65

Мрънколай

преди 3 месеца

А бре Кире бре Кокоре, бе няма ли да дадем брифинг бря...Аз съм академик и съм свикнал да давам научни обяснения и доказателства на всички явления и процеси...БРЯЯЯ...Толкова добре стоях до двете прас_ета на билбордовете,а сегинка...ще мога ли да стана пак ПРЕМИЕР ..ДА ПЪТУВАМ БРЯЯЯ..АЗ СЪМ АКСДЕМИК,А НЕ ЛУКОВА ГЛАВА БРЯЯЯ

64

Реалност

преди 3 месеца

Надявам се да не е на мястото на ПП-ДБ и да прави коалиция . Времето ще покаже .

63

Анонимен

преди 3 месеца

Ти пък какво се радваш и за каква отговорност говориш,като си само с 1% повече от партийката Величие,която изскочи от нищото.И ти си едно ГОЛЯМО НИЩО!

62

да ама не

преди 3 месеца

Искаше акъл дадаха ти го но не вдяваш от чалгата се затъпява необратимо

61

Хах

преди 3 месеца

Станиславе, ама ти сам вярваш ли си бре? Отговорността ти беше, когато бяхте първи и трябваше да съставите правителство или поне да се опитате да го съставите. А какво направиха твоите сценаристи? Уплашиха се и избягаха от властта. Ами ти самия както направи? Спечели депутатско място, но се отказа от него.

60

Анонимен

преди 3 месеца

На мама отговорното дете. Сега отговорно ще пие мазно кафе в скута на Шиши. А да го ппитам за какво му е тази отговорност - не зная дали ще може да отговори.

59

Слави премиер

преди 3 месеца

Излизаме от ЕС, излизаме от НАТО. излизаме от Балканския полуостров .Отиваме на Луната с помощта на северномакедонски космонавти и там ще се лее чалга без край

58

Анонимен

преди 3 месеца

Вече има три партии на Доган в НС.

57

Хаджигеня

преди 3 месеца

А бре хора, а бре Бугати заспали бря,ЗАЩО РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА БРЯЯ ПРЕДИ 3 ГОДИН БРЯЯ..хвъргахме вмирисана рибя по МС и НС, Радев дигна юмрукя...мутри ВЪН, пък то кво стана - двете дебели мутри ша на управляват....НИЕ ИДВАМЕ,ама ...само на приказки, отиваме си пак с празни очи и пръст в ...гъ_зо...

56

Шишо

преди 3 месеца

В градове с по-малко влияние на ДПС местните *иг_ани са гласували за ИТН. Дали е случайност? По време на протестите срещу ГЕРБ преди три години, Балабанов беше паркиран на площада всяка вечер. Пряко в ефир громеше мит.рите от ГЕРБ и ДПС. Сега палачинката се обърна и същите мутри ще ползват партийката на Слави, за да сформират правителство.

55

сара

преди 3 месеца

Празнодумец.

54

Анонимен

преди 3 месеца

ПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО

53

Анонимен

преди 3 месеца

Ако имаше поне капка останало достойнство щеше да изтеглиш представителите си от парламента и да се извиниш на хората!

52

Хейт

преди 3 месеца

Скрий се бе, чалгар! Ако Шиши не ти беше прелял гласове пак щеше да си под чертата. Толкова хора ти повярваха и се редяха на опашки да гласуват за теб, а ти ги излъга!

51

Отговорност?

преди 3 месеца

Лидерът на "Възраждане" К. Костадинов към кмета на Добрич: Ти уби града! ---------------- Не е лъжа. Не е лъжа. Добрич е областният град, който губи най-много население от всички областни градове. Кметът е твой, Слави. Знаеше ли?

50

Анонимен

преди 3 месеца

Отговорност ти дадоха преди две години и ти я пропиля! Не оправда доверието и надеждите на хората. Сега за каква отдоворност говориш при 6% от 30% избирателна активност??? Жалък си!

49

Анонимен

преди 3 месеца

Най-после Славуца ще може да прати маке космонафт, или поне да удвои още веднъж избирателните секции в Туркието.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Абе реално преди три години хората ти гласуваха доверие с три пъти повече гласове а оттам и три пъти повече депутати,да ама ти нещо не оправда това доверие,а ЗАЩО,само ти си знаеш!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя дали лиже шнурчето на ДП?

46

АЗ

преди 3 месеца

Капют !