41

Анонимен

преди 3 месеца

моята прогнозаще има правителствоБоко ще предложи сламен човек за експертен кабинетзад койото бойко и пеевски ще си делят кокалатой ще бъде подкрепен от величиезащото ивелин измманика е разследван от Прокуратуратаи там Делян ще накара нещата да забуксуватчестото на всичкище ви управляватБоко чекмеджанДелян магнитскии Ивелин пирамидатане винаги познавам но това мисля по въпроса

40

Анонимен

преди 3 месеца

Победителите са 68% негласували! Най-масовата партия, която ще ви разкаже играта мутрогени!

39

Януари, 2025

преди 3 месеца

Бойко Борисов пак ли е набил Корнелия ?Може и да я е наебал. Те са такива политическите ни лидери. Мразят се и искат някои други да съм виновни за това. На поредните ими избори, 2/3-ти от избирателите ни им показака средните си пръсти. Аз моите си им ги показвам от даста време. С писане. Не знам техните ксолкоса, но моите средни са 4. ЧЕСТИТА 2025 НА ТЕЗИ ОТ 60-ТО И ОСОБЕНО НА ТЕЗИ ОТ БНБ-ТО ИМ. *** СА, КАКТО И ДА ГИ ПОГЛЕДНЕ ЧОВЕК. НО ПЪК, ВСЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ГИ ПОКАЗВТ.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Аз искам да благодаря на 100те хиляди, които този път решиха да не гласуват за Копейкин. Не е срамно да кажеш че си сбъркал един път и да се поправиш.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Защо все гледаме да изпратим най-големите издънки в Европа. Ицо Хазарта.Бареков. Какво е това нещо.

36

Анонимен

преди 3 месеца

До 33 Няма практика по подобие на двете империи Турция и Русия, политик да се оттегля!! Оттегля се , когато го изритат с ритници!! Властта е сладко нещо, милионите, още повече!

35

Само да вметна

преди 3 месеца

И са прави хората! И с право все още няма " Изявления" на " ПОБЕДИТЕЛИТЕ" в тези избори!-:) Аз лично Искам да Благодаря от сърце.На тези 180 ХИЛЯДИ Българи.Които този път, Не подкрепиха Пак.МутроКомунистическата партия " ГЕРБ"! Отрочето на другарят Борисов! Благодаря ви българи,че се Осъзнахте! И ще вметна само.Че на тези избори " ПОБЕДИТЕЛИ" Просто Няма!!!

34

да живее БОЙКО

преди 3 месеца

Бойко президент и министър председател, да въведе диктатура в БГ за да ни изчисти от предателите, които се нароиха

33

Анонимен

преди 3 месеца

Политическото инженерство на посолството лъсна още по яко на тези избори

32

Анонимен

преди 3 месеца

Днес гледах Борисов на посещение в едно родопско село. Те скандираха Бойко, Бойко,а той се радва като дете. Горкият нарцис. Просто не знае кога да се оттегли. Тази му победа е пирова. Оттук насетне ГЕРБ ще върви само надолу.

31

Анонимен

преди 3 месеца

До Истината е Населението се топи и ще намалее още но Лойко и ЕС и НАТО отчитат успехи и не подават оставки. Като намалее населението кой ще гласува. Но е важно че Лойко е номер 1.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Толупа-Гетб 5,6,7 и 8.Честито на Винету.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До Истината е 90 % са евроатлантици.

28

Истината е

преди 3 месеца

че в България не останаха хора ,от официално обявените цифри много повече са в чужбина с тенденция да станат още повече...а останалите нямат избор,всички партии са от червеното котило,без изключения

27

Милионер

преди 3 месеца

Куките им на тези от Полша ин почерпиха. Пред далемната 1981 . Както и сега българските куки правят изобри и черпят българските избиратели. Те, за това и си нямат пари и разчитат на субсидии и огризки от контеейнерите. Така са нещаат с куките и чентетата им. През всимките тези то..години, аз си правех бизнеса. Те никога няма да разберат с колко пари разполагам. Защото са си мои, а не техни.

26

Стига с

преди 3 месеца

Тия социолози,психолози,социални антрополози,пиар. експерти,врачки и баячки.Те също имат голяма вина за ниската избирателна активност.И сега пак манипулации.Борисовял да спечели ,ако не състави правителство.Е,не!Отговорността за правителство е на спечелилият изборите.И това,че няма да го направи е защото НЕ може.Никскво позитиви не носи това.

25

100 кила

преди 3 месеца

Борбата за власт е безмилостна и жестока.След пияницата Андрей Слабаков,сега и Ицо Хазарта става Евродепутат.

24

РАЗКОВ

преди 3 месеца

Ами, момчетата му ХАЙМАНИТЕ МУ НА г-н МИТОВ са си винаги с номер 1. Асобено когато става въпрос за футбол. При тов, не защото ни шамаросваше, а защото си ни беше приятел. ХАЙСЕ ИЗЛИЗАЙТЕ БЕ, ни каза г-н ПЕТЪР СТОИВЕНОВ вйв ВАРШЯВА ,когато губехмес 0 на 2. НА НЕГО МУ БЕШЕ НАЙ-ТРУДНО. ЗА ТОВА И СЕ РАЗВИКА, а той РАДКОТО НИ МЪЛЧЕШЕ. ВДИГНАХМЕ СЕ И СИ Я ЗАИГРАХМЧЕ. Тази нашата си. След мача, бате ДЕНЬО НИКОЛОВ ПРОСТО КАЗА. Аааа, ОТБОР СА ТИЯ ХАЙМАНИ. После играх в друг негов. Този в БАХОВИЦА.

23

Нюрка под полковника

преди 3 месеца

Партия Двуличие е нищо сериозно, а просто подновената версия на затъркана сидеровата Атака. Тя ще испълнява всичко което е наредено от когтролиращо тяло.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Каква победа като депутатите на ГЕРБ са с две по-малко??