256

Върл Левскар

преди 3 седмици

Скоро ще изчезне някой лилипут .

255

Анонимен

преди 3 седмици

Има едно единствено решение за света! Русия незабавно трябва да изчезне от картата на света! Друг вариант не виждам! Колкото по-рано го разберат световните лидери, толкова по-добре! Света ще страда ако Русия съществува!

254

Само с БТР

преди 3 седмици

То щото Лондон,Париж,Брюксел са образец на чистота и липса на престъпност. И в САЩ.,и Лондон ,и в Брюксел има квартали в които полицията влиза само с БеТеЕри.

253

Джуджака

преди 3 седмици

Да се погрижи за собствената kлoaka, която върви с бодри крачки към "великите" СеСеСеРета.

252

Абортите в Русия

преди 3 седмици

Са номер едно! От традиционните ценности!

251

Култура

преди 3 седмици

нв му трябва на Путин . // Тео Ушев - най - титулования артист по анимация в целия свят ин го каза : всяка изстреляна ракета по болници и детски градини унищожава по една руска книга . Национал- фашистките кремълски *** не могат да асимилират тази сентенция

250

Анонимен

преди 3 седмици

Този прогнозист няма да дочака да се сбъдне прозрението му.Виж,за Русия това вече е напълно вярно.

249

Българин

преди 3 седмици

Миличкият, все повече заприличва на секретарката си алкохоличка - Песков. Цирк азиатски :))))))

248

Европеец

преди 3 седмици

Ха-ха-ха, поредните глу.пости на побъркан съветски иzрод. Тоя "гнил" запад все го унищожават и все си е най-доброто място за живеене.

247

Анонимен

преди 3 седмици

Аз пък мисля, че Европа продължава да пише история и да създава култура. Подобно мирно обединение между толкова много различни народи като ЕС няма никъде по света. Да, има много недостатъци, които с времето трябва да се оправят, но това е пътят към просперитета и мира - доброволно икономическо сътрудничество. Трябва ни и една обща армия пазеща териториите и интересите на ЕС, защото и от изток, и от запад започнаха да ни натискат, страхувайки се от преродена обединена и отново силна Европа.

246

До 213

преди 3 седмици

Имало било добро ;) човек за 30 години демокрация построихме две България бре. Ти идея си нямаш къде сме били на 09 септември 1944 и къде ни върна марионетното правителство барабар с братушките. Добре че накрая разхлабиха малко примката та успяхме да вкараме некоя друга технология в образованието и производството

245

Анонимен

преди 3 седмици

Те даже в Москва не пишат за Путин толкоз колкото в Днес.бг

244

Анонимен

преди 3 седмици

Гласувайте за националисти в евро изборите. Само така Европа ще се обърне към културните си ценности

243

Анонимен

преди 3 седмици

Като гледам джамията в Москва най голяма в Европа по скоро ме е страх за руската култура.

242

Анонимен

преди 3 седмици

Русия ще я запази, както арабите запазиха част от античната култура.

241

Все тая...

преди 3 седмици

ВСЯКА култура, водена от толерастия, джендеризъм и култ към "различното" е обречена за изчезне.Всяка.Путин само отбелязва фактите.И само за едно не е прав. С изчезването си евопейската култура дори и паметници няма да останат.Вече се разрушават паметници под предлог че обиждали тоя и оня.А картини и скулптори на велики западни творци са методично заливани с боя, трошени с чук и подпалвани от "обидени" протестъри и новодошли мигранти. Така че, ДА, изчезването ще е абсолютно. НИЩО няма да остане.

240

Анонимен

преди 3 седмици

Не глаувайте за партии,коити ще пратят мъжете и синовете ви на война.Ако натам тръгнат,ще ви ги върнат в ковчези,или поне останките от тях...

239

Руска култура

преди 3 седмици

Терпентин на Филия

238

Анонимен

преди 3 седмици

В митологията и окултизма понятието вампиризъм се разбира като безсмъртие чрез кражба на човешки живот. Спомняте си приказките, в които се разказва как Баба Яга превръща принцеса в жaба, а момчето в aгнe. Отнемайки живота им, към вещицата се вливат нови сили и енергия за още по-страшни злодеания, от които Баба Яга изпитва все по-голямо удоволствие и блажество. С тези примери от приказките бихме могли да обясним понятието вампиризъм на Владимир Шаломович - Путин!

237

Анонимен

преди 3 седмици

Успехите на Владимир Шаломович Путин или какво направи той за Русия. 1-во място по света по: Психични заболявания, Броят на самоубийствата сред възрастните хора, сред децата и подрастващите. Броят на децата, изоставени от родителите си. Броят на абортите, майчината смъртност, разводите и ражданият извън брака. Консумация на алкохол, продажби на алкохол, алкохолизъм, тютюнопушене. Броят на тюттюнопушене всред децата и темпа на нарастване на броя на тютюнопушачите.