235

,,,,,,

преди 3 седмици

какво следва след това като дойде есента и БРИКС дойдат в България

234

Анонимен

преди 3 седмици

70 % негласували. Все още има умни хора в тази държава.Партиите са на доизживяване.Нямат вече капацитет да управляват.

233

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБ е тумор .

232

Ali Ahmed

преди 3 седмици

Да си прекъсна почивката на о. Тасос за да гласувам, НЯМА ДА СТАНЕ! Аз знам, че посолството е гласувало вместо мен и отдавна е решило кой ще управлява. Аз във фарса не участвам а и не ми плащат за да участвам.

231

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонименАко СДС продължават да са с ГЕРБ , а човек на СДС(Ал. Петров) им организира сглобката, тези думи звучат фалшиво, нелогично и неадекватно: "Много ясно, че ще гласувам за Бойко. Няма да гласувам за Киро Простото и Кокорчо, които уж влязоха с "данъците няма да ги пипаме" и на втория ден ми вдигнаха осигуровките.Може да взимам не малко пари като IT, но тези пари са си заслужени и изкарани с под на челото, че ей така простото и кокорчо да ми ги взимат."

230

Анонимен

преди 3 седмици

Да му е честит на Баце новият 1000 годишен мандат! Никой не може да се похвали с по-пр*ст и *** народ....не народ, а м*рша...! Както е казал поета....не пей ми се, не смей ми се, от днес вече ще да блея.......!

229

Анонимен

преди 3 седмици

До Ужас"Напускам тая сиганияЩом герб, пп, дпс делят първите три местаЯвно бьлгария не са останали на територията" , аз мисля, че ще има промяна и то няма да е късно, а тези партии, които си изброил, общото между тях е еврейската връзка, дори и при ДПС. Тук се борят евреи с турци, а къде е българския интерес? Не е ясно. Но турския интерес, донякъде съвпада с европейския.

228

Анонимен

преди 3 седмици

Много ясно, че ще гласувам за Бойко. Няма да гласувам за Киро Простото и Кокорчо, които уж влязоха с "данъците няма да ги пипаме" и на втория ден ми вдигнаха осигуровките.Може да взимам не малко пари като IT, но тези пари са си заслужени и изкарани с под на челото, че ей така простото и кокорчо да ми ги взимат.

227

Анонимен

преди 3 седмици

29% избирателна активност означават, че народът иска диктатура. Това е. Не мога да се сърдя на партиите. Те обективно погледнато нямат тежест.

226

Анонимен

преди 3 седмици

Забравихте ли при кой се снима Урсула ,при този с пачките и кюлчетата той е тяхно момче ! Киро, Асен и Христо ги доведоха да го изперат Бойко!

225

Златното кюлче

преди 3 седмици

Хвани единия удари другия.

224

Анонимен

преди 3 седмици

До Гай БаньоХмммм. ГЕРБ може и изобщо да не управлява!

223

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБ печели 500 хиляди гласа или под 10% от всички Българи, които мкже да гласуват. Браво!

222

Анонимен

преди 3 седмици

Гилдията на Еднокнижните Разбойници и Бандити печели. Нормално на фона на липса на някакъв избор за интелигентните хора. Все пак болшинството у нас са еднокнижници

221

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБ не е спечелил никакви избори, просто хората не гласуваха, гласували са за партии около 23%, което прави нелегитимни изборите, няма дори 50% гласували. ГЕРБ има хранилка и храненици, които се хранят с окрадените от държавата и населението средства през последните години и за да не си загубят лапачката, гласуват за ГЕРБ, а не с цел доброто бъдеще на България и развитие на страната, защото по-голям предател на бъларските интереси от Бойко, не е имало в най-новата ни история!

220

Гай Баньо

преди 3 седмици

ПП, ДБ, БСП и ИТН имаха една цел в живота и едно име на устата - БОЙКО. Тия го превърнаха в центъра на вселената. Смисъла на живота им беше "Боко". Всяко изречение, което излизаше от устите им почваше с "Боко". Не можаха да разберат, че начина да се махне тоя окопал се *** не е като го превръщат в центъра на вселената, а като го направят нерелевантен. Такива като Възраждане и Величие обаче чудесно го разбраха и си личи. И ужасът е, че всичките са маскари... тотални пълни маскари!

219

liprandi

преди 3 седмици

Няма по голяма простотия и наглост от политиците и политическата върхушка в"Абсурдистан"постоянно едни и същи жалки и печални лица на политици излизат по- медиите ,повтарят до болка втръснали клишета за наивници и за капак едни същи повтарящи се резултати в изборите,преливане от пусто в празно !Импотентна политическа каста изчерпана и употребена ,"усмивки от старите ленти"!

218

а

преди 3 седмици

80+ процента от гласуващите не искат руска република тук. сравни с 1990та, добър напредък.

217

Анонимен

преди 3 седмици

Задава се коалиция ГЕРБ + ДПС + малкото ДПС

216

тоти

преди 3 седмици

Няма по голяма тъпотия от нашата държава,да знаем ,че едни и същи пак ще се набутат в тая сграда и дадохме милиони за ненужни избори,за да си напълнят пак ТЕЗИ гушите!! А сега пак духайте супата и чакайте ПОД ВОЛА ТЕЛЕ !! Ще му ядете кокалите !!