80

Хах

преди 3 седмици

Ще видим гавчо, ще видим!

79

Господи!

преди 3 седмици

КОЙ нормален българин ще гласува за този жалък, безгръбначен и много грозен банкянски лакей, когото Боко тиквата държи на къса каишка! Главанака е позор за България!

78

Анонимен

преди 3 седмици

Избираш Лойко, получаваш байдан + едроан.

77

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е пълен *** с мизерни заплати и пенсии в сравнение с пропадналата демокрация България! И ако някой желае, може да я посети, да види пропагандния Рай и колко хубаво нещо е диктатурата! Ама не съм чувал някой да иска!

76

Анонимен

преди 3 седмици

Изборите са измислени, за да дадат илюзия на църрвулите, че нещо зависи от тях и че нещо избират.

75

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Избира тоя дето плаща и има пара. Те така са се уредили листите че са само мафиоти.

74

Анонимен

преди 3 седмици

Баба Гина не е пропускала избори от 1990 г. насам. Нито парламентарни, нито президентски, нито кметски. "Гласувай, бабо! Не оставяй другите да избират вместо теб!" - тъй й думат умниците. И тя гласува ли, гласува. Пенсията й все минимална, все й крадат римляяните кокошките, все по-зле живее. Иначе гласува жената бе!

73

Помнете деца

преди 3 седмици

кЪр за Боко

72

Анонимен

преди 3 седмици

Демокрацията и изборите се провалиха и водат страната към катастрофа.

71

Анонимен

преди 3 седмици

До SharkНе те познавам, но начинът ти на разсъждение е добре брандиран. Издаваш се. Ако някой ти "дава съвети" в анонимен чат, не го приемай лично, а се замисли. Никой не се интересува от твоите планове, но има хора, които са поживели и видяли повече и това, което казват обикновено се сбъдва.

70

Анонимен

преди 3 седмици

Материалът е лош. Няма да гласуам. Нищо не избирам с гласа си. Избира тоя, който има пари и плаща.

69

Доктор Сър Пичук

преди 3 седмици

В българското общество няма разделение, огромното мнозинство е твърдо против: шенген, еврозоната, зелената сделка и помощта за Украйна, а партиите за които гласуваме обаче искат тези неща на всяка цена и затова е редно правителство да няма. Партиите трябва да се научат първо да слушат хората, а не решават вместо тях както е добро и какво не.

68

Анонимен

преди 3 седмици

САЩ, Европа и Украйна водели война срещу някого, даже се избягва думата Русия, и за да спре, те трябвало да я спрат, но не знае срещу кого воюват......Това изречение е само за пред съд!

67

Боби

преди 3 седмици

При тази алчност на ГЕРБ и ПП да са първи едва ли ще има правителство. Ако пуснат кокала, ще има правителство, но те не мислят да отстъпват. Днес гласувах против тях, но те са си подсигурили първите 2 места. Въпреки това гласувайте против тях, за да им развалите комфорта. Мислят се за вечни и вечно да разиграват народа на избори. Иска им се само те да управнляват завинаги и до век и веков.

66

Shark

преди 3 седмици

До 61. Моите планове не ги знаеш, от какво се очаровам и разочаровам не можеш да кажеш, защото не ме познаваш, кого харесвам също няма как да разбереш. Изобщо как ти е дошло на ума да квалифицираш непознати хора и да раздаваш непоискати свети, на всичко отгоре без много смисъл в тях?

65

Анонимен

преди 3 седмици

През 1932 година в Германия точно така са се карали гласоподавателите на демократичните партии, а повечето не гласували, защото НЕ МЕ ЗАСЯГА. Следващия път когато им дали втори шанс било през 1945.

64

Анонимен

преди 3 седмици

тоа па

63

Анонимен

преди 3 седмици

Не партиите, хората са раделени. Проумейте го. Ако не беше така, сега щяхме да си имаме нормално правителство. Всеки на работа или училище, трябва да работи с хора, които не харесва. А тука УУУУ, сглобка, продажници. Едните хукнали към Москва, другите "величаво" се изтъпанчили, трети ИК им е най-големия проблем, четвърти ще възстановяват "истинското дясно". НЯМА КАК ДА СТАНЕ. И накрая ще дойде едно путинче или орбаче..и дотам.

62

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Путин ще те удари с ядрено ако си натоец,

61

Анонимен

преди 3 седмици

Партии които могат да ви засилят към фронта в Украйна са ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС така, че правете си сметка дали ще гласувате и за кого ще гласувате.