732

Анонимен

преди 3 седмици

Изходът е само един напускане на НАТО и отиване в БРИКС при най-развитите икономики и страни във военно дело. Хайде да видим кой тогава ще смее да скочи на Русия , Индия и Китай с население 2/3 от света? Само така може да се развие България щото ще путечат милиарди инвестиции от Китай както сега са обещани на Сърбия.Да кажем дружно майната му на ЕС и НАТО и да го духа Урсула мафиотката .

731

Анонимен

преди 3 седмици

Тези от ЦИД в коя държава живеят или по точно кой ги финансира.Да се огледат малко, че младите хора ги няма - повечето при първа възможност предпочитат да слугуват на запад пред перспективата да служат на някой пишман бизнесмен тука.

730

Анонимен

преди 3 седмици

Ако ни нападнат краварите процента от българите готови да отидат на фронта ще е 98 на сто.

729

Анонимен

преди 3 седмици

ае всички тия ИТ-та в София и страната да направят дронове че да не се наложи да се губят такива хубави момчета на фронта

728

Анонимен

преди 3 седмици

Тук в статията искат да кажат 58% от армията, не от гражданите.

727

русофил

преди 3 седмици

До АнонименРазбира се. По добре да се притесняваш, ако си интелигентен. Най-*** е да си подмазвач евро-папагал, който тяма мозък и кряка глупости..

726

Възраждане?

преди 3 седмици

Привържениците на Възраждане къде ли са? Оъ тези дето само плямпат. Искат да сме извън НАТО, ама едва ли ще отидат да пазят България. Даже руснаците ще посрещнат със сладки и бонбонки.

725

Русофил

преди 3 седмици

Айде, почна се "проучването"! Е за това Столтенберг идва у нас явно. Няма ли за изборите някоя партия да заложи в програмата си референдум за излизане от тоя "отбранителен" блок нато??? Ще ги спечели изборите от раз! Долу укрофашизма, тероризма и нацизма. Да живее братският руски народ, който се бори с "Кафявата чума"!!!

724

Анонимен

преди 3 седмици

Русофилите умират от страх да не се наложи да си избиват родата в името на Путин.:) :). Затова са против.

723

Фалшив въпрос

преди 3 седмици

Базите ще участват ли в убеждаването на доброволците за фронта ?

722

Няма не искам

преди 3 седмици

За фронта сега гледам ги отвличат с бъсове . И после като пуснат зад гърба ти едни с автомати. И процента скача.

721

Гиб Мелсън

преди 3 седмици

От тези 58 процента 48 процента са жени и те са готови да се бият, защото не са наясно какво означава да се биеш. От останалите 10 процента, 9 процента са пенсионери и са готови да се бият защото така или иначе няма какво да губят. Реално 1 процент от българските мъже в активна възраст са готови да се бият. То поне да имаше за какво да се биеш. Някакви гета в градовете навсякъде и трошки 20 години плюс, паркирани по тротоарите и чалготеки на всеки ъгъл. А в селата армагедон.

720

Анонимен

преди 3 седмици

72% КАЗВАТ - ДАЙТЕ НИ АВТОМАТИТЕ НИЕ ЗНАЕМ КЪДЕ ДА СТРЕЛЯМЕ....

719

Анонимен

преди 3 седмици

Статистиката е вярна. Но няма да се наложи. Колко слуша празноглавеца Радев, по-добре да се самогръмне още сега, защото Зеленият Чорап е маскиран като президент национален предател и антибългарски долнопробен селски мошеник.

718

Анонимен

преди 3 седмици

В момента, в който атлантиците се появят да ме надъхват с псевдо-патриотични речи, цялото ми желание ще се изпари.

717

someone

преди 3 седмици

На държавата мафия, мащеха на българите, превърнала се в жалка колония на Запада не дължа абсолютно нищо, всичко си го плащам от джоб- здраве, храна, покрив( построен от тираничния комунистически режим? ), тези олигарси отгоре нищо не са ми дали, че даже носната си кърпа да хвърля за тях.

716

Щирлиц

преди 3 седмици

"Център за изследване на демокрацията"-демек доколко българите са ошашавени и дали различават ръчна граната от балон с райски газ.

715

Анонимен

преди 3 седмици

До do 726 Що бе, май.....на? Шубе ли те е? Нали си за укрите, за войната, за НАТО, бегай за пушката и нападай Русия. Ние които сме с Русия нямаме причина да се страхуваме. Тук много ти знае балалайката, ама ако те мобилизират, веднага май ще станеш русофил.

714

Аз пък говорих с

преди 3 седмици

едни таксиджии - 78% процента слушат Любе, 98% биха пребили онова *** Терзиев ако го срещнат през нощта в тиха тъмна уличка.А, сега, де?

713

Анонимен

преди 3 седмици

ами да ходят ,то воиници вече няма и мъжете попривършват при нас ,на мода е поколение което се епилира и бръсне топките си ,егати и скритите *** и тия щели да правят деца и да гарантират бъдещето ни.Жив да не бях...