69

до 57

преди 2 седмици

До До 55..................току що съобщиха че Величие е ТРЕТАТА политическа сила на изборите в САЩ........ВЕРВАЙ СИ че ченгето Николай Марков е някакъв шут от цирка като Копейкин

68

Право на мнение!

преди 2 седмици

Всички партии, всички социологичесщи агенции, почти всички медии, държавни органи са против ПП-ДБ, защото политиците виждат заплаха в тях като най-образовани и компетентни, социолозите получават финанкиране, за да лъжат в прогнозите, медиите също разпространяват лъжи срещу тях, а държавтите органи завладени от ДПС-ГЕРБ им скалъпват ченгеджийски фейк постаналовки, за да ги злепоставят! Всички са се обединили срещу единствената достойна партия ПП-ДБ, за да им сринат вота и отвратят електората!

67

ем-баси-то

преди 2 седмици

Бравос, с 300 зора успяхме да избутаме ала-балите на второ място.

66

Анонимен

преди 2 седмици

исках да гласувам с машина, не работеха и 2-те машини, които видях, това ли ви е машинното гласуване?... така ли спечелихте изборите?

65

Анонимен

преди 2 седмици

русофили и турци в Българския парламент! Българи, вие сте си роби бе, опг герп-дпс ли ви е максимума на изискванията?...

64

Анонимен

преди 2 седмици

На някои така и не им се изсветли 34 години,та още!Какво има да осветляваш бе?

63

Анонимен

преди 2 седмици

и отново сме загробени, сега разбирам някои хора които емигрират, няма надежда с подобен избор, ако ще да сме с най-богатите в съюз, ние си избираме стабилната бедност

62

Анонимен

преди 2 седмици

Ромите и турците пак определиха изборите, с нормална активност герп-дпс отиваха 4ти.

61

До 56

преди 2 седмици

Ти ще се оправдаваш с негласуващите ли бе мръшшляк ? Защо не се оправдаваш със собствената си проsтотия, със това, че каквото и да стане "разделяй и владей" няма как да се разруши ? Това правило пада само и единствено с тотален отказ от гласуване, но за Този маниер трябва НАРОД, а не овце като теб !

60

Анонимен

преди 2 седмици

Щом може етническа партия в Турция, където 80 % не говорят български език, да определят политическото и икономическо ръководство да е в ръцете на дебелака Магнитски - ашколсун, евалла, машалла, аферим!Иде новото робство, спящи г.я.у.р.и!

59

Анонимен

преди 2 седмици

Българина тотално е абдикирал от каквито и да било обществени задължения. Дай му ракия, мек салам, 20 годишен нов внос и не го занимавай със сложни неща като политика и избори.

58

Анонимен

преди 2 седмици

Аз продължавам да не познавам никой който да е гласувал за Кирчо. Откъде тези проценти?

57

Анонимен

преди 2 седмици

ИТН, вгAзраждане, сега и някакви нови изтърсаци, които били "изненада"...... потресаващо ниско е нивото на БГ масовката. Образованието в България никога не е било на ниво! Вижда се от резултатите! 30 000 не подкрепят никого при 30% избирателна активност. Това не е жълт картон! Това е червен за всички "политици" в България! Редно е да имат малко свян и да се разкарат до един! Ама не вярвам :) Дебелокожи и ламтене за пари!

56

Положението ни

преди 2 седмици

Висшисти с аграрни физиономии правят нови партии през последните няколко години. Резултатът? Погледнал се Илия, пак в тия. Хайде сега да вървим да работим, довечера ще продължим да коментираме. Приятен и ползотворен ден ви пожелавам.

55

До 55

преди 2 седмици

На проsтия българин такива му предлагай като Марков, Копейкин, Пеевски и го гледай как захапва блаженно "огризките" които му ги предлагат с хубаеи приказки ! Какво е казал Славейков за нас, какви сме ?

54

Анонимен

преди 2 седмици

Каква пассмина от общество. Силно само на масата и в таксито . Колко века хората са метали да могат да гласуват , да живеят свободно, да имат средства и тн. Днес когато всичко това го имате на ГОТОВО ... защото вие никога не сте се били за тези привилегии ..... просто си намирате причини да не гласувате. Коя от коя по глупава. Вие сте срамм за нашето общество. 70% неосъзнати роби, които не ги чака нищо добро следващите 20-30г .

53

Анонимен

преди 2 седмици

RIP на Демокрацията ((

52

ОТ ТАМ СЕ ПОЯВИЛИ

преди 2 седмици

ВЕЛИЧИЕ е на Офицера от Тайните служби Николай Марков които има огромна членска маса почитатели в ИНТЕРНЕТ като доста бомбастична СУПЕРЗВЕЗДА а иначе е обикновен КОЛЕГА по професия на Бойко Борисов от Банкя ..............Този Николай Марков все едни такива умни,гениални,мъдри неща ги говори но дори и да не е популист а полезен както твърди с тези минимални около 5% много се съмнявам в оцеляването му в политиката

51

Анонимен

преди 2 седмици

Вижте сега, никой не е чувал за Величие, защото те са изненада.

50

До 42

преди 2 седмици

Ти си изключетелен ПРOSTAK ! Дори не си разбрал основният проблем на изборите ! Такива като теб са мнозинство в България които пречат за развитието чрез избори ! Не е за вярване че съществуват толкова незначителни същества в държавата, а искаме да имаме достойнство като нация - КАК ДА СТАНЕ С ТАКИВА ?