383

Анонимен

преди 3 седмици

България е колония на Империята на злото - САЩ! Това ни гарантира мизерия.

382

Анонимен

преди 3 седмици

без нулата,може

381

Cgffbj

преди 3 седмици

Тия споменати младежи не знаят на куче леб да дадът, пък 4 бона заплата искат!!!!! Толкова са мързеливи,щотп мама и тате като малки ги жалят - не знаят какво е работа ...инче пари искат!! Виждам ги постоянно кво могат и кво не.

380

Кирчо

преди 3 седмици

То частен сектор няма... Има само едни държавни пиявици които гледат да рекетират и да пречат... Полумъртва държава... Всеки трети е мигрирал на запад към истински държави...

379

Николов

преди 3 седмици

Голямата държавна тайна е че нашата икономика е в каменната ера и може да предложи само работни места за бачкатори: гъзобърсачи, сюнетчии, *** и подобни.

378

Иван

преди 3 седмици

Младите първо не знаят момченца ли са или момиченца вече. Много са объркани и може да поискат заплата 1 милион долара на ден!

377

O

преди 3 седмици

Дрън, дрън. То няма икономика, те искали.

376

Изхвърляне

преди 3 седмици

Никаква връзка с реалността и хипер мега супер самочувствие без никакво покритие. Ще има да почакат, ако има и кой да ги храни де.

375

Теди

преди 3 седмици

ЗАПЛАТАТА НА ЕДИН ХОЛИВУДСКИ АКТЬОР ЗА ЕДИН ДЕН Е КОЛКОТО ТУК ЗА ЕДИН ЦЯЛ ЖИВОТ ТРЯБВА ДА РАБОТИШ И ПАК НЕ МОЖЕШ НИКОГА ДА ГИ ИЗКАРАШ ТЕЗИ ПАРИ КОИТО ТЕ ВЗИМАТ ЗА ЕДИН ДЕН АБЕ ТРАГЕДИЯ ПОВЕЧЕ ОТ ЖАЛКО Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

374

Мара

преди 3 седмици

Шефа на един холдинг ми разказа история преди много години. Питал един младеж на интервю: Колко заплата ще искаш? Младежа казал: 4000 лева. И шефа на холдинга му казал: Пич, ти ако намериш някъде някой в България който да дава такава заплата - извикай ме - аз ще бачкам там!

373

Спасов

преди 3 седмици

България е завладяна от Империята на злото - Русия! До смъртта на Путин високи заплати няма да видите.

372

Пена

преди 3 седмици

В България икономика няма. Има някаква фалшификация, балон...

371

Джо

преди 3 седмици

И младите не стават ама работодателите още повече не стават за нищо

370

Анонимен

преди 3 седмици

Браво на младите хора - трябва да имат високи изисквания.То пишеше и, че няма работници за морето.Отворих ***.bg да видя какви заплати предлагат.Значи за рецепция 1200-1500лв нето, за продавачи 2000-2500лв нето - и то се работи минимум по 12 часа на ден.Ами за тия пари нормално да няма работници.Не става така.

369

352

преди 3 седмици

Неандерталец си ти. Тонът и иьказът е съобразен с ниското ТИ ниво. Яж каквото си искаш. Поредният им бецил с достъп до интернеъ. Явно днес си се събудил от кома.

368

До Майкъл

преди 3 седмици

Не знам какво си завършил , но си неграмотен .

367

Анонимен

преди 3 седмици

До електротехника - извинявай, брат, наистина ли работата, за която говориш, е така добре платена - около пет хиляди лева месечно регулярен доход (не спорадичен)? Ако е така, много хубаво. Имам две здрави ръце, схватлив съм и съм работлив. Мога да отида до електроразпределително дружество в моя район и да попитам дали не търсят хора.

366

Реалност

преди 3 седмици

Писали са много , аз също . Точно в София завърших училището с най висок приемен бал . Голямото ми дете има над 75 точки на Кенгуро няколко последователни години без частни уроци .

365

До до 367

преди 3 седмици

Работа е! Като ти се скъса далекопровод, си е работа. Поддръжката също си е работа. Всички ревете, като някое дърво падне да скъса далекопроводите кой и кога ще пусне тока, той сам ли се пуска? Трябва ти средно-техническо образование и желание да работиш на смени и да пътуваш в региона. А и книжка ти трябва! И да 90% от хората ми са Роми и Турци и вземат по 5 бона, щото Българете искаме все да сме в офис, на климатик, да не работим, и да ни дават ако може по 20 000лв заплата. Е НЕ МОЖЕ!

364

До 367

преди 3 седмици

Това не е работа. Търси си някой ром.