108

0008

преди 3 месеца

....М--ТИ ФА---КА ЗАПАДНА......ЧЕШИ РУСИЯ ПО ПЛЪЗНАЛАТА ЗАРАЗА.

107

Човекът Хумус

преди 3 месеца

Те и наркотиците са опасни , но много хора ги употребяват ежедневно.

106

123

преди 3 месеца

А представяте ли си какви щеше да ги дрънка, ако беше легитимен президент? Или още повече - на страна, член на ЕС и НАТО!

105

Анонимен

преди 3 месеца

Е как ще има преговори, като Зеленски се крие зад полата на ЕС и САЩ. Докато просията му се взима насериозно ще измират хиляди войници. Трябва някой да го натири да преговаря, не да го снабдяват с оръжия

104

Вижте

преди 3 месеца

Интервюто на Джефри Сакс при Тъкър Карлсън-Джефри Сакс пред Тъкър Карлсън: 500 хил. украинци умряха заради глупостта и арогантността на САЩ. Няколко луди във Вашингтон ни излагат на ядрен риск.

103

Тиква

преди 3 месеца

Жълто-зелен гущер писнал на всички нормални хора,за нацистите сигурно,като молитва,всеки ден дайте това, слушайте нас,няма кулиба, иконата на бандероФашаги.

102

Анонимен

преди 3 месеца

И как Алтернатива за Германия ще е проруска или защото е отказала да слуша мъдрите му вече само за украинците слова и за все по-малко европейци избиращи десните партии.

101

Само да вметна

преди 3 месеца

Този Незаконен " президент", вече е време да се Поспре! Не може да има " Претенции", че Европейците са Гласували по съвест и Предпочитания!!!-:) Украйна колкото и да се " напъват" Германия,Белгия и Холандия.Не могат да Променят нещата! Източна Европа Удари звучен Шамар на Укрия!Западната част на ЕС,също имат своите Претенции,за "политиката"която Провежда като цяло ЕС!Украйна в лицето на тия Незаконния вече,да се радва ,че още се " говори"за нея!-:)Политическите сътресения вЕС,мисля че Предстоят!

100

Обективен

преди 3 месеца

Евала на Радев - променил е текста за помощ за Украйна от " задължителна" в " по преценка " на всяка държава. Това на форума на източните страни членки в НАТО. Среща,която Унгария и Словакия бойкотираха.

99

Пиар

преди 3 месеца

В ЕС вече не харесват мъже във военни униформи,а като победителя на Евровизия Немо с поличка и розови дрехи.

98

Зелен хайвер,

преди 3 месеца

Не си ти човекът, който ще ни казваш какво да мислим, говорим и пишем. Ще ти се фашизъм и цензура, ама няма. Но те уверявам, че занапред ще гледаме само интересите на собствените ни държави, а не на твоята. Спасявай се, мой!

97

82-ОМБР

преди 3 месеца

Опорката е,че Зеленски пречи на лудия в кремъл,е тва е опорката,други няма.

96

КуКлус

преди 3 месеца

Тоя няма ли да го правим ШЕФ на ЕС та да ни оправи ? Човека тамандиса Украйна ....та нека да "помогне" и на Европа ! И без друго вече директно си позволява да се меси във вътрешната политика на редица страни !

95

абе

преди 3 месеца

а прозападната у нас не е ли? западните икономики блокират, остава им за утеха дрогата! путин е започнал новия световен ред!

94

Анонимен

преди 3 месеца

До Легитимен е - Референдум ли им прави на украинците зелника, та разбра, че не искат избори?

93

Легитимен е

преди 3 месеца

Украинците го одобрявали на 100% при 0% избирателна активност,защото не искали избори до победата е опорката.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Заради буксуването на Путин в Украйна, няма да му стигне времето до Берлин!

91

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски, спасителя на Европа! Всички са продажници!

90

Анонимен

преди 3 месеца

Изпитвам страхотно удоволетверение как нормалните най-после му го нафлякаха на тоя уродд!

89

Рибата

преди 3 месеца

Крайно време е Русия да отмени мораториума върху смъртното наказание за да си получат заслуженото всички замесени в атентата в Крокус сити.*** нямат право на живот,това е право на хората,а не на ***