49

Анонимен

преди 3 месеца

*** Мери

48

Малко за политика

преди 3 месеца

"Тя заяви, че е възможно да работят с отделни личности от БСП". Вероятно с тези, които са готови да се отцепят от БСП. Хора с незадоволени амбиции винаги се намират. Така няколко кандидати за председателският пост напуснаха БСП. Явно кариерата за тях е била най-важна.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Тя и да си тръгне, ти нямаш шанс да я наследиш. А и, ако по някакво вселенско стечение на обстоятелствата я наследиш, то това значи БСП да се закрие като партия, защото ще падне под 1%. На хората им писна от заядливи политици, които си мислят, че ще спечелят избирателите си като непрекъснато плюятт срещу някой опонент. Освен това не сме те чули да предлагаш някаква смислена политика, освен - да ограбим злите богаташи и да раздадем парите на бедните. Тая игра вече сме я играли през 1944.

46

Ббб

преди 3 месеца

Тая да не и яде *** на Корнелия..

45

Анонимен

преди 3 месеца

Тази ли ще е новата *** на БКП след Крушовската?

44

Анонимен

преди 3 месеца

Така не се прави, ванче. Да получиш подкрепа и използваш левия електорат за кандидат кметската си кампания, а след това да отцепваш гласове от левия център. Както изглежда, още не си дорасла да си партийна лидерка. Не се сравнявай с Нинова. Тя е класи пред теб. Иначе много ги приказваш ала бала, но само с приказки не се баламосват хората.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Григорова изглежда на снимката така, сякаш е видяла нечие мъничко мъжко достойнство на човек, който преди това се е хвалел с това, че достойнството му е голямо хахаха

42

Анонимен

преди 3 месеца

Спал съм с ромки, Ванчето не ми изглежда на такава, приятна жена е :) Аз съм бял, но има българи дето сие имат боята, включително вожда ви Боко :)))

41

Гуииффъиигфт

преди 3 месеца

Лошо ще е Ванче ако си взела кинти за кампанията и ся трябва да се връщат, а за Нинова не мисли ,тя без работа няма да остане , виж се е върнала на старата служба в НСС !?

40

Йосиф

преди 3 месеца

Разбира се че Нинова няма да се откаже от потопяването на п.п БСП Тя е виновна за затъването на п.п БСП !!!Без НИНОВА БСП може да се възстанови като политическа партия !!!

39

Гражданин

преди 3 месеца

Нинова не ти е виновна, че не ставаш и хората не те искат!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Со керес, *** како? Що ти трябваше да се захващаш с Мая. Майчето е като бубонна чума, откъде мине, трева не никне.

37

ароматния пръч

преди 3 месеца

Хубава жена.Като я гледам е с по-добра визия от останалите лидери.Странно не срещнах да е в парламента,но не се учудвам след като не гласуваме с тайфата.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Ванчето толкова се е намерила, че чак се мери с Нинова. Но Нинова е висока топка, ванче. Много хляб трябва да изядеш още, за малко повече опит. Само с логорея не става. Непочтеността също е проблем. Веднъж ще подлъжеш, но не и втори път.

35

Анонимен

преди 3 месеца

0.5 процента от българите вярват, че политиците са полезни. 14.5 процента симулират, че вярват и участват в избори, защото знаят, че има доносници, и не искат да си загубят държавната заплатка и пенсийка. Статистиците, пардон стъкмистиците, умножават бройката по 2 и се радват на 30 процента ВЯРА В ИЗБИРАТЕЛНОТО ШОУ ! ДЕ ФАКТО БЪЛГАРИНЪТ Е МЪДЪР, НЕ СЛУЧАЙНО СТОЛИЦАТА НИ Е СОФИЯ. БЪЛГАРИНЪТ СЕ ЗАБАВЛЯВА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕмаймуни от парламентарния зоопарк. 130 партии, АМИ ТЪЙ ДЕ ! ЩО КВИЧЕНЕ ПАДА !

34

Анонимен

преди 3 месеца

Не Ванче, идеята на Нинова е да се чупи, ИТН и БСП ще са патерица на ГРОБ и ДПС и тя ще си измие ръцете и ще се върне. Като през цялото време ще е на заплатка с имунитетче в НС и комисийки...

33

Радослав

преди 3 месеца

Като не се уреди да стане депутат в тандем с Мая сега се оглежда за нова позиция и явно ще иска да заеме мястото на Нинова. Тая ромка само и дай на избори да се явява, явно страда от месиански комплекс

32

Анонимен

преди 3 месеца

Тази ли си мечтае за поста на Нинова?

31

Константин

преди 3 месеца

Жалко за Нинова,че ниско челото и кречеталото ще и дават оценка. Надявам се да не и приемат оставката и да продължи да работи,защото има авторитет,интелект и образование.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Нинова ще си тръгне, първо, защото до няколко дни БСП ще подкрепят ГЕРБ-ДПС, а тя твърдеше че няма, та да не олекне много. И второ - защото пак ще се кандидатира.