335

Анонимен

преди 2 седмици

352 С толкова ника избирателна активност и да загубиш, да си на трето място, е голям срив. Никога ПП,ДБ във властта! Скоро и в парламента ще ги няма, защото ще свърши кеша.

334

Анонимен

преди 2 седмици

Какво печелят тия бе ?!? С 20% избирателна активност ?! Печелят още малко време. Печелят няколко едни и същи муцуни, втръснали на всички ни! Държат се като удавници за сламката на Радев. Щото Радев е още президент и не може да направи партия. А в момента в който направи такава, всички ще окапят като развалени круши...!

333

Рюхо

преди 2 седмици

Малиии направо съм заслепен от такава велика победа... да видим 25% от 30% отива към 8% подкрепа от Българския народ... вторите пък със 6%. всичките заедно да направят правителство пак ще са под 50% подкрепа, което не би трябвало да е позволено в уважаваща себе си държава. То половината от гласувалите са явни и скрите членове на партийни формирувания + цялата им рода. Всички с надежда да получат покана после за купона или поне да намажат. Останалите за заминали под 4%бариеара и в Не подкрепям

332

Анонимен

преди 2 седмици

До До 334 - Мичи нейли тай уа?

331

Анонимен

преди 2 седмици

Като смъкнете активността на 12%, ДПС ще имат достатъчно вот, да свикат Велико Н.С. и да обявят, че ставаме област Румелия, 82-та област на Турция.

330

Анонимен

преди 2 седмици

Българина си е с робски манталитет квото и да ми говорите

329

До 334

преди 2 седмици

Магазини пълни, ядене и пиене на корем, сгодни женици на всеки ъгъл, кво му трябва на човек....и НЕГЛАСУВАЛИТЕ добре си живеят...

328

До 334

преди 2 седмици

Явно, НЕГЛАСУВАЛИТЕ си живеят добре в България и не им пука кой ша ги управлява.

327

Бойко бре, спри се

преди 2 седмици

Стига мачка другари и възрожденци, че първите са вече на изчезване.

326

Климент

преди 2 седмици

Благодарете на отстъпниците от ППДБ!Нищо не постигнаха,освен че ни върнаха във времето преди протестите.Дали материално са се облагпдетелствали- не знам.

325

Българина

преди 2 седмици

Пишете на кирилицааа ***

324

Анонимен

преди 2 седмици

Коалиция ГЕРБ-ДПС-ИТН. Няма други варианти или нови избори. Голямо шоу се е задало.

323

Анонимен

преди 2 седмици

Драги гербери, скоро и фесове ще нахлупите.

322

Анонимен

преди 2 седмици

Да им е честитоо на негласувалите. Те избират Пеевски и Бойко Борисов.

321

Анонимен

преди 2 седмици

До негласувалите, моля уважавайте правото си на глас защото скоро с негласуването ви може всички да го загубим

320

Анонимен

преди 2 седмици

Като не съм гласувал, съм показал, че не искам да дам гласа си на поредния измамник. Когато повярвам на някого, тогава ще гласувам. Нито ме мързи, нито съм безразличен. Това е начинът да покажа отношение към цялата тази гнусна пасмина. Ха да видим сега толупът, с кого ще прави сглобка. Единствено с агентите от ДПС и техните ***-чалгаджии. Голям страх го тресе.

319

Уточнение към 329

преди 2 седмици

32 да се чете 23

318

мак

преди 2 седмици

Да благодарим на негласувалите,че не поискаха да гласуват, има толкова бг партии, те позволиха на турската да се изкачи на 2 място. Скоро дпс ще стане 1ва, при тоя многоброен електорат по света и у нас и гласуване под строй това е съвсем реално. Нищо, че някои не знаят български и не знаят, за какво са изборите.

317

До ЦИК

преди 2 седмици

В 32 и 24 РИК се наблюдава нагла изборна измама от районните кметове на ПП-ДБ! Партийните човечета от ПП-ДБ са фалшифицирали изборните списъци и са увеличили бройката на гласоподавателите от парламентарните избори през 2023 г. с по 200 човека на секция! За по сигурно имаше масово излизане на по "една бюлетина" и същите хора гласуваха втори път за същата коалиция! Това е посегателство върху националната сигурност! ЦИК трябва да провери и сигнализира ДАНС!

316

До 326

преди 2 седмици

До до 325 Българите са реалисти, стъпили здраво на земята затова съвсем не е чудно, че за пореден път избират Борисов и ГЕРБ-СДС, защото знаят, че това са хората, които ще свършат каквото е добро за тях!