72

Бирата

преди 3 седмици

Списъците при избор на депутати за Народно събрание би трябвало да са само за улеснение на СИ Км, а не да се превръщат в ограничение за този вид избор е логиката,след като могат да те впишат във всяка страна на света,а е и крайни време за електронно гласуване,както и по пощата,както е при Новите ни големи братя от Запада.Е,тези в чужбина едва ли ще гласуват за партиите заради,които са напуснали страната,така че скоро няма да ги улеснят да си лежат на дивана в Канада и да клокват.

71

майки на мутри

преди 3 седмици

Пр...а като сина си.Иска със синия буркан да мачка наред, да руши.Б...ци.

70

Дико Ж.

преди 3 седмици

Трябваше нейният бек от "братския" щат Маями,да се обади на шефката на ЦИК,за да гласува баба Пенка,белки й увеличат пенсията от 530 на 540 лв.Той си живее като олигарх, тъщата му като принцеса, майка му,едва свързва двата края.

69

А

преди 3 седмици

66 защо правилата са в разрез с изискванията по Конституция е въпросът.Никой не казва да се прави изключение за нея,но след като за Народно събрание можеш да гласуваш отвсякъде е повече от логична да няма списъци за този вид избори въобще,а само вписване срещу лична карта Дори декларацията,че няма да гласуваш на друго място е излишна след като лесно се проверява,тъй като гласувалите ги вкарват електронни и има наказателна отговорност и да не знаеш.

68

мак

преди 3 седмици

Звездна майка, кво да я правиш. А сериозно, т.па и нагла.

67

Анонимен

преди 3 седмици

До 66 - Ем чи къ?

66

Анонимен

преди 3 седмици

Ами така де ... Това да не е САЩ?

65

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен до 49 - правила са правила. Ако направят изключение за нея, трябва за няколко милиона да направят изключения. Никой не живее по местоадрес, всички живеят в големите градове - София, Варна, Пловдив, Бургас и Търново...но като се гласува се гласува по местоживеене. Така е от 30 години, кой иска да гласува ще намери време. Всеки вече има кола, а специално нея и Стоичков може да я закара. ИЗборният ден е 12 последователни часа.

64

Боби

преди 3 седмици

Това не мога да разбера:защо простаците - майка и син трябва да са на първа страница?!Може би е начин изданието да си вдига рейтинга предсъщо такива *** като героите на този репортаж.

63

Бойко съм

преди 3 седмици

Майка му е по-пероста и то него, за тези, които я познават могат да потвърдят.

62

Анонимен

преди 3 седмици

Дано ЦИК да не анулира пак сто хиляди действителни бюлетини, защото не е редно умрелите да вдигат процентите

61

Анонимен

преди 3 седмици

На кой му пука, бе..., само щото била майката на кюрда!

60

Мнение

преди 3 седмици

Това са избори без абсолютно никаква ценност и морал. Няма гражданско общество, но има граждански геноцид. Незабавен арест на Борисов, Пеевски и Цацаров за да влезе България в Шенген.

59

Българин

преди 3 седмици

Аз пък не отивам, имам глоби към КАТ.

58

ТОП НОВИНА

преди 3 седмици

Ако имаше електронно гласуване както в белия свят,пак ли щеше да е само по местоположението на телефона ти,ако си България?А,ако с в Афганистан щеше да може.Голяма логика.Може и да е не е депутат,но си следва нормалната логика и затова е тази реакция.Ми същото е и като те питат за кой вид избори ще гласуваш и ако сутринта гласуваш за единия вид,след това не можеш за другия вид,а са вда отделни вида избори,дори списъците са отделни,но софтуера на машините не позволявал видите ли?

57

E ....Y ....???

преди 3 седмици

Xa....KO CTAHA??? BOIKO e HOMEP 1.

56

сериозно ли бе

преди 3 седмици

ОФ ,,,,

55

Анонимен

преди 3 седмици

Т е в Турция всеки може с един лист декларация можеш да гласуваш навсякъде, но в България не.

54

А бе

преди 3 седмици

50,списъкът ли е определящ след като има валиден личен документ и може да гласува и на Марс при избори за Народно събрание.Това да не са местни избори за кмет или общински съвет,че да е по уседналост?Такава ни е всичката работа.В Изборния кодекс определят кога може да се дописва в списъка,като се позовават на член 42,ал1. от Конституцията по която се изисква само да си на 18 години и да не търпиш наказание лишаване от свобода.Голямо депутатско творчество.

53

Пешо

преди 3 седмици

Простотията се предава по наследство!