352

Бог да пази България

преди 2 седмици

Бог да пази България от двамата корумпирани мутро-мафиота Шиши и Боко, които ще окрадат и закопаят милата ни родина!

351

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Оставам гражданин на Народна Република България и изразявам мнение , че за престъпленията извършени срещу мен желая да бъде използван Военния наказателен кодекс на Народна Република България - където изрично са посочени наказанията за Мародерство Първа Степен с особена жестокост .... многократен опит за убийство и още подпрестъпления , убийство на членове на семейството!

350

Свещеник

преди 2 седмици

Колко му е грух грух, квик квик и правителството заченато в грях!

349

Покона за ...

преди 2 седмици

Пеевски заповядва, а Борисов ще изпълнява, очакваме всеки момент Банкянския профан да почне с поканите ...

348

Те това е

преди 2 седмици

Колко неща още ще поиска Пеевски ... Честито, Бойко, насади се на пачи яйца.

347

Мазен скут

преди 2 седмици

Хайде Бойко, сядай в мазния скут на Пеевски! Не ти е сефте, би трябвало да ти хареса!

346

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Кажете на адвоката и представителите на този случай в Международния военен трибунал, че отказвам гражданство на Република България и се подписвам с кръв, защото Република България имам преки и директни доказателства за поне 16 опита за убийството ми - ренгенови снимки на екзекуцията ми в МБАЛ "Пирогов" , която се води рутинна хирургическа интервенция - с 16 чужди "забравени" в мен медицински обекти, а единият е радиоактивен!

345

Хахаха

преди 2 седмици

Хахахах, започва се. Банкянската мутра си го надена сам до славиците, кеффффф :)))))

344

Да ви е честито!

преди 2 седмици

Пеевски чака покана от Борисов за парламент ...чака се поканата за пъва брачна нощ. Айде Буци нали си голям мъжкар, срам не срам брака трябва да се консумира. Честито на младоженците!

343

Vol'Jin

преди 2 седмици

Нали знаете .... как се изпълняват неизпълнени заповеди на Международния военен трибунал? С отрязани ръце на неизпълнилите и с отрязаната ръка се подписва заповедта! Няма как да се яви споменатото лице , не защото отказва, не защото има някакви съображения ... а не е уведомено официално и е без документация ... Как да се яви на място за което не знае да знае да се яви ...

342

Vol'Jin

преди 2 седмици

Не само официалните лица на Международния военен трибунал са изпратили документация и съответните нареждания до Военна прокуратура на Република България, касаещи лицето Васил Веселинов Ангелов. Нито е получило документите, нито заповедите са изпълнени .... какво се води това по Международно наказателно право ....

341

Реалист

преди 2 седмици

Двамата мутро-мафиота Шиши и Боко свалиха редовно евроатлантическо правителство, заради личните си интереси и нежелание за реформи. Сега някой трябва да спаси спешно България от ДПС-ГЕРБ!!!!

340

Vol'Jin

преди 2 седмици

Трябва да прекръстите ДПС на ДПМ - Движение за права и свободи на Движение за права на мародерите!

339

Vol'Jin

преди 2 седмици

Говори се и май не само се говори, че официалните лица на Международния военен трибунал са били подведени и излъгани поради, което са пратили физическо присъствие, заедно с палачи! Коментара на Ангелов беше: Най-накрая кавалерията пристигна! И да още нищо не са си му върнали!

338

Анонимен

преди 2 седмици

Ония от жълтите павета заедно с лидерите си от ППДБ не само, че го изпраха и тоя и Бойко, ами им поднесоха и властта на тепсия, браво много сте "умни и красиви" няма що

337

Я па ти..

преди 2 седмици

Пеевски ми става все по симпатичен.

336

трите пpaсенцa

преди 2 седмици

Не може само с Борисов, требе да се намери и трето прасенццццеееее.

335

Има нещо гнило ...

преди 2 седмици

България е смятана за завладяна държава. ДПС - партията, смятана в България за епицентър на корумпираните структури, които още от промените през 1989 спъват конструктивното демократично развитие на България! Олигарсите са превърнали нацията и самата държава в своя плячка! Санкционираният по Магнитски за пране на пари и корупция се кани да се добере до държавния бюджит на България и милиардите евро от ЕС!!!!!!

334

Истината!!!

преди 2 седмици

Корумпирани Олигарси потриват доволно ръце, защото близки до тях партии отново са първи. На много българи им е дошло до гуша от Хаоса в политиката, това дава възможност за създаването на зловреден съюз между олигарси и русофили!!!

333

Сбъркана Конституция

преди 2 седмици

За разлика от Германия, продължава Котее, в България конституцията не задължава партиите и мандатоносителите при свалянето на правителство в парламента да предлагат ново мнозинство, което да управлява страната. Затова се стига дотам, че ако партиите в парламента не могат да се споразумеят за мнозинство, конституцията автоматично повелява нови избори - както стана вече пет пъти през последните три години, като всеки път избирателите гласуваха сходно и така и не се стигна до ясни мнозинства.