255

преди 15 години

Всичко в България ще се оправи когато червените и ДПС си заминат.

254

jeko

преди 15 години

na men li4no klipa mi haresa

253

eva

преди 15 години

Ahahahahahhahaha!!! 251, tova e nai-iakiat komentar ever!!!!!:)) Smazah se ot smiah!

252

преди 15 години

VSI4KI DA GLASUVAME DOGODINA I DA IZRITAME LAINQNIQ TRAMVAI OT VLASTTA

251

ranarsa

преди 15 години

Тия тотално са изкукали.Идеята е абсурдна-връщане в едно време.Всички се стремят да вървят напред,само БСП се стреми да ни върне назад-както едно време.Трамваят е празен.Това е добро послание!Има само един пенсионер видимо в лошо здравословно състояние.Скритият подтекст-в управляваната от Станишев "държава" ще останат само пенсионери пред умирачка.Ех,да имаше поне един *** за аромат!В цялата история каква е ролята на Стефан Данаилов?Той се качва в движение.Очевидно страда от излишни килограми.Движенията са крайно несигурни.Има момент,в който зрителят остава с усещането,че Ламбо ще падне на релсите.За радост това се оправя със зле монтажиран дубал.Главните герои са един до друг на управленския мостик.Следват важни послания:Трамваят няма номер-това е трамвай заникъде.И второ-светло е,а трамваят е със запален фар-това е знак за предстояща опасност.Извод:Управлението на БСП е безидейно и опасно за България!Колко ли няма да разберат посланието?Между другото втора поредна вечер БТВ вкара клипа в новините вместо в рекламния блок.СЕМ сигурно е изгледал"Лека нощ деца!".Сътрудниците на ДС са свикнали вечер да лягат рано,защото през деня пишат доноси.

250

преди 15 години

Защо няма целувка накрая на филма?

249

До автора на дописка

преди 15 години

Патицо невежа или нещастнико заблеян, Жанет не говорител, а шеф на пресценътъра на БСП. Не го научи за 3 години!

248

Десебар

преди 15 години

Aко не греша, мотрисата е МАН-Сименс от 1935, а мотрисата в края на филма прави десен завой. Релсите наистина са алегория за руската зависимост, а липсата на хора в трамвая означава намалялата подкрепа за управлението на кабинета. Явно Сергей се вижда че управлява само 1 фактор - скоростта но не и посоката. Посоката е от релсите които някои други са положили.Добре измислен клип според мен, въпреки че не съм поддръжник на столетницата.И все пак - евалата на Сергеят и Ламбо че са го направили. С някои от предишните ни премиери такъв клип никога не сме си дори и представяли.

247

преди 15 години

мивки, теракота, фаянс....

246

До 219. - 16:13 - От

преди 15 години

Какъв българин си ти бе червена мумия изсъхнала,я се наври отзад на Мая и не се мяркайте и двамата ,че ми вдигнахте кръвното!

245

преди 15 години

oще един девиз, който можеше да се види, когато влака София-Русе преминаваше покрай психиатричната болница до Карлуково:"НАШАТА ЦЕЛ Е КОМУНИЗМА!"

244

преди 15 години

в тази държава наречена България от време оно 681-во лето власта се е вземала само по един единствен начин - с кръв, много кръв, така, че който си мисли че властта се е сменила се е излъгал дълбоко!

243

преди 15 години

вечеви казах! стига сте писали лозунги и цитирали политизирани речи, а четете реална история с реални факти за това как в бг сее оформила полит върхушката през последните 110 годинии. Олигархията е с едновековна история вече в бг. и не се чудете защо бг винаги е управлявана със слухове, и на НЕ-то клатим глава за ДА, и лявото в политиката казваме дясно, а на дясното ляво, и царя дава падаряя не дава и .... прочетете истинската безпристрастна неполитизирана история!

242

БСП Е МЪРТВА

преди 15 години

РУСКО ***,В ТРАВАЙЧЕ,КЛАТУШКАЩО СЕ КЪМ ОРЛАНДОВЦИ...хахахаха...*** ПАРТИЯ ПЪЛЗИ УВЕРЕНО КЪМ ОРЛАНДОВЦИ В ТРАМВАЙЧЕ #2 С РУСКОТО ***....

