43

Анонимен

преди 3 месеца

Първото чалга поколение са настоящите родители в момента. Какво ви учудва? България няма криза на деградация в подрастващите, защото това не зависи от тях. Просто не струвате за родители. Чалгопитекът е проектиран да живее като полуроб-полуномад и да умре от алкохолизъм, а не да гледа деца.

42

Герак

преди 3 месеца

Абе, нещата явно са извън контрол. Но ме изумява момичешката супер агресия. В пубертета тестостерона на момците избива не само като акне и е що годе разбираемо меренето на пиwки по силов начин. Но момичета да проявяват такава безмозъчна безпощадност... И за съжаление не е изолиран случай, а ежедневие. :(

41

Анонимен

преди 3 месеца

Заплахите от страна на родителите не са ли престъпление? О каква е ролята на преподавателят?

40

факт

преди 3 месеца

чалга , фейсо , тик токо , убеденост в безнаказаност ,,,, резултат ! опростачаването продължава . спете спокойно хора .

39

абе

преди 3 месеца

къде са ония от - нито една повече , или се появяват когато мъж е виновен ?

38

До 42

преди 3 месеца

Да ама повечето от тия с типичния бг манталитет са привърженици на Русия. Гледат я, че е голяма и прави ефектни паради, а и като малки са им набивали в главите колко е велика. :)))

37

До 39

преди 3 месеца

И в световната политика е така, драги! Слагаме се на по силните и нападаме една бедна държавица като Русия! Слагаме се на Израел, а той си върши перфектно геноцида! Всяка вечер калпазани замърсяват градинки и пред обществени сгради! Всички ,,вкарват в пътя" чистачката и никой не озаптява тези нагли магарета!

36

Румен Радев

преди 3 месеца

ДругарЕ, предлагам да вдигнем един пилон и ще решим проблема с насилието.

35

Бау

преди 3 месеца

Това е капитализма! Тикварска България! Тази женица защо не си взема детето и никакво училище! Там е място за газари и рецевидисти! Кротките и ученолюбивите ще стоят заключени в къщи зад решетките, хулиганите ще разполагат навсякъде цял живот! Емигрирай ***, како! Твоите хора пари направиха в Англия! Тая оскубана директорка какви мерки може да вземе! Тези мародери са за трибунал! Чели ли сте Вазов за неговите даскали!? Не сте! Направили пакост учениците - публичен бой от настоятелите и учители!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Това са традиционните бг ценности: биеш по-слабия и се слагаш на по-силния. Така е било и при турско, и при царско, и при тошово, такова е и сега.

33

Анонимен

преди 3 месеца

До Цитат Вкарваха ги в Белене и бой.

32

Цитат

преди 3 месеца

,,Когато имахме някакъв спор, не занимавахме с това директор, класен, пионерска и комсомолска организация, а всичко се решаваше между нас, ей там, между трансформатора и физкултурния салон..." - Това са думи на лидера на първата ви политическа сила, който от 25 години е сопственик на територията България, опорочи и опростачи младото поколение и всичко, заедно с един шоумен чалгар и други ден елкетората пак ще го избира по електоратски! Пред ученици от бившето му училище и за радост на мисирките!

31

Анонимен

преди 3 месеца

Ромите са като Путин. Много заплашват, ама не им стиска за честен двубой.

30

Анонимен

преди 3 месеца

По времето на социализма нямаше такива неща,ама сега....младите не могат да четат и пишат,но да се трепят-могат.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен парата е зло в бг настройва ги да се бият

28

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време имаше същото насилие в училищата, но нещата оставаха скрити.Обединяват се в група и там слушат лидера. За да спре насилието над дадения ученик трябва, да се ступа лидера или да се изключи.

27

Анонимен

преди 3 месеца

До До 23 Как нема значение като са различни класи. Едните са бедни и озлобени а другите богати и ги обиждат че са селяни и тапи. Не могат да се понасат в едно училище.

26

Бау

преди 3 месеца

Ами, то едно по лабилно психически в Сърбия гърмя в клас и всички го нападнахте!.......

25

Анонимен

преди 3 месеца

В Англия учителите яко раздават шамари

24

До 23

преди 3 месеца

Аз познавам хора със заплати над 10 хил. месечно и такива злобни селяни няма. Вервай ми! Парите нямат значение