22

Анонимен

преди 3 седмици

"Директор на дирекция !! Мокрият сън на всяка калинка! Кат питат ти кво работиш? Дикретор на дирекция съм ахахха

21

Дзъ

преди 3 седмици

т.е. най-високите заплати са на служителите, които влияят върху решенията на комисиите за обществени поръчки, съставени от чиновничета - първа цедка на приходите от корупция. После е традиционно ясно - главен секретр и ресорния зам.министър и от там към МС,... а данъкоплатците плащат нередности и тинтири минтири, за да има пари за острови и дворци и яхти неща за които дори не се сещаме

20

Хахахахахахахахахаха

преди 3 седмици

До Държавата България, трябва да бъдете по 80 000. Много под това число! Трябва електронно правителство за да можете да се развивате в частни фирми и да получавате заветните ви 15К на месец. Елате ми, давам ви 15К и ще ми работите за тези 15К. Един път да се научите какво е работа! Търтеи! За да получиш 15К нето трябва да изкараш 50К на работодателя си! Ама мозъците ви са толкова недъгави, че няма как да го разберете! Мързели недни!

19

Анонимен

преди 3 седмици

В българската администрация НЕ работят 131 496 човека. Не работат а постоянно стачкуват че заплатите им са високи.

18

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Само по партийна линия на ГЕРП или ЕС. Съдебните и менижъри са от ДПС.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Аве щом и Десислава Атанасова , колибарката от Дулово , с ''ценз'' на хартия , е в СЪД. СИСТЕМА , БЕЗ КАПКА ОПИТ ... ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА !Както се изразяваше и един бивш министър :--''Егати държавата , щом и аз стаНАх министър "!

16

Анонимен

преди 3 седмици

Във МВнР , са всички от 2 фамилии , затова и има лаф :--''Във МВнР , не можеш да си хванеш любовник /ца/ , защото всички са РОДНИНИ ''!Въобще няма ШУРО-МУРО-БАДЖЕНАЩИНА !

15

Анонимен

преди 3 седмици

Личните лекари трябва да бъдат ПРЕМАХНАТИ . За целта е необходимо , да се образоват в ТЯСНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ , и разхвърляни по болниците като тесни специалисти , а пациентите трябва да бъдат лекувани не само за една болест , а за всички болести,в болница !В държави с население от 7-9 млн. , колкото беше и България , имат само 93 болници . За сравнение , през СОЦА в Бг имаше 438 болници , а сега са НАД 12 000 болници , и един лекар има ''ДОГОВОРИ '', едновременно в различни градове , на 5-6 места.

14

наш човек на поста

преди 3 седмици

Готина система...Богата работа.

13

Държавата България

преди 3 седмици

Без държавни служители няма държава. Не може разни неграмотници да вземат тлъсти заплати по 15000 лева месечно в разни частни фирми , а редовите държавни служители със три висши образования и отговорности да вземат 1200 лева. Просто няма начин.

12

Това е ФЕЙК !

преди 3 седмици

Защо не се знае , КОЛКО са държавните служители ??? До 2009г. , те бяха 340 000 бройки , при идването на власт на герб , изведнъж НАРАСНАХА на 620 000 .И как стаНА това , ами просто , НЕГОВО ВИСОКО МОШЕНИЧЕСТВО , г-н Б. Борисов , си напазарува платен ТВЪРД електорат , от тези над 340 000 бройки , и винаги герб ще бъдат като 1-ва политич. сила ... Така че бройката не е 131 496 , а е 620 000 ---ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ на герб . МЕРСИ !!!

11

Анонимен

преди 3 седмици

Тия съвсем спокойно могат да се разредят на 100%и няма да се усети негатив,напротив,напротив.Изритване на Дебелите мързеливи, крадливи г ъзове.Че то всеки би работил в ДФ "Земеделие " без пари.Това е като да си митничар на Капитан -Андреево.

10

КРАДЛИВИТЕ СОФИЯНЦИ

преди 3 седмици

ДЪЛЖАТ 1,6 МИЛИАРДА ЛЕВА НЕПЛАТЕНО ПАРНО > НО СЕ КЕФЯТ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА

9

Перверзия

преди 3 седмици

Няколко хиляди разлика или до 3-4 пъти по-високи възнаграждения за хора, които нямат никакви компетенции, спрямо хора, които се гърбят от труд. Същото е и в частния сектор, от където се пълни този бюджет.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Най-голямата измама е със заплатите на държавните служители. Пример заплата 2100 лева и по 6-10к бонуси на 3 месеца на разни наши, проверени служители.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Армията на всяка власт, личната гвардия на вожда Биби Винету

6

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонименАй стига с тези лекари , ДЖ ПИ си докарва по 20 бона .точка .

5

Анонимен

преди 3 седмици

НС, КС, ВСС но там са само връскари а право не дават да влезнеш да учиш даже или е платено.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Тези от КЗК и КЗП и минималната им е много!

3

Анонимен

преди 3 седмици

131 хиляди ДЪРЖАВНИ служители + 130 хиляди в полицията + 100 хиляди в отбраната + още поне 250 хиляди общинска администрация при 2 милиона работещи, които издържат с данъците си тия над 500 хиляди хрантутници.Е няма как да сме богата държава, докато не бъдат съкратени наполовина тия от полицията, държавните и общинските служители и армията и не им бъде намерена смислена работа, в която да произвеждат нещо.