241

antikomunist

преди 15 години

Tova sigurno e genialna ideia na algafari. Dano da mu dadat toi da pravi PRa ta da susipe partiata i tozi put..

240

haresa mi....

преди 15 години

Таварищ Дмитрич кара трамвай, сиреч, намекът е ясен: българският народец е трамваят! Възторгнете на ума, съвестта и честта на нашата епоха, каквато е безсзмъртната ни партия, пълна с герои като Дмитрич и Сергей! Възторгнете се на осанката, вижте как яко са яхнали "трамвая", и колко гордо стои самият Дмитрич на руля, дето го управлява като същински пич с левата ръка! Неам думи, класика! Тия са непоправими и надминаха тук самите себе се! Душа да ни е яка какво ни готвят тепърва тия безсрамни хубавци! Ама добре че дойде световната криза де, она всичко ке оправи, а пък партията пак цела-целеничка ще се спаси и като девственица ще рече: другари, направихме квото можахме, ала кризата, световната криза, другари, всичко развали! Ако искате, пак ще пробваме, дано нещата се оправят, дано тази пуста световна криза поутихне, ний пак ще ви управляваме най-успешно и най-отговорно!

239

cv

преди 15 години

Приятели, защо всеки път трябва да си го казваме...1. Преди Втората световна война,Фашизъм е имало в Италия;Националсоциализъм в Германия; Комунизъм в Русия; Военна хунта, обслужваща монарха, в България(разпуснати партии и денонсирана конституция)!!!Общото между всички тях, е ТОТАЛИТАРНАТА ДЪРЖАВА (Във всички тях, под една или друга форма има военно управление и се готвят за война)!!!2. ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СА ЗАЛОЖЕНИ В МИРНИЯ ДОГОВОР ОТ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВАЙНА!!! Победитилите от първата, са очаквали тази война и името на Най-високостоящия германец не е имало значение..., нито общественото устройство в Германия!!! Тази война е щяла да се случи въпреки всичко!!!3. От 01.09 до 09.09.1944г. между българския политико-икономически елит и съюзниците са "договорени" три правителства, като в последното -"комунистическото" е имало само ТРИМА КОМУНИСТА... 4. "Народния съд" е заповядан на България от "Съюзниците" и работи под общата им опека, а братоубийствата между 10.09. и 20.10.1944г,. са стихийни действия и пряко продължение на гражданската вайна в България, започната още с Войнишките въстания от Първата световна война-оръжие имат всички!!! Колкото и странно да е... спират ги именно комунистите!!!5. Нюрнбергския процес е само за "главните виновници", за войната и затова съди много малко хора!!!КЛИПА ОБАЧЕ Е ТРЕПАЧ...ПОКАЗВА ОБЕКТИВНО - ВЪЗРАСТОВИЯ СЪСТАВ; ГОЛЕМИНАТА НА ЧЛЕНСКАТА МАСА; ПЪЛНОТО СКУДОУМИЕ НА ТЕМИТЕ ЗА РАЗГОВОР И АБСОЛЮТНАТА ЗАВИСИМОСТ НА бсп ОТ РУСИЯ(РЕЛСИТЕ СА КРАСВАТА АЛЕГОРИЯ ЗА ТОВА...)

238

преди 15 години

Да живее българо-съветската дружба между народите!Да живее международното положение!

237

baj_Fyj

преди 15 години

Който не иска да го оправляват разни мухльовци,да престане да мрънка,ами да отиде да гласува! Който спечели повече гласове,той управлява,останалите мрънкат и си натискат парцалките! Демикрация се нарича това! Нали затова някои вдигаха двата пръста? Ще умра от смях,ако изберем Бойко. Както умрях от смях,когато избрахме НВСВ...

236

преди 15 години

tova e poslednia klip na toz gay.partiata 6te izgubi vsiakakvi pozicii