37

доКУКАНЕ ребята !

преди 2 седмици

биоТОР за Украйна !

36

82-ОМБР

преди 2 седмици

Давай ги тея от Шри Ланка,и от Киргистан,трябва да се изчисти планетата от непотребни гърла!

35

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на руснаците!

34

Анонимен

преди 2 седмици

НЕ СА ПРИМАМЕНИ!!!! А тези в окрайна, какви са --- французи, американци, ..... НЕ СА ЛИ ПРИМАМЕНИ!?!?

33

Знаещ 2

преди 2 седмици

Нормално е да се събират поданици на третия свят като Блатная,Шри Ланка и всички с окончание стан,продължавайки делата на дивашките орди,за които тоалетната чиния и автоматичната пералня са недостижими постижения!Не е нормално обаче в панелната 16 мизерна република,шепа алкохолици да ръкопляскат на подобна варварщина и да агитиат в полза на душевно болен човек за шепа стотинки или още по-лошо,да се утешават че това наистина е фашистки враг,който ,,добрият???""Вова ще смачка с голямата мечка???

32

Поне

преди 2 седмици

са примамени. Не са събрани с ритници, бой и белезници като правят нацистите!

31

Знаещ

преди 2 седмици

Нормално е за клоаката в която никой не иска нито да имигрира или инвестира с късометражния диктатор,който бе подлъган за 3 дни да превзема територии,които никому не са нужни.Септичната яма,известна преди всичко с заклети алкохолици и евтини курвентини,освен че продава единствено природни ресурси,продава и сее смърт и разрушения.Нито едно иновативно приложение в медецината,комуникации,принтер даже!Нормално е след козоеби и утрепките на обществото с доживотни присъди да ползва себеподобни от трет

30

Не

преди 2 седмици

само от Шри Ланка. И марсианци е примамил Путин да се бият за РФ. След още загуби по всички направления, НАТОвците и укрите ще кажат, че Кремъл е докарал и джедаи от далечни галактики!

29

Анонимен

преди 2 седмици

Не трябва да се допуска от български летища да излитат ф16 с украински пилоти, това ще е докара ужаса на войната тук

28

МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

преди 2 седмици

ПОНЕЖЕ СЪМ ТЪПО ПАРЧЕ ПИША ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ С РАЗЛИЧНИ НИКНЕЙМИ НО ЗАДЪЛГЛЖИТЕЛНО С ГЛАВНИ БУКВИ. ЗНАМ, ЧЕ НЯМА КАК ДА ИЗБЕРАТ ДЖО БАЙДЪН НО ТОВА АКО СТАНЕ ЩЕ ГЛЕДАМЕ НА ЖИВО КАК МУ СМЕНЯТ ПАМПЕРСА НА ЖИВО ДОКАТО ГОВОРИ НЕСВЪРДАНИ ПРОСТОТИИ.

27

Анонимен

преди 2 седмици

е, нали армията трябва да бъде платена, да участват доброволно, в украйна имаше колумбийци и майките не могат да приберат телата им, за да ги погребат в Родината, след като има желаещи срещу заплащане, защо да изпращат руснаци на фронта, Путин пази своите

26

До 17

преди 2 седмици

Те и руснаците не ги дават, само са ги обещали,чети внимателно!

25

Анонимен

преди 2 седмици

А що не ходят в Зеленистан. Там Фюрерът търси 500 000 мръвки да умрат за Него.

24

Фют

преди 2 седмици

Да правиш търговия с човешки живот, това никога, в нито една война и нито една държава не е извършвала. Путин ще остане в историята като най-големия сатрап в света.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Най-вероятно е нещо от сорта на "Ало измамите и Русия няма нищо общо. Как ще е неквалифицирана работата като самите украински войници от ВСУ разказват, че руснаците използват много сложна техника

22

Анонимен

преди 2 седмици

Полицията в Шри Ланка казала, че са задържани 20 души, за които се твърди, че са участвали в организацията на схемата за примамване. Най-вероятно те са мошеници/далаверджий от Шри Ланка. Излъганите не знаели къде точно се намират, но са живи и здрави. Не са застреляни. Може въобще да не са в Украйна, а в Индия или БИ.

21

до Блажо

преди 2 седмици

"Ако" е думичка която бих използвам за съдържанието на черепната ти кутия

20

МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

преди 2 седмици

НА ТЪПУТИН МУ Е МНОГО ВЕСЕЛО ЗАСЕГА НО И БЕСИЛКАТА Е БЛИЗО АКО ДЯДО ДЖО ВЗЕМЕ 2-РИ МАНДАТ!

19

от БАН

преди 2 седмици

Примамени... ХАХАХХАХА... На какво? На капан, на стръв или подмамени с фафли Боровец??

18

Анонимен

преди 2 седмици

хахахахах не мога просто "неклафицирана работа" звучи по-добре в jobsa от "пушечно месо"