360

Димитър

преди 2 седмици

Много достоен политик! Не е като Тиквата, Свинята и Славуца.

359

Анонимен

преди 2 седмици

Един некадърник по-малко. Дано да повлече крак и за другите като недо.

358

Алекс

преди 2 седмици

Съсипа Конституцията и си наби камшика.Истински бездарник и Шарлатанин.

357

Вьзмутен

преди 2 седмици

Удари ицето с брат си джакпота от експерименталните реактори на лестинхаус за бьлгарияЗа какво да седи на шиши в скута с кой знае колко кеш за себе сиПоловин милярд да е взел ще живее като шейх на острова

356

Анонимен

преди 2 седмици

Мравояда фурнаджийска лопата е АУТ. Кеф

355

Анонимен

преди 2 седмици

Човека взе парите и каза чакай малко...

354

Не е ли ясно?

преди 2 седмици

Връщаме се пак там, откъдето тръгнахме. ГЕРБ и ДПС с една патерица (най-вероятно ИТН) пак ще управляват, а протестиращите ще бъдат по площадите. Дано са научили нещо от грешките си.

353

Анонимен

преди 2 седмици

*** платени от червената мафия са преобладаващ вид в този руски сайт.

352

Торнадо

преди 2 седмици

Горкия каква саможертва. Каква драма

351

Анонимен

преди 2 седмици

Този индивид не случайно е изгонен от Борисов, като също така Боко не случайно нарича лидерите на ПП аматьори но това няма как да го разберете ако не ги усещате нещата, кои сте вие дето пускат за ППДБ, прегледайте се бре!

350

Петрова

преди 2 седмици

Айде, чиба от политиката ! Дано най сетне е разбрал, че само с нахалство, арогантност и тъпоумие политик не се става !

349

Анонимен

преди 2 седмици

Жалко само, че глупавата му Конституция остана. Заради нея сега ГЕРБ са на власт. Протестите отстраниха ГЕРБ от властта, Х. Иванов ги върна. Добре е, че напуска политиката.

348

Анонимен

преди 2 седмици

Защо подава оставка, просто трябваше да излезе от тази коалиция в която всеки прецаква останалия, ПП само използва ДБ а и много техни избиратели затова бягат, заради Киро Лена и Асен!

347

Анонимен

преди 2 седмици

Седя в скутовете на двата глигана, пи мазно турско кафе и накрая разбра, че е прецакан. Сам си е виновен, защото веднъж го преметнаха през 2014 г. и ако имаше малко акъл щеше да разбере, че двете мутри и сега ще го прекарат. Но Христо си е такъв, слабоумен, нищо, че е чел доста книжки. И да вземе да разбере, че политиката е повече мръсно изкуство, отколкото наука. А у нас двете дебели мутри мръсните номера ги владеят до съвършенство и затова сега са на първо и второ място.

346

вгз

преди 2 седмици

Ако ПП и ДБ се явят поотделно, най-вероятно ще изпаднат от парламента.

345

Анонимен

преди 2 седмици

До Потъна,к.348 Хайде бе, лицето на България не е ли Боце от Банкя, който от бивш член на БКП по комунистическо време, майор, командвал батальон в Лудогорието през 1983 г., бивш гавазин на сваления Живков се превърна във върл демократ, командващ демократите на БГ за Европейска България. Стана кмет на столицата и три мандата премиер на БГ. Дойдоха Шарлатаните и му вгорчиха живота. От Брюксел се смилиха, изпратиха му Мария Габриел заедно да управляват. Боце обаче се гушна с Делян и изгони Марчето

344

Shark

преди 2 седмици

Това трябваше отдавна да се случи. Този нечистоплътен мрънкалник нанесе непоправими щети на ДБ, много хора се отдръпнаха от тях именно заради него.

343

Чао, Мравояде!

преди 2 седмици

Няма да липсваш на никого!

342

Сту

преди 2 седмици

Генералчето трябваше да се усети, а не Христо. Ама свърши вече.На останалите пожелавам да имате заплати и пенсии като в Русия, заслужавате го и знам че ще ви се случи. Пожелавам ви също децата ви да учат турски език в училище и да доходите им да са с инфлацията в Турция. И свободата им да имате, на слово и на работа. Айде лек ден!

341

Потъна

преди 2 седмици

Лодката потъна, лодкаря се бори да се спаси! Проекта на Радев, ПП ДБ свърши своята работа, разклати страната. Сега са в ход пешките партията на УБО и Костя рублиов. Да спасим България от Путин лицето тук Радев.