31

Анонимен

преди 2 седмици

Водомерът ме задължават да го купувам и той е мой. Как така ще ми слагат такса на моя собственост в мой имот. Точно обратнотото трябва да е . ВиК трябва да ми плаща такса затова че ползват мой водомер в мой и имот.

30

Хюго Бос

преди 2 седмици

Вчера четох статия , че енергодуржествата искали такса електромер. След повече от 20 г война да бъде въведена такса, сега са на път да спечелят гадовете. Кажете, че не са се наговорили. КЗП?

29

И вашата ма...

преди 2 седмици

А кога ще спрат да ми надписват кубици от общия водомер и кога ще въведат дистанционно отчитане. Теца отчита дистанционно, тока отчитат дистанционно, а водата кога ? И не е проблема в таксата водомер. А да си плащат всички които ползват вода. И да не е 80 %, загубата на вода по ВИК мрежата. И когато има авария да не тече водата с месеци а да се оправя по-най бързия начин. Не ни прехвърляйте мърлящината на ВИК-то на нас потребителите.

28

ссс

преди 2 седмици

Те вече товарят с такси. Хем да дадеш хиляди лева за дистанционно отчитане /за да съкратят негодниците още служители/ хем те товарят с доста висока такса, за това че те са спестили, а теб са набутали. Верно не сме държава, а див капитализъм. И за каква пазарна икономика става въпрос, като всичко е монополи и картели.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Чия гуша пак ще тъпчи народа. Те немат наяване колко гуши се натъпкаха да сега за сметка на народа.

26

пияница мистик

преди 2 седмици

Какви глупости говори тоя, ако може да се чуе отстрани сигурно много ще го хване срам :))) Регулатора щял да следи отстрани и ако види, че ВиК имали по-високи приходи щял да задържи, а може би и да намали цените :))))))))

25

анонимен

преди 2 седмици

А такса въздух кога...

24

ясно

преди 2 седмици

Ще слагат такса МЕК ЧЛЕН не ползваш но плащаш! а да ви видим тогава .

23

дедо ви

преди 2 седмици

предлагам да има и такса телевизор , хладилник , лаптоп , радио , телефон , слушалки , очила , обувки , джапанки , потник , сутиен ,,,,, и т.н. също така да се плаща данък хубаво време и данък сняг и дъжд . ааа , да не забравя , и данък мандръсане !!!

22

Анонимен

преди 2 седмици

От къде на къде ще плащам такса за нещо, което си мое. Тогава те трябва да сменят водомерите, а не да ни карат нас.

21

не ползвай но плащай

преди 2 седмици

При мобилните е същото. Може да не гледаш тв но си плащаш че можеш да гледаш.

20

Ай, чупка, бре!

преди 2 седмици

По един зад врата заслужава тоя, всеки месец, от всеки който плаща такава измислена такса )))

19

Анонимен

преди 2 седмици

халкидики по време на избори ли... плащайте сега като попове. искахте порко и курьо простьото, получихте си ги.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Така 1 л вода може да излезне 1000 лева такси което е абсурд.

17

ссс

преди 2 седмици

До Ром'с То отдавна се доказа, че най-големите кражби и на ток и на вода са 1. В тежкарските квартали2. Хотели и заведения3. Ромските махалиСигурно има още, но за тези се сещам сега.

16

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Тоя от снимката е мазна турко-армвнска физиономия. Толкова са грозни,че трябва да бъдат забранени да се разхождат по улиците.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Обмислят такса "водомер". - Значи за да ми се смени водомера ,понеже трябвало на 5г да се сменя ,трябва да го платя .След това ,че го имам ,ще трябва и такса да плащам ? А такса тръбопровод с жилището няма ли да има ,може да се смята според това колко метра тръбопровод има :)))))

14

Анонимен

преди 2 седмици

И тея ни имат за Роби ! -надписаха ми 200 лв. и Няма на кого да се оплачеш , можело жалба до кевр ,Но я пускаш пак в соф.вода - Абсурд ! -това не е демокрация ,а Робовладелски строй

13

Ром'с

преди 2 седмици

Абе първо да се справят с тез които краднат,а и със свойте служители които допускат задълженията на много абонати да не си плащат сметките и да достигнет до четирицифрени суми... А след Това да мислят за такса водомер,а и да следят тези с басейните.

12

Анонимен

преди 2 седмици

В мутренска държава, мутренски такси! Данък спокойствие...