147

ТВ

преди 2 седмици

Пак да питам: Възраждане защо се натискат за ЕП, като искат да излизаме от ЕС и НАТО?

146

Косьо

преди 2 седмици

Едно трябва да се признае, поне не изпратихме гн Фалит Гечев за евродепутат, та им гарантирахме така финансовата стабилност на ЕС.

145

Относно снимката

преди 2 седмици

Браво, господине!Хубаво ли ти е?А дано ти мине.Ице, понякога даже съдбата има чувство за хумор, но квото сам си си изпял, нема как да го заличиш.What goes around, comes around - тва за домашно, за 4години белким разбереш, па и иностранен език мое да научиш.

144

Анонимен

преди 2 седмици

Ето защо на следващите избори ще гласуват само родата на кандидатите! Хора, които са интелектуално недоразвити ги издигат разни партии и те без всякакъв срам и неудобство се гордеят, че са избрани- къде на крилете на партията, къде чрез отказване на класирани преди тях. Гласуваш за един, предлагат ти друг! Срам!

143

Квазимира АнгейловЪ

преди 2 седмици

Депутат Петроф гледа девствено,естествено не шмърка нищо еФтино... :)

142

Sjsj

преди 2 седмици

Рапъри, журналисти, циркаджии, комунисти... много падна нивото... полицаи и военни

141

До 140 На Терминал 2

преди 2 седмици

На Терминал 2 сме щот ние високо квалифицираните специалисти заедно със страхотните работяги които носят западната икономика на гърба си знаем много и не си мълчим на утрепките и пладнешки крадци от ГЕРБ, пардон ДПС, пардон ДС, пардон Мафиозо, пардон червената мафия.

140

срам и позор

преди 2 седмици

Трябваше да изгоним голяма част от турците B 1989. Такова безобразие не се е виждало. етническата партия е на второ място. Пеевски да e премиер, а Бойко да е президент.Е, какво следва след това, сигурно ще гласуваT град Кърджаали да се присъединява в Румелия до 15 години

139

Анонимен

преди 2 седмици

Господин Хазарт заменя Господин Слабаков.

138

Анонимен

преди 2 седмици

Лорер и Тафров сега взаимно плачат на рамената си и се утешват.

137

Анонимен

преди 2 седмици

136 Природната грозота на фена, на Путин Петър Волгин, е в унисон със скудоумието му, което той определя като "различно мнение.

136

Анонимен

преди 2 седмици

Изключително се "гордеем" със средниста, бивш любител на дрогата и алкохола, показал среден пръст в парламента, говорещ английски говоримо, на ниво 5 клас, Ицо Хазарта ПП. Затова сме на Терминал 2.

135

Анонимен

преди 2 седмици

Елена Йончева депутат от ДПС ? срам, но явно това тя го няма, държи на паричките, лукса и не и пука за това какви честни хора патриоти беха родителите и.

134

ъъъъъъъ

преди 2 седмици

на белгийски как е ицо хазарта ???

133

мале

преди 2 седмици

*** ако ми падне няна да и простя

132

Анонимен

преди 2 седмици

Петър Волгин дето мрази България и се кланя на Русия ще става милионер от България парадокс

131

Анонимен

преди 2 седмици

Хазарта Волгин Радан Елена все отбор нищоправещи Българио докъде стигна тези да те излагат в Брюксел

130

Петър Волгин

преди 2 седмици

С над 70 000 преференции, най-много преференции от всички 2500 кандидати за народни и европейски депутати, напук на всички ***, фашисти и русофоби!

129

пияница мистик

преди 2 седмици

Добре ли прочетохте списъка? Копирайте си го даже някъде. Ще ви е нужен, за да си припомняте от време на време, че имената на тези хора повече няма да ги чуете в близките 5 години. Ще взимат по 20 000 евро всеки месец, тоест 12 месеца X 5 години = 60 месеца. 60 X 20 000 еврака = 1 200 000 евро :) Ще се върнат милионери, но ние ги направихме такива. Начело с онези, дето мразят ЕС и еврото и искат да се разпадне. Като Волгин примерно. Раданчо пък даже няма да е в Брюксел, тук ще си живее, сам го каза :))) За по-евтинко и да спести пари за квартири

128

Аноним

преди 2 седмици

Таз Йончева няма срам предложите на резац ите само и само пак да е там