194

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Руската централна банка няма да издържи дълго ако продължи да продава бондове с 16% лихва. Може след няколко години просто да махнат три нули от рублата и да се преструват че всичко е наред, просто ще карат най-евтината китайска кола и ще се редят на опашки за хляб и мляко.

193

Анонимен

преди 3 седмици

ЕС ту ке пукне Русия ке бие . Това е война за освобождение на Европа от евроатлантическо робство . Смърт на брюксел да живеят първи втори трети и четвърти блок на козлодуй .

192

ПЕТКО САТЪРА

преди 3 седмици

Путин не е виновен! Виновен е баща му, а по късно и пастрока му, че като юноша всеки ден го е налагал с колана по rзъ, което го е силно озлобило, забавило е развитието му, и е намразил целия свят! И все пак приветствам подхода на татко му, а по късно и на пастрока му!

191

Анонимен

преди 3 седмици

До Васил Левски Военен ли си или милиционер? Ако си милиционер ти е простено, защото те действат импулсивно: първо стрелят, а после мислят, но не биха стигнали до това да стрелят по Путин. Военният мисли и знае, че български военен няма как да стигне до Путин. До мисълта за покушение над Путин биха стигнали Пеевски в момент на алкохолно опиянение и президент Байдън при изключване контрола над психиката.При стари хора такива временни изключвания нарастват и продължителността им е по-голяма.

190

82-ОМБР

преди 3 седмици

Повече убити окупатори,по-красива пролет!

189

Юлиян

преди 3 седмици

Не виждам "минуси" към 202 е по-правилно.Сбъркал съм номера.

188

юлиян

преди 3 седмици

Интересно?Не виждам ''минуси'' към коментар 204.Е,сега вече наистина ''дигам заседанието''.Оставям ви с най-добри пожелания за...политическо съзряване!

187

юлиян до бозо

преди 3 седмици

А Сталин получава точно това,което трябва и което и Чърчил признава за логично и нужно-отместване на бъдещата фронтова линия с Германия на стотици километри т.е. буферна зона между Киев,Минск и германските армии.И забележи,прави го тогава,когато Полша реално вече я няма.

186

Васил Левски

преди 3 седмици

Пyтин ще достигне до същия пробив до който и Хитлeр е достигнал: куpшум в глaвата!

185

юлиян

преди 3 седмици

''Бозо''!Пак си отворил само едното,''евроатлантическото оченце''.ВСВ казваш?А това с превземането на Чехословакия,погалване по главата ли е или пълномащабна война.Как го''таксувате''това там-малко по-на запад от ИСТИНАТА?Или Чехословакия не е била държава в Европа и света по това време и кой знае защо не бива превземането и да се счита за война.А превземането и е доста преди пакта на СССР с Германия.От Мюнхен реално започва ВСВ.

184

Анонимен

преди 3 седмици

Бай бай Бай Байдън, скоро Тръмпата ще ти види края, злоувещо старче.

183

юлиян до 201

преди 3 седмици

Ами гласувах,прибрах се,погледнах в компютъра и видях,че има''канчета за набиване'' и не се сдържах,ама си прав,трябва да почивам,че някои от нас ходят и на работа.За разлика от други,които не излизат денонощно от сайта,но ги разбирам.Трябва да си отработват ''стипендиите'' от ''фонда'' на дедко С-о-р-о-с.Хайде,''дигам заседанието''.Оставям ви да си ''кюскате'' тиквите...а''ЛЕНД ЛИЙЗА''нещо не върви,не помага в Украйна.Иска си да си ''със'',а не ''срещу'' Русия.Хайде,дерзайте!

182

БОЗО

преди 3 седмици

До юлиян до бозо Забравих да попитам! А какво получава Сталин след подписването на пакта или не си стигнал още до там!

181

БОЗО

преди 3 седмици

До юлиян до бозо Пакта Рибентроп-*** - 23 август 1939 г, ВСВ - 1 септември 1939 г! Това да не би да е случайно съвпадение? Освен да можеш да четеш, трябва да можеш и да разбираш това което четеш!

180

Айдебе

преди 3 седмици

Блумберг се тревожи трогателно за путин.

179

юлиян до бозо

преди 3 седмици

Нищо подобно.СССР последен от големите европейски държави сключва пакт за ненападение с Германия.Много преди това е''Мюнхенската конференция'',където е даден ''зелен семафор'' на Хитлер да анексира Судетите,а след това и цяла Чехословакия.Главен помощник в това са Полша,която не позволява на СССР да изпрати помощ на чехите и за това получава Тешин и Франция,която заедно със СССР има договор за взаимопомощ с Чехословакия,но ''се скатава''лицемерно.Тъй че и по тоя въпрос не си в час.Иска си четене

178

НЕ. НЕ СМЕ С ОКРАЙНА

преди 3 седмици

До "БГ сме с Украйна" ................... МИ НЕ - БГ НЕ СМЕ С ОКРАЙНА !!!!

177

БОЗО

преди 3 седмици

До юлиян до 193 бозо Както ми говорят,така им отвръщам, иначе не разбират!

176

БОЗО

преди 3 седмици

Ало, защо цензурирате името на човека бе, че е фашист, фашист е, ама все пак това муе името!

175

Анонимен

преди 3 седмици

И докато Bloomberg пише в колко добро положение е Украйна , свежо оръжие, много пари и как времето изтича на Русия , и докато драскача съчинява , Русия превзе, още 100хиляди кв. км.