69

до Оли

преди 3 седмици

Абе понамазахте шопите, ама останалата част на държавата се обезлюди и реално обедня. Да не говорим че феодалния тип управление се върна на почти навсякъде.

68

Анонимен

преди 3 седмици

Германците се опитаха да прехвърлят разходите за експлоатацията на газохранилищата на Газпром и си мислеха, че са м,ного хитри. Газпром им каза, че ще поеме тези разходин, но ще си ги избие от германците, понеже това са законите на търговията - всички разходи се поемат от крайния потребител. Статията изкривява реалностите по много некомпетентен начин.

67

Анонимен

преди 3 седмици

Меркел и Шрьодер са най-големите предатели.

66

Анонимен

преди 3 седмици

Германците мислеха, че ако си продадат газохранилищата на Газпром, те ще им ги пълнят безплатно. Газпром, обаче, решиха да ги пълнят само с газ платен от някого. А германчетата не искаха да правят така - да си купуват газ и да го складират. И от там се оказа, че газохранилищата им са празни. Статията е деформация на реалностите в няколко направления. Кремъл винаги е бил да продава газ колкото му поискат. Когато не им го купуват, не доставя.

65

Оли,

преди 3 седмици

...когато Борисов козируваше на Меркел, в България имаше строителство, което не познаваме от 40 години! 50 километра Метро, Околовръстно, ,целият обществен транспорт подменен,над.2000 сгради санирани ...! Борисов без пари не се връщаме от Европа, а от там го познаваха като човек, който върши работа!

64

Анонимен

преди 3 седмици

С нашия Шурла-бурла Тиквен гьс да не беше по-различно? Нали и той козируваше на Меркел и подтичваше да рапортува на *** лер...

63

та така

преди 3 седмици

щази кгб е едно и също

62

Анонимен

преди 3 седмици

КОЙТО ПОМНИ,ПОМНИ 70-ТЕ ГОДИНИ И "СДЕЛКАТА НА ВЕКА" - ГФР-СССР "ГАЗ-ТРЪБИ",НО СЪВРЕМЕННИТЕ НАЙ-КРИТИЧНИ И ОБЕКТИВНИ "ЖУРНАЛИСТИ",ЯВНО НИТО ПОМНЯТ,НИТО ЧЕТАТ,А САМО ПРЕПИСВАТ ПРОПАГАНДНИ Г*Л*У*П*О*С*Т*И ИМАЩИ ЗА ЦЕЛ ДА ОПРАВДАЯТ СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НА ЕВРОПА!!!... АХ,ТОЗИ ПОСЛОВИЧЕН МЪРЗЕЛ В ТБП-ДОЛИНАТА "НЕВОЛЬО,НЕВОЛЬО-О-О..."

61

Меркелката

преди 3 седмици

Беше първият пудел на щатите и предателка от класа, затуй сега се възраждат расистки и нацистки безобразия. Отгледаха и едно холивудско откаченно поколение от което нищо свястно не може да се очаква. Тепърва ще я псуват германците, с "шайзе" няма да стане.

60

Анонимен

преди 3 седмици

Такава луда търговия се води в момента между САЩ и Русия, че ще ви се преобърнне света. Повеце от всякога. Но вие се гответе за война, стягайте куфари за мазетата след 10 години. Четете за какво готвят германците след 10 години. Четете, съвсем официално е. Боже, какви освирепели демократични наивници. Вижте, че годината е посочена съвсем конкретно в официални източници и какво ще се случи.

59

Анонимен

преди 3 седмици

Поправете ме ако греша, но САЩ направиха всичко възможно СП-2 да не бъде построен. Когато го построиха, и тръбите бяха запълнени, Путин каза, че могат веднага да започнат доставките по него. Трябваше само Германия да го сертифицира, което тя все отлагаше. После замразиха сметките на Газпром, което означава, че Русия ще трябва да доставя газ безплатно, а после казаха, че изобщо се отказват от руския газ. А сега искате да ни убедите, че Русия е оставила Германия без газ.

58

Анонимен

преди 3 седмици

Идете в търсачката на ютюб и напишете: Николай Басков, Сергей Лазаров, Юрий Стоянов - Фрау Меркель..... по време на гледане, ще паднете от смях!

57

Помня

преди 3 седмици

Меркел си беше г-луп-ов-ата.

56

999

преди 3 седмици

До най - голямата лъжа ____ Има карта на газопроводната мрежа на Русия към Европа.Погледни я и тогава пиши как Северните потоци са строени в ущърб на Украина.

55

Така е ..

преди 3 седмици

До Анонимен 42 Е , Путин на това разчиташе ,че захранва Европа и всички ще си мълчат за войната , но сгреши.Съветниците му в Сибир.От както е на власт подмолно разрушава демокрацията . Продава газ е с парите подготвя война.

54

Антонио

преди 3 седмици

Междувременно нашите СМИ мълчат за това ,че атомни руски подводници са акостирали в Хавана на 100 км от бреговете на САЩ и се очертава "Карибска криза 2.0" освен това руски врени кораби са акостирали във Венецуела под предтекст, че ще провеждат някакви учения....БРЕКС до два месеца пуска в обръщение своя валута НО обезпечена със злато. САЩ и Европа ги чакат големи трудности и проблеми начело със своите недалновидни политици и политики...

53

Най-голямата лъжа

преди 3 седмици

...беше, като твърдяха, че строителстмото на Северен поток 2, нямало да бъде в ущърб на трета държава? Още тогавава беше известно, че Путин строеше този поток, за да спре транзита през Украйна, и да започне война! Всички го знаехме че е така, само Меркел не го знаела? Въобще, кашата е голяма! Истината е , че който се е вързал на Кремъл, винаги е бил изиграван накрая! И така си е от времето на Ленин!

52

тоти

преди 3 седмици

Двама престъпника,затрили Европа и продали на САЩ целия военен арсенал ,тъка че сега Европа е без собствена армия и защита.даже си плаща да я пазят Хамериканцитею!!!

51

Не е ли ясно?

преди 3 седмици

До Анонимен 51: ЕС трябва да се реформира. Вече за много хора е ясно, че дружинката на Урсула, Барозу и т.н. взеха много грешни решения. И това няма нищо общо с тоалетната хартия по времето на Тодор Живков, и с другите г'лупости, които си писал. Да видим какво ще се промени след изборите.

50

Анонимен

преди 3 седмици

При Тодор Живков и социализма при 45 годишната руска окупация нямахме тоалетна хартия и банани, а Възраждане искат да предоговарят договора с ЕС да не можеме да бегаме на запад бедните българи да купуваме евтини самолетни билети да живееме като граждани на света, в ЕС и бедните българи има за нас евтини самолетни билети да живееме като граждани на света.