64

Анонимен

преди 2 седмици

*** е фрашкан с пари. Така още от времето на крадливото управление на Мутрата. Колко имотчета накупиха тарикатите и дружките му. Булгаридтан няма да бъде изплашен от гръцките цени. Боко се е погрижил за приятелчетата и послушковците.

63

Геле

преди 2 седмици

От години - само в Кипър - два пъти годишно, едно местенце - райско е , нашенци - никакви

62

Сладолед

преди 2 седмици

То вече сладолед няма само скъпи химийтрябва да е луд човек да плаща.всичко вече се прави със сухо млако химикалпосле се чудете откъде идва ракът!

61

Греко

преди 2 седмици

Нещо не ви е вярна информацията. В момента топка сладолед в Никити 2-2,50 евро!!!

60

аьаьаь

преди 2 седмици

Нормално казва се инфлация . даже е много изгоден. Проблема не е в сладоледа ами на хората заплатите. Трябва да напсукат работа и да си търсят нова. Аз така стигнах до 12к на месец иначе щях да съм на 3к. .20 години

59

Анонимен

преди 2 седмици

Поредния жалък опит на тази жълта медия и сайта и телевизията, които са слуги на онази варненска мутренска групировка, чиито инициали тук са цензурирани. Държат половината кафявоморие и всяка година пускат ей такива неверни фишеци за Гърция и Турция. В момента сме на средния ръкав , сладоледът никъде не е над 3 евро топката.

58

Христо Христов

преди 2 седмици

Че КОЙ е казал, че трябва да е достъпен?

57

Нейко

преди 2 седмици

Не кат на Слънчака, дето върви с кирпича под ноктите на *** сладоледаджия

56

Анонимен

преди 2 седмици

Сигурно защото е сладолед от истинско мляко. Сигурно има и в Гърция сладолед от *** за 1 лев топката.

55

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 52 Може и със самолет от Атина. И на Калимнос даже и до края на октомври става и за къпаниe и за печене!

54

Анонимен

преди 2 седмици

Нелепо, в Италия цената е наполовина, а качеството на сладоледа там...

53

....

преди 2 седмици

Нашето море е много по скъпо и скапано. НИКОЙ ДА,НЕ ХОДИ НА ЧЕРНО МОРЕ

52

Анонимен

преди 2 седмици

Лъжете хората!

51

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен п.48 Благодаря за Калимнос.Много е хубаво мястото ,както и природата.Но...340км от Атина с ферибоот.Най-ниската цена е 57евро на вечер дори без закуска!Простата сметка показва, че вместо 5 дни на Калимнос плюс 2 дни път ,мога да почивам повече от 20 дни на Халкидики////или 3 дни чалга на Слънчака,шегувам се ,разбира се!?!///. Все пак всичко е въпрос на вкус , но и на възможности.

50

хах

преди 2 седмици

нема да им стъпим

49

Ганьо Цончев

преди 2 седмици

И по 5 евро ще даваме, все пак е сто пъти по-хубаво в Гърция, отколко на мутроморието. Както беше написал някой долу това е манипулативна статия с цел да ходим на черноморието, но това няма как да стене драги български хотелиери. Гърция си е мястото за почивка на българите, тук е чалга, мръсотия, отвратителна храна, мръсно море и е пълно с мутри и селяни. Тази година пак сме в Гърция!

48

Анонимен

преди 2 седмици

До Приятел Аз пък ще ти кажа директно. Ходя от години на Калимнос. Уникално място, и моля за извинение, ама най-вече защото там почти не можеш да срещнаш българи сърби или румънци. Поради ред причини. Най-вече финансови, пък и доста трудно ще си домъкнат храната, плюс алкохола и даже минералната вода до там. Лек ден!

47

Анонимен

преди 2 седмици

Че кой яде сладолед? За тези пари ск кулувам плодове на корем и са свежи, сладки и полезни. Сладоледът не го знаеш кой с какво го е забъркал

46

Приятел

преди 2 седмици

До ПРИЯТЕЛКА-Съжалявам ,но мисля че ще ме разберете.Не смея да го посоча ,защото ще се препълни с родни туристи!Резервацията ми е от декември 2023г.през туроператор ,защото излиза по-евтино отколкото на рецепция.Тук съм за 4 път и докато условията са такива ,ще продължавам.

45

елче

преди 2 седмици

Кажи за 1000 илядо рубли 1 долар, не вреви за сладоледО у гръчко, дьебь и тъ па та русофилистична бабушкера