55

Анонимен

преди 3 седмици

Скрий се вещице! Малко свян нямаш ли???

54

Срам ме е от тая

преди 3 седмици

Васко Терзиев е по-добър кмет от нея.

53

Анонимен

преди 3 седмици

Няма нужда от твойта работа, видяхме я.Стига толкова. Почини си.

52

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 59 - "Самоковската Мария Антоанета, яде Слива" - хахаха тази история ме разби. Хвърля нова светлина в мозъчната бездната на Самоковската селянкa.

51

позор!

преди 3 седмици

Едно по едно излизат на бял свят престъпленията, грабежите и чудовищната корупция на самоковската селяндурка - даскалицата Фандупкова! Че ще се озове в сливенския затвор, няма никакво съмнение, престъпленията на банкянската слугиня са потресаващи! Само че, дали ще бъде с пранги на краката ,както разкарваха из София Иванчева, или мутрата от СИК ще нареди да я скрият? Кметуването на герберастката слугиня е черната страница в историята на София! И се гласяла за "депутатка" нахалницата Данка!

50

Анонимен

преди 3 седмици

Тая тъпан арка, един колега, го бяха разкарали да ходи в общината да и заверява подпис. - Аз чакам, казва, а Самоковската Мария Антоанета, яде Слива и си почива, гледайки напред в нищото, въпреки, че има уговорен час и им се прави услуга. - 20 минути я яде тая слива и тогава ме приеха, казва.

49

Анонимен

преди 3 седмици

Всякакви обиди към Фандъкова а като напишеш нещо за xoMocekcyaлистите от пп дб трият веднага

48

Анонимен

преди 3 седмици

Абе, може ли учителка да е била кмет на София бе, държавата е загинала отдавна.

47

Яка бивша кметица

преди 3 седмици

ама много глупости направи!

46

Анонимен

преди 3 седмици

ФЪНДИ, що квартала на богатите нямат ток и канализация? Ама кво да те питам, като самата ти живееше в манастирски ливади на неасфалтирана улица, явно си си пpace и не виждаш нищо нередно в това да си кaлен и мръceн и да дишаш прахоляк като в китайски циментов завод. Гербаджийска крадла и неможачка, ПРОВАЛ ТАКЪВ, изчезвай и да не съм те видял повече.

45

Пази боже сляпо да..

преди 3 седмици

Препоръчвам ви Пхенян - най-чистият град в света. Няма да намерите и един фас пред метрото. А метрото на комунистите в КНДР е като музей. Красота!

44

Анонимен

преди 3 седмици

Как не я е срам да се появява, след като е раздавала на НАШИ хора документи за паркиране без номера. Това е корупция в големи размери.

43

Анонимен

преди 3 седмици

Съвършено безполезната Фандъкова.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Боко затова ли непрекъснато напада лично?

41

До 50

преди 3 седмици

Страшно е да си ***.Само узаконяване и издаване на разрешение за строеж на метрото изисква поне година и как твоя *** мозък си обяснява факта че Терзиев е кмет от 6 месеца а стро нещо чиято подготока трае 2 години ? Е за това си ги избирате такива тъъъпанари, защото и вие сте същите

40

Ze nigmar

преди 3 седмици

Простоватата се почиства обидена...:)))

39

до Глей

преди 3 седмици

Баааа то оставаше за 18 години да нямаме метро и околовръстно. То това е минималното, което трябва да се прави. Терзиев е кмет едва от няколко месеца и вече строи метрото към Слатина, аре нема нужда да ги хвалиш толкова много тия крадци от герб.

38

Глей

преди 3 седмици

Каквото и да изфабрикуват младите и красиви жълто-паветници тези, които живеем в града от достатъчно дълго време вероятно помним какъв беше града преди 5, 10, 15 и 20 години - нямаше на практика метро, нямаше околовръстно, още вървяха икаруси, някои улици бяха в плачевно състояние и т.н. Вероятно е можело да се направи мнооооооого повече, но нека да видим какво ще свършат новите сега пък тогава да съдим, защото за момента новите вършат само глупости...

37

Анонимна

преди 3 седмици

Да добра е стига да не си хареса нещо твое и да иска да ти го вземе уж в полза на обществото.

36

София се РАЗВИ

преди 3 седмици

въпреки ГЕРБ.