10

Анонимен

преди 2 седмици

Антипапата, слуга на сатаната, ще ви обясни как да се подадете задните части на знакът на звяра

9

Анонимен

преди 2 седмици

Джерусалем е Сердика, Средец - Средата и Сърцето на Света. Храмът е разтурен от римските навлеци, а с квадрите са си направили стадион за гладиаторски борби. Стадионът сега може да се види в основите на хотел "Арена ди Сердика" в Момента фундаментите на Храмът се избушват от метрото и ще започне възстановяването на Храма. Като се построи Храмът наново, ще дойде отново Сина. Ако в и за Изисъ Хоръ Исти и Йерус+Алемъ, йеро+глифите питатй, де е Овтша Купелъ, ами Кръсто"

8

Анонимен

преди 2 седмици

Срам. Вместо да замени попчетата-педофили с ИИ, той се страхува за мястото си.

7

Да, така е...

преди 2 седмици

Също като инквизицията, нали.... Нещо много бързо я забравихте Holly Father....

6

Анонимен

преди 2 седмици

Защо в рептилите има ли?

5

Анонимен

преди 2 седмици

Пускат и ИП искуствен папа.

4

Анонимен

преди 2 седмици

ИИ е такъв какъвто го е създал човека.Тоест... тези неща са валидни и за хората.

3

да бе

преди 2 седмици

в ИИ има много повече съсградание прошка и милост отколкото в Путин или в копейкиите, те убиват, крадат изнасилват унищожават градове села крадат деца заграбват и окупират чужди земи, това ИИ неможе и няма да направи

2

Анонимен

преди 2 седмици

Е то и у европейците не остана. Вече повечето са атеисти и гейове.

1

пияница мистик

преди 2 седмици

Ахахахахаха :))) И при теб като има, каква файда? Умреш на 50 години да речем живот на Земята, а после трилиони....не, безкрай години си в Ада или Рая, защото си направил това или онова. И пратен там от Бог, дето е вечен, но е остарял незнайно как, защото има брада, отгоре на всичко е мъж, пак незнайно как, че и сърдитко-Петко. КОйто не вярва в него е наказан с безкрайно врене в катрана на Ада. Абе вие вярващите вярно, луди ли сте бе, или ви е страх да умрете и че ще изчезнете завинаги ??? :))))