобни сборища нямат смисъл.

27

Цирк

преди 2 седмици

По заповед от сащ се събират всички ***.

26

Факт

преди 2 седмици

Каква среща за мир без ,Русия. Това е идиотщина.

25

Анонимен

преди 2 седмици

Главчо Тикваров

24

Анонимен

преди 2 седмици

Като какъв участвува ? Риторичен въпрос...

23

Анонимен

преди 2 седмици

До 2:грешиш,ние даваме всичко,поради генетично заложеното ни овчедушие,което не само носим до гроба си,но и 40 дни след смъртта!Сега разбирате ли,защо 5 века сме били под турско робство и накрая руснаците с цената на бад 60000 жертви ни освободиха,за да лаем и наливаме оръвие в измислената през 1918 г. държава украйна(покрайнина).Мръсен ,жалък,неблагодарен робски народ сме и такъв ще си останем до нашия край като народ и дървава,който е след някакви си 40-50 години!

22

денят на мармота

преди 2 седмици

Основният виновник и причина за бедите, които сполетяха Украйна и украинския народе НАТО. Тъй като НАТО провокира братоубийствената война и донесе опустошение на Украйна. Командването на украинските въоръжени сили има шанс да сложи край на варварската политика на пендосите и да започне да с съпротивлява срещу инвазията на НАТО. Днес НАТО е основният враг за мирното и проспериращо бъдеще на Украйна, Балканите и Европа.

21

Кафяво софийско

преди 2 седмици

На срещата на говедовъдите в Швейцария.

20

ТОП ПРЕМИЕРА

преди 2 седмици

Главчев се оказа стабиляга. Да го оставят за пожизнен премиер, ръководи със замах и няма лабаво. Пълна подкрепа!

19

Анонимен

преди 2 седмици

Всички плъхове в Швейцария, начело с наркомана, и само бла-бла-бла, хахахаха! Украйна, каква Украйна, смешници сте, ще ви помете Путин, всички военнолюбиви без мо зъч ни евроатлантици.