523

Анонимен

преди 3 месеца

Лойче не ставаш за премиер. Ами за дупетат какво направи колко закона какви какво се подобри в България, а да махна ветото на Македония. Кръгла нула си. Даже и за чистачка в ГЕРБ не ставащ защото се иска много труд и малък корем а не като тебе само даваш акъл.

522

Анонимен

преди 3 месеца

Н е станахме 16 република,но със сигурност станахме северозападна турска провинция.Срам да ви е,алчни ж-и- вотни!

521

баста

преди 3 месеца

Ей,г аден м ър ляч,скрий ссе,че во ниш!

520

Анонимен

преди 3 месеца

Тиквун пак изнудва цялата държава и иска да я държи като заложник."НИЕ ИЛИ НИКОЙ" е техния девиз

519

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 3 месеца

ВСИЧКОТО НА *** БОРИСОВ Е ПОРНОГРАФИЯ СЪС СТАРИ БАБИ ! ЗАЩО ОБАЧЕ НАРОДА НИ НЕ ГО СЛАГА ТАМ,КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО,ТОВА Е ВЪПРОСЪТ.ИСКАМЕ ДА ДОУНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА НИ ИЛИ КАКВО ????

518

Анонимен

преди 3 месеца

Тогава за какво се кандидатира за депутат. Така измамва избирателите да гласуват като не казва за какво се кандидатира и после се отказва а влиза друг за премиер. Шом е така тогава нека народа да избира директно и премиера министрите и др. шефове, а Лойко може да не бъде избран за депутат че има сташ на премиер. Все едно ако един монтиор иска да е лекар че му е по-изгодно. Или е премиер или се отказва и за депутат. Депутат и премиер не е едно и също.

517

На този

преди 3 месеца

На този банкянски послушник му създадоха партия двете германски фондации.........................ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?????? .......А ВИЕ СЕ ДЕЛЕТЕ НА ТРИСТА ПАРТИЙКИ.

516

Анонимен

преди 3 месеца

Каква идеология от този, който не е прочел една книга в живота си. Слушал е, как се води стадото, от правешкия хитрец и действа по същия начин. Гласуват лешперите от администрацията и купените ***. Като сложим и стотина хиляди зомбирани ***, това е останало на хайдутите от цял народ.

515

Анонимен

преди 3 месеца

Държавни,общински служители,времеядци от различните министерства,феодалите при структурите създадени от Цв. Цветанов,цига.ите,това са бюлетините на банкянският. Няма идеология,няма мотивация при тези,има пари,служби,интереси,уреждане до девето коляно близки роднини и т.н.Това е партийна структура,където дълбоката корупция цъфти и върже. Там милиардите от финикийски знаци,са нещо обикновено,както джобните пари.

514

Анонимен

преди 3 месеца

Бойко ако влезе в конфликт със тяхно Велечие Сциентолозите, ще го съсипят.

513

Анонимен

преди 3 месеца

Гледах един филм "THE SPIES OF SCIENTOLOGY - OFFICE OF SPECIAL AFFAIRS O.S.A." които е ВЕЛЕЧИЕ на документалното кино, и ми се зави свят. Тука Баце няма шанс

512

Анонимен

преди 3 месеца

който види Лоеко ,да го задържи ,и по най-бърз начин да го обеси на най -близкото дърво

511

Анонимен

преди 3 месеца

криминален и нелегитимен български "политик", който твърди, че е спечелил някакви избори!?!

510

Анонимен

преди 3 месеца

Правителство номинирано от ГЕРБ,ама той нямало да е премиер.Еййй,тоя съвсем ни взема за гл.паци.Има ли някой от неговите,който да не му целува ръка или някои други работи?Да сте чули поне един със собствено мнение по какъвто и да е въпрос?

509

Анонимен

преди 3 месеца

Предлага правителството на ГЕРБ и ако са национално отговорни, гласуват с да, ако не.....избори на 1 октомври и ПП-то в забвението.

508

Анонимен

преди 3 месеца

Отново ще ползва 3-те жени за преговорите . За всички е ясно, че решенията се вземат от Борисов. Защо се крие зад тях? Явно очаква провал и ще го получи. Играе се открито, а не с посредници. Пак сме на избори и всички трябва да бъдат изритани от парламента. ЯВНО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО!

507

Анонимен

преди 3 месеца

Не иска да е прИмиер, защото е грамотен, колкото теб, а и толкова много го е страх от народната любов, че не знае, къде да се скрие. Целите да се заринат с другото прасе в пачките, които са награбили, пак няма да се спасят.

506

Пян_Гъ

преди 3 месеца

Бойко, ти си най-подготвеният за примиер. Другите са ала-бала. Но щом не искаш да си премиер, ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ???

505

Анонимен

преди 3 месеца

На този му се нагледахме на простотиите - нищо ново. Пришълците обаче са още по-гнусни, защото най-нагло ни излъгаха, че уж нещо ще променят, а после нацвъкаха навсякъде разни невменяеми наркоманчета, прегърнаха се с башибозука и те да влачат и крадат. Къде се е чуло и видяло, вълци да пазят кошарата. Няма как България да тръгне напред с тези изме-кя-ри. Още сто пъти ще ходим на избори, докато не ги занулим

504

Никола Стефанов

преди 3 месеца

Ако някой освен ДПС не се навие на сглобка (или както е по модерному - "некоалиция") с ГЕРБ, и първия мандат ще си остане неизпълнен.