120

Анонимен

преди 3 седмици

Само по време на предишния мандат на масовият убиец путин , в Русия е имало повече политически дела отколкото по време на цялото управление на сатрапа Сталин Правете си сметка каква диктатура е путинска Русия

119

Лагрестин

преди 3 седмици

В "лошата" Америка с години разследват неразкрити престъпления,а в Русия и България замитат следите и бързат да прекратят делото,поради липса на доказателства.Удобно им е да кажат,че някой вероятно се е самоубил и да продължат напред.Затова не само че не съм патриот,ами ако ще подобни държави да изгорят,пак няма да ми липсват,щом невинните в тях страдат и не получават справедливост.А разни садисти са готови заради шепа виновни да избият и цял куп невинни,като "врагове на народа".

118

Гризел

преди 3 седмици

Днешна Русия не е мръднала ни йота от съветското си минало:репресии срещу всеки,който не е съгласен с "любимия на всички лидер",култ към личността,убиване,заточаване и преследване на всеки който е с различни убеждения;СССР е бил дори гонител на християнството,то затова атеизмът е толкова популярен там.А нито един държавен строй не може да пребъде без Бога,като не можа и утопичният социализъм.

117

Гризел

преди 3 седмици

Руснаците като народ ги обичам,само че с руската държава и нейната имперска политика по-добре да нямаме нищо общо.Не може да наказваш без съд и присъда със смърт всеки инакомислещ,сякаш си безгрешен.Това няма нищо общо с християнството.Да не говорим,че на Русия явно не й отърва да воюва с големите държави,с великите сили и с мюсюлманския свят и затова се е прицелила в малки страни,без въоръжение и с разделени общества.

116

Анонимен

преди 3 седмици

До Одеколон Тройной- то друг мъжки одеколон за след бръснене нямаше, в градският автобус миришеше жестоко на Тройньй- а Путин да си стои у дома да спре да убива и отвлича деца....

115

Анонимен

преди 3 седмици

Иван Вазов- ...Желали би Вас да прегърнем, но взорът ви свети зловещо...а бе я си стойте у вас с две думи казва и поетът преди столетие.

114

Одеколон Тройной

преди 3 седмици

.."Скъпо Незнайно Съветско Другарче"...............пиша ти това писмо с молба да Не ми идваш на "гости"........Седи си там в землянката , че няма да "Чистя" след теб.........ЧАО.

113

Minuva42

преди 3 седмици

Да, тя Русия (и другите влиятелни държави) винаги са подобрявали ситуацията на Балканите. На Балканите им викат буре с барут заради техните подобрения!

112

Пустиняк

преди 3 седмици

Тоя пак ще ги насъсква един срещу друг.

111

Анонимен

преди 3 седмици

До Шолц - Ми да стават. И в Сърбия, и в Турция стандартът не живот вече е доста под този в България, така че не ме интересува какво смятат да правят по-бедни от България държави и народи, а ме интересува накъде гледат по-богатите. Нали искаме тях да догонваме, а не Сърбия и Турция? Или ти предпочиташ да живееш така, както живеят в Турция (със 70% годишна инфлация) или в Сърбия (с доста по-ниски от нашите заплати, че и с опасност от нова война)? Ако ти е зор да ти купя еднопосочен билет до там.

110

Анонимен

преди 3 седмици

До стига бе - Армения е на половин снаряд разстояние от Русия и целия свят видя как ги опазиха от Азербайджан, така че приказките, че Русия може да те пази са повече от сме_шни. На думи и Люксембург могат да ти кажат, че ще те пазят, но на практика се гледат делата. Няма нито една европейска НАТО-вска държава (Кипър не е в НАТО, директно го пиша, за да няма глу_пави въпроси), в която последните 30-ина години да е имало война и много НЕнатовски, в които имаше - Армения, Грузия, Украйна, Сърбия

109

Хахах

преди 3 седмици

Тука някакви мразели европейци, аба неумни хора, вие сте ЕВРОПЕЙЦИ, защото БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ ЕВРОПА!!!!! Ония монголци винаги са искали да ни денацифицират, независимо от името на операцията. И през МНОГОБРОЙНИТЕ РУСКО-ОСМАНСКИ ВОЙНИ, са идвали и общо взето са палели и крали!

108

ББ

преди 3 седмици

Ох мали, как се е активизирал форумният т роляк. Полека, да не си счупиш пръстите от писане!

107

нищо ново под ...

преди 3 седмици

...слънцето. Сърбия отдавна е руска марионетка. Освен, че гори руска газ през наши тръби.

106

на върбе

преди 3 седмици

Този път сръпчетата голям бой ще ядът Джуджето ще ги разбърка и ще се скрие в Бункера

105

уЖАС

преди 3 седмици

Ще дойде да денацифицира нашата хубава държава, ама ще се надене на хоой. Вярно, че ще има заблудени хора, които ще посрещат руските солдати с хляб и сол, а те ще ги засттрелват в гърба, обират и насилват жените им! Както винаги е било, когато са идвали! Добре че сме Европа и НАТО!!

104

Анонимен

преди 3 седмици

Само да я подобрява извън България , че 50 г така я подобряваха че още сме най бедна странба в ЕС ( и все пак най-бедни в ЕС пак е 100 пъти по-добре от страни където Русия продължава да подобрява ситуацията като Армения , Грузия, Беларус или не дай си Боже Украйна )

103

Анонимен

преди 3 седмици

путин идвай тука че има доста дето ще го играят партизани за чистене. на кафево атлантическите метастази с либералноеврогейтарашки нагласи предлагам да вземете по един парашут и един натовски автомат и да го играете Рамбо в украйна за да не цапате тука. ПС: за АЕЦ Козлодуй и хранилището за атомни отпадъци чухте ли някъде по новините?

102

Шолц

преди 3 седмици

Ах тези Сърбия и Турция! Да искат да станат членове на БРИКС!

101

Анонимен

преди 3 седмици

Ми тя цялата Камчия е на другаря Путин бе! Де е България? Ми може би е останала по балкана - там дето е Йована - Йовано, Йованке!