119

Галин Костов

преди 2 седмици

Отразяването на това европейско е пълна пародия! Повече от половината мачове са на частния канал на Домуз ага, на който хем си плащаш, хем и гледаш реклами! По БНТ има дни в които няма нито един мач вечер! Що за обществена телевизия? Безобразие!

118

Анонимен

преди 2 седмици

до 140 Ми само 3 примера ще ти дам....Джошуа падна от смешника Усик в първия мач. Добре, всички си казвахме че това е заради войната, но на реванша пак смешника "победи". И върха на простотията беше Фюри да падне нарочно от тоя украински смееешник.

117

Анонимен

преди 2 седмици

Копейките пак знаят само да коментират цвят на кожа, имена, произход, пол, кой с кой си го слага, щото на тях никой, а много им се иска. Хората не ги интересува да са расисти, хомофоби и човекомразци като копейките. Не е важно да си бял, за да те приемат, нужно е да си качествен, нещо което копейките не са. Копейките са некачествени хора.

116

Николай

преди 2 седмици

ИЗВИНЕТЕ НО ПОЛОВИНАТА ОТБОР НЕ СА ГЕРМАНЦИ А НЯКАКВИ АФРО.... ЗА ДА НЕ МЕ ИЗКАРАТЕ КСЕНОФОБ НЕ ДОВЪРШВАМ ИЗРЕЧЕНИЕТО. ЩОМ УЧАСТВАТ НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ ТРЯБВА ДА СИ ЧАСТ ОТ НАЦИЯТА. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПОРНОГРАФИЯ И ИЗМАМА. ЗА МИЛИАРДИ. СПИРАМ ДА ГЛЕДАМ ВСЯКАКВИ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ ПЪРВЕНСТВА ЗАЩОТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТА.ДА КАЗВАШ НА ЧЕРНОТО БЯЛО Е ИЗВЕНЕТЕ ***. МЪНИ МЪНИ МЪНИ...

115

джави

преди 2 седмици

типично-без жал и спирка.После ще се паднат на някой мръсен отбор,например Италия и ще бъдат излъгани нула на един.

114

Анонимен

преди 2 седмици

Заложете малко на Украйна за евро шампион. Току виж са ги бутнали и тях политически. Заслужава си риска. С интерес чакам точно техните мачове. Имам чувството, че ще има изненади в четворката

113

Анонимен

преди 2 седмици

до 137 Али, какво искаше да кажеш бе, неграмотен анадолски пещерняк? Не го научихте този език ей! По-скоро не се научихте да се изразявате като белите хора, резнякo.

112

Али беу

преди 2 седмици

До Анонимен Ами да ти припомя от каде ще знаеш нали си бил тарикатин цели 550 години.

111

Кърджали

преди 2 седмици

До Анонимен Вярно е *** че Ахмед Доган раздава порцията на ***.

110

Анонимен

преди 2 седмици

Вярно ли капитана на Германия е турчин? Муахахахахахахахахахахахаха......

109

Анонимен

преди 2 седмици

Аз не знам в историята на националните отбори капитана да е от етнос. Германците избиха рибата, а чичо Адолф се бореше за чиста арийска раса. WTF?

108

Анонимен

преди 2 седмици

Капитанът на Германия е турчинът Илкай Гюндогай???? Хитлер сигурно се върти с 1000 оборота в минута от гняв в гроба си! Не е далеч времето когато този виц ще стане реалност: "Полицейска патрулка спира лека кола в Берлин. Единият от полицаите отива до автомобила и казва: Документите, ако обичате! Оня му ги дава и полицаят се зачита. Отива до колегата си в патрулката и казва изненадан: Али, гледай какво странно име..Гюнтер. Подава му книжката и оня също се зачита: Вярно ве, Мустафа, странно име.

107

БРИКС

преди 2 седмици

Спортът не трябва да се политизира или използва за насаждане на расова омраза. Какво от това ,че капитана на немците е турчин? Също не съм съгласен за информационното затъмнение на игрите БРИКС,където участват над 100 държави! Ааа забравих,не е полит коректно да се отразяват щото са в Русия! Нашите ,,безпристрастни" медии мълчат демократично под зоркия поглед на ,,Посолството"! Хахаха а после говорете,че спорта е над политиз

106

Анонимен

преди 2 седмици

До126. Може с турско име да е , но е европеец. А тук в България копейки с български имена а се правят на азиатци и руснаци .

105

Анонимен

преди 2 седмици

Какви са тия заглавия бе ***?

104

До 127

преди 2 седмици

Къци, ти ли си с тоя нов виц, много ни разсмя

103

Анонимен

преди 2 седмици

Германците вкараха 6 гола. Пет във вратата на Шотландия и един в собствената.

102

Анонимен

преди 2 седмици

Ква Германия бе . Турчин да ти е капитан....

101

Анонимен

преди 2 седмици

Гюндоган капитан - колко немско звучи, ариец.

100

Анонимен

преди 2 седмици

Шотландците да от наш ранг.